Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Πανσέληνος σήμερα και ολική έκλειψη: Πως το ματωμένο φεγγάρι θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Βαμμένο στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου, το «Ματωμένο Φεγγάρι» θα λάμψει τον νυχτερινό ουρανό σήμερα Τετάρτη (26 Μαΐου).

Η πρώτη ολική έκλειψη Σελήνης μετά από δύο χρόνια, μάλιστα, συμπίπτει με το φαινόμενο της υπερπανσελήνου, συνθέτοντας ένα μοναδικό αστρονομικό υπερθέαμα.

Το «Ματωμένο Φεγγάρι» εμφανίζεται όταν ο πλανήτης μας βρίσκεται ανάμεσα στο φεγγάρι και στον ήλιο. Τότε, η σκιά της Γης καλύπτει πλήρως την Σελήνη, ωστόσο μέρος του φεγγαριού παραμένει ορατό, με την βοήθεια των ακτινών του ηλίου.

Το «Ματωμένο Φεγγάρι» εμφανίζεται όταν ο πλανήτης μας βρίσκεται ανάμεσα στο φεγγάρι και στον ήλιο. Τότε, η σκιά της Γης καλύπτει πλήρως την Σελήνη

Το «Ματωμένο Φεγγάρι» εμφανίζεται όταν ο πλανήτης μας βρίσκεται ανάμεσα στο φεγγάρι και στον ήλιο. Τότε, η σκιά της Γης καλύπτει πλήρως την Σελήνη


Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια
Η πρώτη έκλειψη για το 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και η επιρροή της θα είναι έντονη. Όπως έχουμε πει πολλές φορές μια Σεληνιακή έκλειψη είναι πάντα Πανσέληνος και η συγκεκριμένη είναι Υπερ – Πανσέληνος, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται πιο κοντά στη γη.

Η έκλειψη της «ματωμένης» Πανσελήνου, όπως ονομάζεται το ολόγιομο φεγγάρι του Μαΐου, μπορεί να αυξήσει το πάθος με το οποίο υπερασπιζόμαστε τα πιστεύω μας και ίσως δεν θα λείψουν οι καβγάδες, αφού δεν θα έχουμε ευελιξία σκέψης και ίσως να μην είμαστε αντικειμενικοί και λογικοί. Θα τα κρίνουμε όλα με το συναίσθημα και θα πράττουμε πριν σκεφτούμε.


Ακόμη, το ζώδιο που πραγματοποιείται η Πανσέληνος είναι ο Τοξότης και είναι το ζώδιο που αγαπά την ελευθερία και ίσως όλα αυτά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού να μας φαίνονται απίστευτα περιοριστικά και να μας πνίγουν. Επίσης, ο Τοξότης αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και την πνευματική επέκταση, έτσι αυτό το φεγγάρι μας ζητά να αξιολογήσουμε τη ζωή και τις επιλογές μας από ευρύτερη γωνία, να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να μην χαθούμε στις λεπτομέρειες.

Αλλαγές και ανατροπές
Οι εκλείψεις είναι ταραχώδεις περίοδοι και φέρνουν ξαφνικές ανατροπές. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να μας κάνει πιο συναισθηματικούς, ευαίσθητους και ευέξαπτους. Μπορεί να φέρει το τέλος σε μια κατάσταση ή μια σχέση και ή αυτή η απώλεια να φέρει πόνο και θλίψη, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι μετά από ένα τέλος έρχεται μία νέα αρχή. Εξάλλου, ο Τοξότης ως μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς δεν αρέσκεται στα δεσμά, του αρέσουν οι αλλαγές και βλέπει πάντα με αισιοδοξία τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του, απολαμβάνοντας το καινούριο που του φαίνεται συναρπαστικό.

Αυτό το «ματωμένο» φεγγάρι μπορεί να φέρει την κορύφωση σε μια κατάσταση, να αποκαλύψει μυστικά καλά κρυμμένα, αλλά και να πυροδοτήσει ακραία γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Πανσέληνος σήμερα
Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς, αλλά είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη, μπορεί να μας κάνει να φτάσουμε στα άκρα σε μια σχέση ή σε μια κατάσταση που μας ενοχλεί και να πούμε βαριές κουβέντες στην προσπάθεια μας να ξεφορτωθούμε ό,τι μας περιορίζει. Η υπομονή και η μετριοπάθεια θα είναι τα πιο σημαντικά «εργαλεία» για τη διαχείριση της Σεληνιακής ενέργειας, προκειμένου να μην πάρουμε αποφάσεις που θα μετανιώσουμε. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα ακολουθήσει και ο Ερμής, φέρνοντας σύγχυση και θολούρα στη σκέψη μας. Επίσης, οι ψευδείς ειδήσεις θα αφθονούν και θα πρέπει να διυλίζουμε περισσότερο τις πληροφορίες που λαμβάνουμε και να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο.

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά όσους έχουν τον Ήλιο ή τον Ωροσκόπο τους από τις 2 έως τις 8 μοίρες του ζωδίου ή του ωροσκόπου τους.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα επηρεάσει η έκλειψη της ματωμένης Πανσελήνου τους εκπροσώπους του ζωδιακού.
ΚΡΙΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές, απρόοπτα και αποκαλύψεις μπορεί να αναστατώσουν το πρόγραμμα σας και να τροποποιήσουν τα πλάνα σας. Οι ανατροπές μπορεί να αφορούν όχι μόνο στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε θέματα ταξιδιών, σπουδών, εκδόσεων, επαφών με ξένους και εξωτερικό και νομικά ζητήματα. Αυτά τα θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο και ίσως θα πρέπει να τα αξιολογήσετε εκ νέου και να αλλάξετε την οπτική με την οποία τα χειρίζεστε. Μπορεί όμως η έκλειψη να σας φέρει και μια ευκαιρία σε αυτούς τους τομείς και να καταφέρετε να διευρύνετε την εκπαίδευσή σας, την πνευματικότητά σας ή να δημοσιεύσετε τις ιδέες σας στο διαδίκτυο. Ίσως τώρα βρείτε ένα άτομο που να σας εμπνεύσει και να πάει τη σκέψη σας παρακάτω και να αποτελέσει την αφορμή για να αλλάξετε το αντικείμενο ή το πεδίο ενδιαφέροντος που πιστεύατε ότι θέλετε να ακολουθήσετε. Οι αλλαγές αυτές μπορεί αρχικά να σας κλονίσουν, καθώς μοιάζουν αποσταθεροποιητικές, αλλά ίσως στο μέλλον να αποδειχτεί ότι είναι το καλύτερο για εσάς. Η Πανσέληνος σας παροτρύνει να αναζητήσετε το όραμα σας, να φτάσετε πιο μακριά και να αποκτήσετε νέες προοπτικές. Επίσης, μπορεί να αισθάνεστε κούραση, καθώς έχετε αναλάβει υποχρεώσεις άλλων και δεν αντέχετε άλλο με τα προβλήματα τους και το μόνο που θέλετε είναι να κοιτάξετε τις δικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ζητήματα που θα φέρει στο προσκήνιο η έκλειψη αφορούν τα οικονομικά. Επενδύσεις, κληρονομικά, φορολογικά, θέματα διατροφών, αποζημιώσεων, μπόνους, το εισόδημα του συντρόφου σας ή χρήματα τρίτων που μπορεί να διαχειρίζεστε εσείς θα σας απασχολήσουν. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα γίνει κάτι κακό, μπορεί η αλλαγή να είναι θετική ή μπορεί να έχετε ξαφνικά κέρδη ή αν συμβεί κάτι και διακοπεί ένα έσοδο να βρείτε τον τρόπο και να το αντικαταστήσετε με κάτι άλλο. Ως Ταύροι βέβαια, με το που ακούτε αλλαγή στα οικονομικά σάς κόβεται η ανάσα, δείξτε ψυχραιμία και μην ταράζεστε. Εξάλλου, αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας κάνει να θέλετε εσείς να αλλάξετε κάτι προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημα και τα κέρδη σας και να αποφασίσετε κάποιες νέες συμφωνίες ή συνεργασίες. Μην ξεχνάτε όμως ότι έχουμε και ανάδρομους πλανήτες και θα πρέπει να περιμένετε λίγο για τα σχέδια σας. Τώρα μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μόνο τον σχεδιασμό. Επίσης, εξυπακούεται ότι αν έχετε παραμελήσει κάποιες υποχρεώσεις και λογαριασμούς και έχετε χρέη τώρα θα τα βρείτε μπροστά σας. Από την άλλη, αυτό το φεγγάρι θα φωτίσει και τα θέλω σας και αν είστε σε μια σχέση που σας περιορίζει, ίσως θα βρείτε το θάρρος για να πείτε το αντίο και ας ξεβολευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη της ματωμένης Πανσελήνου θα κρίνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, προκειμένου να πάρετε αποφάσεις. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν κρατά για πάντα αν δεν το τρέφουμε, δεν το φροντίζουμε και δεν το βοηθάμε. Άρα αν είστε σε κάποια σχέση ή συνεργασία που δεν σας κάνει ευτυχισμένους ή εσείς δεν προσφέρετε στους άλλους αυτό που έχουν ανάγκη, να είστε έτοιμοι για αλλαγές και αποφάσεις. Από την άλλη, αν όλα πάνε καλά και έχετε δώσει γη και ύδωρ σε αυτές τις σχέσεις, τότε οι αλλαγές θα είναι θετικές και άνθρωποι που σχετίζεστε θα σας δείξουν την ευγνωμοσύνη τους. Ίσως το φεγγάρι φωτίσει και κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν και τώρα να μάθετε κάποιες αλήθειες που από τη μία θα σας πληγώσουν, αλλά από την άλλη θα σας ξεκαθαρίσουν την εικόνα. Βέβαια, επειδή ο Ερμής, που είναι και κυβερνήτης σας, ετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του, να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι μαθαίνετε και να διασταυρώνετε καλά την κάθε πληροφορία που λαμβάνετε για να μην κατηγορήσετε λάθος ανθρώπους για λάθος λόγους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να κρατάτε γενικώς χαμηλούς τόνους και να μην είστε ματαιόδοξοι και προκλητικοί. Επειδή στα επαγγελματικά θα έχετε πολλές προτάσεις μην… καβαλήσετε το καλάμι, καθώς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κλωτσήσετε την τύχη σας και να καταστρέψετε τη φήμη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της φυσικής κατάστασης, αλλά της ψυχολογίας σας και του υποσυνείδητου ενεργοποιούνται με αυτό το φεγγάρι, που έτσι και αλλιώς σας επηρεάζει αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας. Ίσως να νιώσετε λίγο πιο πεσμένοι, λίγο πιο ευαίσθητοι και κυκλοθυμικοί, αλλά μην πιέσετε τον εαυτό σας, πάρτε τον χρόνο σας, μείνετε μόνοι σας και σκεφτείτε τις ανάγκες σας. Είναι σωστές οι επιλογές που έχετε κάνει; Η καθημερινή σας ρουτίνα στη δουλειά σάς βοηθάει ή σας εξαντλεί; Τι κάνετε για την υγεία και την ευεξία σας; Οι απαντήσεις που θα δώσετε στον εαυτό σας θα πρέπει να γίνουν ο οδηγός σας για να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Ακόμα, μπορεί να έρθετε στα όρια της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης, καθώς μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Μπορεί, για παράδειγμα, να λείψει ένας συνάδελφος ξαφνικά και να πρέπει να κάνετε τη δουλειά του ή να προκύψει κάτι που να σας κρατήσει περισσότερο στο γραφείο ή τη δουλειά. Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Δία μπορεί να σας κάνει να μην έχετε συγκέντρωση και η προσοχή σας να διασπάται και όλη αυτή η κατάσταση να σας εκνευρίζει και να σας κάνει να ξεσπάτε και να γκρινιάζετε συνεχώς. Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια και να προσπαθήσετε να βρείτε κάποιες ώρες για να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον εαυτό σας, αλλιώς θα καταρρεύσετε.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη επηρεάζει τον τομέα του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών, αλλά και των φίλων και των σχεδίων που έχετε για τη ζωή σας. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά εμφανιστεί ένας νέος έρωτας ή τελειώσει ένας παλιός. Μην ξαφνιαστείτε αν μια φιλική σχέση πάρει μια πιο ερωτική τροπή ή αν αποφασίσετε να γίνετε γονείς. Όλα παίζουν με αυτό το φεγγάρι και τα θετικά και τα αρνητικά. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να μην είστε παρορμητικοί και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στις ευκαιρίες. Μην παίρνετε αποφάσεις που είναι τελεσίδικες και αφήστε τον χρόνο να δείξει πόσο αξίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Επίσης, θα είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και πιο πρόθυμοι να συμμετέχετε σε κοινές δραστηριότητες με φίλους και άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς, αλλά και με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Ωστόσο, η Πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και αυτό σημαίνει ότι ίσως πυροδοτηθούν κάποιοι φόβοι σας σε ό,τι αφορά τη δέσμευση ή μπορεί να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας για κάποια άτομα. Ακούστε το ένστικτό σας δεν θα σας προδώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την προσοχή σας στον τομέα καριέρας – οικογένειας στρέφει η Σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου και σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα και ίσως θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω για να αποφύγετε συγκρούσεις με συνεργάτες, τον σύντροφό σας και τα άτομα της οικογένειάς σας. Θα νιώθετε πιο ασταθείς συναισθηματικά και θα σας πιάνει το παράπονο ότι εσείς δίνετε πολλά και οι άλλοι τίποτα. Ότι εσείς τρέχετε και οι άλλοι τα περιμένουν όλα στο χέρι. Μπορεί να σκέφτεστε το παρελθόν και να ανακαλείτε στη μνήμη σας γεγονότα που σας πλήγωσαν, να σκέφτεστε το πώς σας συμπεριφέρθηκαν οι γονείς σας, οι συγγενείς σας και να γίνεστε πιο συναισθηματικοί. Μπορεί τώρα να θέλετε να βάλετε τα όρια σας και να σταματήσουν να ανακατεύονται και να έχουν άποψη για τη ζωή σας, να θέλετε να απομακρυνθείτε λίγο, να μετακομίσετε. Αν μένετε στο πατρικό σας ίσως πάρετε και την απόφαση να φύγετε και να μείνετε μόνοι σας. Ό,τι και αν συμβαίνει, ό,τι και αν σας απασχολεί, επιτρέψτε στον εαυτό σας να δημιουργήσει τις συνθήκες και ένα περιβάλλον που να μπορεί να εκφράζεται με ηρεμία και μην τα κρατάτε μέσα σας, διότι σωματοποιείτε τα άγχη σας.

ΖΥΓΟΣ

Με φρενήρεις ρυθμούς έρχεται η έκλειψη για να βάλει φωτιά στην καθημερινότητα σας. Ετοιμαστείτε να τρέχετε και το κοντέρ να χτυπήσει κόκκινο. Η πίεση στο πρόγραμμα θα είναι μεγάλη, όλοι θα θέλουν κάτι από εσάς και εκεί που νομίζετε ότι τα έχετε τακτοποιήσει όλα, κάποια αλλαγή ή ανατροπή θα σας κάνει να ξαναρχίζετε από την αρχή για να βάλετε μία τάξη. Μπορεί να ακυρώνονται συναντήσεις, ταξίδια, σχέδια, αλλά και να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε σωστά. Η εξάντληση σας είναι δεδομένη και τα νεύρα σας θα είναι τσίτα, διότι δεν θα μπορείτε να ησυχάσετε πουθενά και θα ξεσπάτε σε όποιον σας πει μια κουβέντα παραπάνω. Ο γείτονας, τα αδέλφια σας, κάποιος στον δρόμο… δεν ξέρω ποιος θα είναι ο «τυχερός», αλλά εσείς που φημίζεστε για τις διπλωματικές σας αρετές θα είστε τούρμπο! Ό,τι δεν έχετε πει όλα αυτά τα χρόνια θα τα πείτε τώρα και θα προσπαθήσετε να βάλετε όρια. Θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και όποιος θέλει σας ακολουθεί, εσείς πάντως δεν θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε για άλλη μια φορά ούτε ένα βήμα πίσω. Προσπαθήστε, όμως, να δείξετε ψυχραιμία, διότι μπορεί να χαλάσετε σχέσεις και μετά να το μετανιώσετε. Εκφραστείτε μεν, αλλά με τακτ δε, ξέρετε εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά φέρνει η έκλειψη, αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι για κακό, αυτό θα καθοριστεί από τον τρόπο που εσείς θα χειριστείτε τα θέματα που θα προκύψουν. Μπορεί αυτές τις αλλαγές να τις επιδιώξετε εσείς οι ίδιοι, αν για παράδειγμα έχετε κουραστεί να είστε σε μια δουλειά που δεν αναγνωρίζουν τις θυσίες σας και να αποφασίσετε να ανοίξετε πανιά για αλλού. Η Πανσέληνος εξάλλου μπορεί να σας φέρει και νέες ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να έχετε την ψυχραιμία να τις αξιολογήσετε σωστά. Η παγίδα με αυτό το φεγγάρι είναι ότι θα σας φορτίσει συναισθηματικά και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Τώρα δεν πρέπει να δείτε τίποτα με τα παραμορφωτικά γυαλιά της ευαισθησίας και θα πρέπει να είστε ψυχροί «εκτελεστές». Για παράδειγμα, αν έχετε μια επιχείρηση που δεν πάνε καλά τα πράγματα, αλλά σκέφτεστε ότι δεν μπορείτε να την κλείσετε για συναισθηματικούς λόγους, αυτό θα είναι λάθος. Πρέπει να απομακρυνθείτε από τη δίνη των συναισθημάτων σας, διότι θα σας ρουφήξουν στον πάτο. Αποστασιοποιηθείτε και δείτε με ψυχρή λογική αν υπάρχει κάποιο κέρδος, αν αξίζει τον κόπο και μπορεί να ανακάμψει οικονομικά και κάντε τις κινήσεις που πρέπει και το επόμενο βήμα προς όφελός σας. Αφήστε στη ζωή σας μόνο επωφελείς εργασίες και συνεργασίες. Αξιολογήστε και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και τις δαπάνες σας. Επίσης, μπορεί να έχετε περισσότερα κέφια για να διασκεδάσετε, να βγείτε και να γνωρίσετε νέα άτομα που να σας κάνουν κλικ ερωτικά, αλλά ο χρόνος θα δείξει αν αξίζουν να μείνουν στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη του «ματωμένου» φεγγαριού γράφει το όνομα σας και ήρθε η ώρα να πάρετε τις αποφάσεις σας που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Η Πανσέληνος θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τι δεν σας αρέσει στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες σας, στον εαυτό σας και να κάνετε τις ριζικές αλλαγές που χρειάζονται για να γίνετε πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Θα έχετε έναν εσωτερικό αναβρασμό, θα τρώγεστε με τα ρούχα σας και θα κρίνετε τους πάντες και τα πάντα γύρω σας. Τι λάθη έχουν κάνει και τι κάνατε εσείς; Μόλις καταλήξετε, ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει και εσείς τον δρόμο προς το μέλλον που θα χαράξατε. Ναι, οι ανασφάλειες και η αβεβαιότητα για το αύριο είναι πολλές, αλλά και μια ζωή χωρίς όνειρα δεν ταιριάζει στους Τοξότες. Η Πανσέληνος θα σας ταρακουνήσει και θα «γκρεμίσει» ό,τι δεν είναι σταθερό και πλέον σε νέο έδαφος θα βάλετε τις βάσεις ενός μεταμορφωμένου εαυτού, πιο αισιόδοξου και πιο λαμπερού, έχοντας δίπλα σας αυτούς που θέλετε και οι οποίοι σας πιστεύουν και σας αγαπούν. Οι παθογένειες του παρελθόντος θα μείνουν πίσω και εσείς θα προχωράτε αδιάσπαστοι μπροστά. Όμως, δεν χρειάζεται να πάρετε έναν οδοστρωτήρα και να τους πατήσετε όλους, θέλει καθαρή σκέψη και υπομονή για τις σοβαρές αποφάσεις. Και επειδή το φεγγάρι θα σας κάνει και πιο συναισθηματικούς και επειδή ο Ερμής ετοιμάζεται για ανάδρομη φαινομενικά πορεία, προσέξτε μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Πάρτε τον χρόνο σας και μην είστε παρορμητικοί. Η φλόγα σας να κάψει τα ξερά, όχι και τα χλωρά…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδοσκόπηση, αυτό σας καλεί να κάνετε πρώτα από όλα η Πανσέληνος και να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας τον εαυτό σας. Τα ερωτήματα πολλά: ποιες είναι οι υποσυνείδητες ανάγκες σας και αν τις εξυπηρετείτε, τι πληγές έχετε και πώς τις αντιμετωπίζετε, ακούτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας ή σας έχει πάρει η μπάλα; Δείτε τα όλα αυτά με αγάπη προς τον εαυτό σας και ανακαλύψτε το εσωτερικό σας μονοπάτι προς την ευτυχία. Είναι η ευκαιρία σας να πετάξετε τα συναισθηματικά σας βάρη, να απαλλαχτείτε από καταστροφικές σχέσεις, τοξικά άτομα, κακές συνήθειες και λάθος συμπεριφορές. Τι σας κρατάει ξύπνιους το βράδυ, τι σας βασανίζει, τι τριβελίζει το μυαλό σας; Βρείτε τα τραύματα και επουλώστε τα. Αλλάξτε τον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας, δώστε σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και αφήστε τις πληγές του παρελθόντος πίσω. Μην τα θάβετε, αντιμετωπίστε τα. Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά οι δοκιμασίες σάς έκαναν πιο δυνατούς, βρείτε αυτή τη δύναμη και απαγκιστρωθείτε από τα «πρέπει» που σας βαραίνουν, βρείτε τον εαυτό σας και αγαπήστε τον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε το κουτσομπολιό, την κριτική και τις δεύτερες σκέψεις, αν θέλετε να συνεχίσετε να τα έχετε καλά με φίλους, ομοϊδεάτες ή άτομα από ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Αυτόν τον τομέα επηρεάζει η έκλειψη και σας φέρνει σε αντιπαραθέσεις με τον κοινωνικό σας κύκλο. Ίσως να μπείτε στη διαδικασία να αμφισβητήσετε κάποια άτομα και την πορεία τους στη ζωή σας και να θέλετε να αποκοπείτε από διάφορες δραστηριότητες που δεν σας εκφράζουν πια. Ή ίσως θέλετε να αναλάβετε εσείς πιο ηγετικούς ρόλους και δεν σας δίνουν τη δυνατότητα και αυτό σας εκνευρίζει και αντιδράτε. Μπορεί όμως και να φτάσουν στα αυτιά σας κάποια πράγματα που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κρίση σας, αλλά θα πρέπει να είστε λίγο συγκρατημένοι πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, διότι μπορεί να είναι ψέματα. Από την άλλη, το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Δία που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών, των περιουσιακών στοιχείων και του εισοδήματος σας μπορεί να δείχνει ότι η αιτία της «σύγκρουσης» να είναι για οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αλλαγές και ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας φέρνει η έκλειψη της «ματωμένης» Πανσελήνου. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να χτίζει και να γκρεμίζει ταυτόχρονα την καριέρα σας και τα σχέδια σας. Μπορεί, για παράδειγμα, να είστε χρόνια σε μια δουλειά να έχετε χαράξει μια πορεία και σε μία νύχτα να τα αφήσετε όλα πίσω, διότι ίσως δεχτείτε μια πρόταση που να απογειώνει την επαγγελματική σας πορεία και τη φήμη σας. Μπορεί όμως και να βρεθείτε σε διλήμματα και να μην ξέρετε τι να κάνετε, καθώς θα γίνονται όλα ξαφνικά και δεν είστε οι πιο αποφασιστικοί του ζωδιακού. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να ακούτε το ένστικτο σας και να εκτιμάτε τον εαυτό και τις ικανότητες σας. Ακόμη, η έκλειψη μπορεί να δείξει την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε, κάνοντας τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια ή να μετακομίσετε ή να αλλάξετε σπίτι ή χώρο εργασίας. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν δονήσεις στην οικογένεια, τον γάμο ή κάποιο θέμα που να αφορά τη μητέρα σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...