Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Πανσέληνος έκλειψη Μαΐου: Πως θα μας επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο μας ακόμη και στα ερωτικά μας


Δείτε πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες

Σελήνη στον Κριό
Με τη Σελήνη στον Κριό, το άτομο παραμένει άμεσο και δυνατό κι όσο μεγαλύτερη ασφάλεια νιώθει στη σχέση, τόσο πιο εύκολα θα αποκαλύψει στον σύντροφο του το ερωτικό του ταμπεραμέντο. Από την άλλη, τόσο άμεσοι θα είναι και οι θυμοί του. Το να θυμώνει κάποιος-α με τη Σελήνη στον Κριό απέναντι στο ταίρι του, σημαίνει ότι το εμπιστεύεται! Οι άνθρωποι με τη Σελήνη στον Κριό, δείχνουν ευκολία στο να μοιραστούν με το ταίρι τους φόβους, τις πραγματικές τους ανάγκες, ακόμη κι αν αυτά που εκφράζουν μπορεί να παρεξηγηθούν. Σε γενικές γραμμές είναι μια άστατη Σελήνη και έχει συναισθηματικές εξάρσεις. Μπορεί να συμπεριφερθεί με ένα ορμητικό τρόπο, να πει ή να κάνει κάτι χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες που θα έχει. Η Σελήνη στον Κριό ψάχνει για ένταση στον έρωτα και βγάζει κάποιες στιγμές ακραίες αντιδράσεις, αφού τείνει να παίρνει τα πράγματα προσωπικά. Προσπαθεί να κυριαρχήσει συναισθηματικά στον άλλο, ενώ και στη συμβίωση μπορεί να δημιουργεί συχνά κρίσεις για να μην πλήττει!

Σελήνη στον Ταύρο
Η Σελήνη στον Ταύρο, φημίζεται για την τρυφερότητα που δείχνει, τα χαϊδολογήματα και γενικώς την ανάγκη και την επιθυμία της να αγγίζει το ταίρι της και να την αγγίζουν. Είναι μια Σελήνη που επιδιώκει και στον έρωτα απλότητα. Δεν χρειάζεται να της τάξεις τον ουρανό με τ’ άστρα, αφού είναι ιδιαίτερα προσγειωμένη και συγκινείται με απλά πράγματα. Έχει καλή επαφή με τη σεξουαλικότητα της και την προβάλει, όχι όμως με έντονο και επιθετικό τρόπο. Αγαπάει την ηρεμία και την αρμονία στη σχέση, γι’ αυτό και σπάνια τσακώνεται ή προσπαθεί να αποφύγει τους καβγάδες γενικά. Αυτή η συμπεριφορά όμως, την κάνει να καταπίνει θυμούς και να νιώθει απογοητευμένη στο τέλος, αν δεν εκφραστεί. Η οικονομική και γενικώς υλική ασφάλεια που επιδιώκει να έχει από μικρή ηλικία, της επιτρέπει να εκφράσει καλύτερα τον συναισθηματισμό της. Τα αισθήματα της είναι συνήθως σταθερά και δύσκολα μεταβάλλονται. Έχει κοινή λογική και στη συμβίωση αναλαμβάνει με χαρά τις υποχρεώσεις της.

Σελήνη στους Διδύμους
Η Σελήνη στους Διδύμους, διατηρεί την ανάγκη για επικοινωνία, όπως και την ανησυχία, την περιέργεια και την αίσθηση ρευστότητας που έχει κι ο Ήλιος στους Διδύμους. Όλα αυτά είναι η πραγματική ψυχολογική ανάγκη του ατόμου που έχει αυτή τη Σελήνη. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι του, του αρέσει όμως το παιχνίδι με τις λέξεις. Το περιεχόμενο της συζήτησης δεν μετράει τόσο, όσο να έχει την αίσθηση της επαφής που πηγάζει από τον διάλογο με τον άλλο. Και φυσικά, του είναι απαραίτητο σε μια σχέση να διασκεδάζει και το ταίρι του και να τον τροφοδοτεί με εκπλήξεις. Όταν η προσωπική του ζωή ρουτινιάζει, γίνεται διαρκώς όλο και πιο ανήσυχος και περιφέρει το απροσδιόριστο «ανικανοποίητο» του όπου κι αν βρίσκεται. Συνήθως όσοι έχουν Σελήνη στους Διδύμους τείνουν να μιλούν πολύ κι επίσης να προσπαθούν να εκλογικεύσουν ό,τι τους συμβαίνει, ακόμη και σε συναισθηματικό επίπεδο. Όπως καταλαβαίνετε η συμβίωση μαζί του απαιτεί γερά νεύρα και ψυχραιμία!

Σελήνη στον Καρκίνο
Αν με τον Ήλιο στον Καρκίνο τα πράγματα είναι σύνθετα, με τη Σελήνη στον Καρκίνο τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα. Πολλά βέβαια εξαρτώνται από το πόσο προστατευμένη νιώθει η ευαίσθητη αυτή Σελήνη πίσω από ένα δυνατό Ήλιο. Θα πάρει καιρό πάντως στο ταίρι αυτής της Σελήνης να διεισδύσει στον βαθύ συναισθηματικό της κόσμο. Συνήθως, πρώτα διαφαίνονται άλλες πτυχές του ωροσκοπίου στην προσωπικότητα του ατόμου που έχει αυτή την ευαίσθητη Σελήνη. Η Σελήνη αυτή φημίζεται και για την ευαισθησία της στις δονήσεις του περιβάλλοντος. Μάλιστα μπορεί να λειτουργεί ως σφουγγάρι στις ενέργειες, θετικές και αρνητικές. Το μεγάλο της μειονέκτημα είναι ότι παίρνει πολύ προσωπικά τις αντιδράσεις και τις απόψεις των άλλων και οδηγείται σε φανταστικά σενάρια απόρριψης. Έχει ιδιαίτερο δέσιμο με τη μητέρα, την οικογένεια και τις ρίζες της. Συνήθως λειτουργεί ως μαγνήτης σε άτομα με ανισορροπίες, που δεν μπορούν να της επιστρέψουν την αγάπη που μεγαλόκαρδα τους έδωσε. Στη συμβίωση, η Σελήνη αυτή, είναι ιδιαίτερα ζεστή και συντροφική και δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Σελήνη στον Λέοντα
Η Σελήνη στον Λέοντα, μπορεί να χρειάζεται επίσης το χειροκρότημα, τον θαυμασμό, την απόλυτη προσοχή του συντρόφου, αλλά είναι πολύ πιθανόν όλο αυτό να μην φαίνεται έντονα με την πρώτη επαφή και να μένει ανέκφραστο. Μην ξεχνάμε ότι από τη φύση της η Σελήνη, ανεξαρτήτως ζωδίου, είναι ντροπαλή και συνεσταλμένη. Όταν όμως δεν ικανοποιείται, τότε δεν μένει άλλος δρόμος παρά να το αναζητήσει αλλού. Η Σελήνη στον Λέοντα, αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας, θέλει να είναι στο επίκεντρο και χρειάζεται ενθάρρυνση από το ταίρι της για να εκφράσει το δυναμικό της. Έτσι και στον έρωτα, αυτή η Σελήνη θέλει το ταίρι της να την έχει βασίλισσα, να τη θαυμάζει και να τη χειροκροτεί. Αλλιώς νιώθει αποξενωμένη και μπορεί να γίνει πιο ανήσυχη και γκρινιάρα κι από τη Σελήνη στον Καρκίνο. Στη συμβίωση, η Σελήνη αυτή θέλει να νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι στο χώρο του σπιτιού, αφού το σπίτι είναι το παλάτι της.

Σελήνη στην Παρθένο
Η Σελήνη από τη φύση της είναι επιρρεπής στην κυκλοθυμία κι όταν βρίσκεται στην Παρθένο τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο έντονα και η Σελήνη αυτή να βιώνει το ανικανοποίητο. Μονίμως ανησυχεί, γκρινιάζει και μπορεί να απομακρύνει από δίπλα της ακόμη και το αντικείμενο του πόθου της. Από την άλλη, έχει μια ταπεινότητα αυτή η Σελήνη και είναι πάντα σε ετοιμότητα να ικανοποιήσει το έτερον ήμισυ και να προχωρήσει μπροστά, να εξελιχθεί. Συνήθως προσφέρει καλές συμβουλές και στήριξη στον σύντροφο της. Χτίζει μαζί του το μέλλον με μεθοδικότητα, αποτελεσματικότητα και οργανωτικότητα. Άλλωστε είναι από τη φύση της ακριβής, δουλευταρού και πρακτική. Φυσικά, ως Σελήνη που την κυβερνά ο Ερμής, δίνει μεγάλη έμφαση στην επικοινωνία. Όταν η σχέση προχωρά και ανοίγεται, είναι πρόθυμη να συζητήσει τις φοβίες και τα άγχη της. Στη συμβίωση είναι μια Σελήνη που απαιτεί τάξη στο χώρο, γι’ αυτό έχει ανάγκη από έναν σύντροφο που να τη βοηθά να χαλαρώνει.

Σελήνη στο Ζυγό
Η Σελήνη στον Ζυγό δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στις αντιδράσεις και τη στάση του συντρόφου της, ενώ το να έχει μια ισορροπημένη προσωπική ζωή είναι σημαντικό και για τις άλλες δραστηριότητες της. Ακόμη και στην υγεία της μπορεί να έχει επίδραση μια κακή προσωπική ζωή χωρίς αρμονία και αγάπη. Συνήθως διαθέτει γοητευτική και κομψή προσωπικότητα και γίνεται ιδιαίτερα ελκυστική στο άλλο φύλο. Φυσικά περιμένει κι από το ταίρι της να δείξει την ίδια συναισθηματική αβρότητα και ευγένεια. Τα άκομψα αστεία, το σκληρό και κυνικό χιούμορ την αφήνουν παγερά αδιάφορη. Ακόμη, είναι η Σελήνη που αντιλαμβάνεται την καλή αισθητική και την απαιτεί στο χώρο που κινείται και στους ανθρώπους που συναναστρέφεται. Κάποιες φορές αυτή η Σελήνη γίνεται τόσο ανεκτική και συμβιβάζεται εύκολα, προκειμένου να έχει μια αρμονική επιφάνεια στη σχέση, με κίνδυνο να χάσει τον ίδιο της τον εαυτό και να ξεχάσει τις δικές της ανάγκες και επιθυμίες. Στη συμβίωση απαιτεί ένα χώρο με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα γι’ αυτή και το ταίρι της.

Σελήνη στο Σκορπιό
Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού, που είναι το έντονο συναίσθημα, η ανάγκη για εξουσία και η έντονη ερωτική επιθυμία, παραμένουν και στην περίπτωση της Σελήνης, μόνο που μπορεί να είναι κάπως θαμμένα ή να μην είναι ορατά με την πρώτη ματιά. Αυτή η Σελήνη έχει την τάση να παίρνει πολύ σοβαρά τα προσωπικά της κι αυτό την οδηγεί σε έντονη κτητικότητα και σε συναισθήματα ζήλιας. Μάλιστα μπορεί να είναι και πιο εκδικητική κι από τη θέση του Σκορπιού στον Ήλιο, καθώς δύσκολα ξεχνά ό,τι την πλήγωσε. Στις σχέσεις που δεν νιώθει ικανοποιημένη, μπορεί να έχει ξεσπάσματα οργής που ακολουθούνται από στιγμές ηλεκτρισμένης σιωπής. Όπως καταλαβαίνετε, για τον σύντροφο της αυτή η Σελήνη είναι πολύ δύσκολη, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να απομακρύνεται ψυχικά. Για να μπορεί κάποιος να συμβιώνει μαζί της, πρέπει να μάθει τους ρυθμούς της. Όταν κλείνεται στον εαυτό της δεν υπάρχει περίπτωση να την πλησιάσεις, όταν ανοίγεται όμως απαιτεί από το ταίρι της να είναι εκεί και να της αφιερώνει την προσοχή του.

Σελήνη στον Τοξότη
Μια υπερήφανη κι αγέρωχη Σελήνη, με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, που έχει υψηλές αξίες και μεγάλα οράματα, όμως της λείπει μια ρεαλιστική ίσως αίσθηση των πραγμάτων. Η Σελήνη καταδεικνύει τις ανάγκες μας, αλλά σ’ αυτό το ζώδιο νιώθει κάπως άβολα να αισθανθεί ότι έχει ανάγκες… Μην ξεχνάμε ότι ο Τοξότης είναι το ζώδιο της απόλυτης ελευθερίας. Τις περισσότερες φορές λοιπόν στις σχέσεις της συμβαίνει το εξής: ταυτόχρονα από την μια εξιδανικεύει το ταίρι της κι από την άλλη κάνει τα πάντα για να το απομακρύνει. Αυτό μπερδεύει και την ίδια τη Σελήνη -που είναι τεράστια η επιθυμία της να κάνει δεσμούς, να εξαρτάται και να νιώθει τις ανάγκες της να ικανοποιούνται- και το σύντροφο της, καταδικάζοντας τον σε μια κατάσταση που θυμίζει «σκοτσέζικο ντους». Όμως η παιδικότητα και η αισιόδοξη στάση που αντιμετωπίζει τα πάντα στη ζωή σε κάνει να την συγχωρείς και να αποδέχεσαι την αδυναμία της. Τουλάχιστον δεν μπορεί κάποιος να την κατηγορήσει ότι δεν μένει με την καρδιά της σε μια σχέση, αλλά εξαιτίας άλλων αναγκών.

Σελήνη στον Αιγόκερω
Παραδοσιακά στην αστρολογία ο Αιγόκερως, το ζώδιο του αυστηρού και παγωμένου Κρόνου, θεωρείται θέση αδυναμίας για την ευαίσθητη και συναισθηματική Σελήνη. Το άτομο με αυτή τη Σελήνη παίρνει τη ζωή σοβαρά, είναι φιλόδοξο, δεν φοβάται τη σκληρή δουλειά και ψάχνει ασφάλεια στο στάτους και την οικονομική επιφάνεια. Συνήθως είναι από τη φύση του ντροπαλό, δεν ανοίγεται εύκολα και δεν πιστεύει ιδιαίτερα στην αξία του. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στη γνώμη των άλλων και μετρά συνήθως το πόσο αξίζει σύμφωνα με το πόσο τον εκτιμούν οι άλλοι. Ακόμη, η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα μοναχική. Όμως η σχέση και ο έρωτας, χρειάζονται πραγματική επαφή για να επιβιώσουν. Έτσι, αν αυτή η Σελήνη κρατά τα συναισθήματα της για τον εαυτό της και δεν τα αποκαλύπτει, σύντομα το ταίρι της αισθάνεται αποξενωμένο.. Αν όμως το άτομο έρθει σε επαφή με τις ανασφάλειες του και ότι τον τρομάζει, τότε μπορεί να γίνει ένας πολύ πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος.

Σελήνη στον Υδροχόο
Η ελευθερία και η απόσταση στη σχέση είναι το οξυγόνο αυτής της Σελήνης, για να μπορέσει να τη διατηρήσει μέσα στο χρόνο και να μην επαναστατήσει. Αυτό που για ένα ζώδιο του νερού, όπως ο Καρκίνος ή ο Σκορπιός, μπορεί να είναι έρωτας για τη Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να είναι κλειστοφοβική εμπειρία. Για τη Σελήνη αυτή το να έχει χρόνο για τον εαυτό της, να είναι λίγο μόνη της, ακόμη κι αν αυτό είναι για μερικές ώρες, είναι πραγματικά θεραπευτικό. Στα πρώτα στάδια της σχέσης και πριν ο σύντροφος της αντιληφθεί τις ιδιαιτερότητες της, αυτό μπορεί να φαντάζει ως ψυχρότητα, αδιαφορία και μπορεί να αποτελεί αιτία χωρισμού. Η στάση της Σελήνης μπορεί να φαίνεται απογοητευτική στον σύντροφο της, που συνέχεια αναρωτιέται αν έκανε κάτι που την πείραξε. Όταν πλησιάσει κάποιος πιο κοντά και κατανοήσει τις ανάγκες της για λίγη απόσταση, τότε δεν θα το παίρνει προσωπικά και η σχέση μπορεί να γίνει πραγματικά πολύ ζεστή. Παρόλα αυτά η Σελήνη στον Υδροχόο κρατάει εκπλήξεις…

Σελήνη στους Ιχθύες
Η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει ένα άτομο με ιδιαίτερη ευαισθησία, που πολλές φορές λειτουργεί σαν «σφουγγάρι» στις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ιδέες των άλλων. Έτσι το άτομο γίνεται ιδιαίτερα ευάλωτο στις σχέσεις του με τους άλλους στο περιβάλλον που κινείται και για να μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του, πρέπει να απομακρύνεται για λίγο από την επιρροή τους. Συνήθως το άτομο με τη Σελήνη στους Ιχθύς έχει μια ιδιαίτερα ζωντανή και δημιουργική φαντασία, η οποία μπορεί βρει μια ποιητική, μουσική ή άλλη καλλιτεχνική διέξοδο. Γίνεται ιδιαίτερα συμπαθής με την πρώτη επαφή, λόγω της ευαισθησίας που δείχνει στο συναίσθημα του άλλου. Ωστόσο επειδή πληγώνεται εύκολα, μπορεί να αναπτύξει το σύνδρομο του κατατρεγμένου. Από τον σύντροφο του, εκτός από συναίσθημα, ζητά να έχει και μια κάποια «αισθητική». Αν είναι τελείως «εκτός» από τα πρότυπα που έχει στο μυαλό του, τότε προτιμά να χαθεί στη σφαίρα του ονείρου και του φανταστικού του κόσμου, που δεν τον προσβάλλει και να φύγει από τη σχέση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...