Παναθηναϊκός: Θέλει Νίκο Ροντρίγκεθ για τεχνικό διευθυντή

11

Ο Ισπανός Νίκο Ροντρίγκεθ είναι ένας από τους υποψήφιους που έχει όλα τα στοιχεία τα οποία αναζητά ο Παναθηναϊκός για την θέση του τεχνικού διευθυντή.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις και τις προτάσεις που φτάνουν καθημερινά στα χέρια τους και έχουν ήδη καταρτίσει μια σχετική λίστα.

Η λίστα αυτή ανανεώνεται διαρκώς καθώς πολλά νέα ονόματα προκύπτουν και άλλα τόσα αφαιρούνται επειδή δεν πληρούν τα κριτήρια που έχουν τεθεί.

Οι προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Γιάννης Αλαφούζος για τον αντικαταστάτη του Νίκου Νταμπίζα δεν εκπληρώνονται από Έλληνες που έχουν προταθεί. Γι αυτό το λόγο το βάρος έχει πέσει στην ευρωπαϊκή αγορά και έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης:  Super League: Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία των πλέι οφ και των πλέι άουτ

Ωστόσο, οι περισσότερες φορές είναι αρνητικοί λόγω της κακής φήμης που έχει αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ των εκλεκτών είναι ο Ισπανός Νίκο Ροντρίγκεθ με προϋπηρεσία σε Πριμέρα και Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Εκτός από τον Ροντρίγκεθ έχει προταθεί και ο Γιόζεφ Κόσλεϊ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Δώνη στην Λάρισα και πλέον εκτελεί χρέη ατζέντη.