Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Πανσέληνος τέλος και ευκαιρία ζωής για 4 ζώδια

Η Πανσέληνος του Μαρτίου ολοκληρώνεται το μεσημέρι στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων με τη Σελήνη στην Παρθένο.

Αναλυτικά για την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Είναι η στιγμή να δούμε με μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα στο βλέμμα τα πράγματα στη ζωή μας, να διαχωρίσουμε την πραγματικότητα (Παρθένος) από τη φαντασία (Ιχθύες) και να επιδιώξουμε να οργανώσουμε και να συστηματοποιήσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας και τις ρουτίνες μας.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο είναι ιδανική να επιδιώξουμε καλύτερο έλεγχο στις διατροφικές μας συνήθειες, στην υγεία και τη φυσική μας κατάσταση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για όσους επιθυμείτε να ξεκινήσετε μια δίαιτα αποτοξίνωσης.

Καλή στιγμή να καθαρίσετε τον χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς σας από ό,τι περιττό και ανώφελο. Φυσικά είναι η ιδανική Πανσέληνος και για να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε τοξικό στη ζωή μας είτε αυτό αφορά σχέσεις είτε καταστάσεις.

Το τρίγωνο του Ουρανού προς την Πανσέληνο μπορεί να μας βοηθήσει στις αλλαγές που θέλουμε να υιοθετήσουμε να κρατήσουν. Βέβαια η Πανσέληνος αυτή δέχεται και το τετράγωνο από τον Άρη στους Διδύμους, κάτι που δείχνει μια τεταμένη ατμόσφαιρα με ένταση.

Σαφώς η οργή και η αγανάκτηση δεν θα κοπάσουν αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη στα όσα τραγικά συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα στη χώρα μας. Σήμερα Τρίτη όμως έχουμε ακόμη ένα σημαντικό αστρολογικό θέμα. Την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Κρόνος θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 14/02/26 και θα επηρεάσει όλους μας σε ένα διαφορετικό τομέα ανάλογα με το ωροσκόπιο του.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ μία αγχώδης Τρίτη ξεκινά! Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, σε φορτίζει με πολλές εργασίες και υποχρεώσεις, πολλά πράγματα πηγαίνουν ανάποδα από ότι υπολόγιζες, ενώ όλοι έχουν τις απαιτήσεις τους από εσένα και θα πρέπει αναγκαστικά να βάλεις κάποια όρια! Επιπλέον, σημαντικό γεγονός της ημέρας είναι η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς, όπου μέχρι τις αρχές του 2026, θα σε οδηγήσει σε οριστικά κλεισίματα κύκλων, προκειμένου να μπεις σε ένα καθαρό, ρεαλιστικό μονοπάτι σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σημαντική μέρα αυτή η Τρίτη του Μάρτη για σένα, γιατί μετά από 3 χρόνια αποχωρεί ο Κρόνος από τον Υδροχόο και πλέον μπορείς πιο ανέμελα και ανάλαφρα να προχωρήσεις μπροστά την ζωή σου! Με τον Κρόνο από τους Ιχθείς θα θεμελιώσεις φιλίες και σχέδια! Σήμερα ωστόσο σχηματίζεται και η Πανσέληνος στην Παρθένο, όπου φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, σημαντικό είναι να προσέχεις όμως, πού ανοίγεις την καρδιάς!

Δίδυμοι

Αγαπητέ μου Δίδυμε έντονη και σημαντική αυτή η Τρίτη για το ζώδιο σου! Η Πανσέληνος στην Παρθένο σε κάνει ευσυγκίνητο, παρεξηγιάρη και γεμάτο θυμό, από γεγονότα που προκύπτουν στην προσωπική σου ζωή! Προσπάθησε να μην ξεσπάς σε ανθρώπους που δεν σου φταίνε σε τίποτα! Ο Κρόνος σήμερα περνά στο ζώδιο του Ιχθύ όπου μέχρι το 2026 τεστάρει με προκλήσεις, δοκιμασίες και προβλήματα ζητήματα καριέρας και γάμου!

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, με την σημερινή Πανσέληνο στην Παρθένο μπλέκεσαι στο παιχνίδι της υπερανάλυσης και απογοητεύεσαι γιατί συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν πράγματα που πλέον δεν μπορείς να τα δέχεσαι από τους άλλους! Είσαι ωστόσο αρκετά εύθικτος και παίρνεις κάποιες καταστάσεις πολύ προσωπικά, με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι χωρίς να υπάρχει σπουδαίος λόγος! Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς σε βάζει σε μία 3ετή περίοδο σταθεροποίησης της ζωής σου, να το θυμάσαι αυτό!

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σπουδαία μέρα η σημερινή, γιατί αποχαιρετάς τον Κρόνο που εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου και νιώθεις κατευθείαν ότι φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου, ενώ συνειδητοποιείς ότι τα μαθήματα που σου έδωσε είναι εξαιρετικά σημαντικά και ότι πλέον δεν θα την πατήσεις ξανά με ανθρώπους που δεν έχουν αξία! Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου διεγείρει ωστόσο τις ανασφάλειες για τα οικονομικά, ενώ η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς, σου δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να εργαστείς περισσότερο με το «μέσα» σου και να ξεπεράσεις πληγές του χτες.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου η οποία σε φέρνει σε κόντρα με το περιβάλλον σου και δεν λείπουν οι καβγάδες, οι εντάσεις αλλά και οι αποκαλύψεις που σε μπερδεύουν και σε κάνουν να βρίσκεσαι σε σύγχυση! Σημαντικό νέο της ημέρας όμως είναι ότι ο Κρόνος περνά στους Ιχθείς και σταδιακά από τώρα έως το 2026 βάζεις όρια και λειτουργείς πιο προσγειωμένα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών!

Ζώδια 7 Μαρτίου

Ζυγός

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου αγαπητέ μου Ζυγέ σε βυθίζει προσωρινά στην μελαγχολία και έχεις ανάγκη από κάποιες στιγμές μοναχικότητας. Τα νέα που μαθαίνεις σε απογοητεύουν και θέλεις λίγο να αποτραβηχτείς και να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Ιχθύ όπου και θα παραμείνει ως τος 2026, μπαίνεις σε ένα νέο κύκλο αρκετών ευθυνών και υποχρεώσεων σε θέματα εργασίας.

Σκορπιός

Πανσέληνος στην Παρθένο σήμερα αγαπητέ μου Σκορπιέ και επειδή αυτό το φεγγάρι δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο για κανέναν, εσύ θα πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός στις κοινωνικές σου επαφές, στο ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι και θα πρέπει να παραμείνεις μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που εύκολα σε οδηγούν στα άκρα! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς, όπου εσένα θα σε στηρίξει σημαντικά ως το 2026 γιατί θα καταφέρεις να βάλεις δομή και να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή αλλά και τα δημιουργικά σου σχέδια!

Τοξότης

Έντονες ανησυχίες για τα επαγγελματικά φέρνει στο πέρασμα της αυτή η Τρίτη, φίλε μου Τοξότη αφού έχουμε την Πανσέληνο του Μήνα στο ζώδιο της Παρθένου που ξαφνικά σε βάζει σε μία διαδικασία να μετανιώνεις ή και να αναθεωρείς επαγγελματικές επιλογές του παρελθόντος. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς, όπου ως το 2026, θα σε φορτώσει με αρκετές ευθύνες, προκειμένου να γίνεις αυτοδύναμος και να σταθείς πιο γερά στα πόδια σου!

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται σήμερα στην Παρθένο φίλε μου Αιγόκερε δεν σε επηρεάζει αρνητικά, επομένως δυσάρεστα γεγονότα δεν έχεις να αναμένεις. Δεν παύει όμως σήμερα να σκέφτεσαι πολύπλοκα τις καταστάσεις, να θίγεσαι εύκολα, να σε πιάνει η ματαιοδοξία σου και να πέφτεις στις μαύρες σου, η τάση αυτή πολύ γρήγορα θα περάσει, αρκεί να παραμείνεις και μακριά από σοβαρές 4τουλάχιστον για σήμερα. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς θα σημάνει μία 3ετη περίοδο ουσιαστικών και σημαντικών αποφάσεων ζωής!

Υδροχόος

Σήμερα αγαπητέ μου Υδροχόε, θα μπορούσες να κάνεις ένα πάρτι απελευθέρωσης, αφού ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιο σου που σε ταλαιπώρησε για 3 ολόκληρα χρόνια και περνά στο ζώδιο του Ιχθύ. Θα πάρεις σημαντική ανάσα και σταδιακά θα αξιολογήσεις με ένα τρόπο διαφορετικό τι είναι σημαντικό και ουσιώδες για την ζωή σου και το μέλλον σου! Η Πανσέληνος στην Παρθένο, φέρνει άγχη και ανησυχίες για ζητήματα οικονομικών και για υποχρεώσεις προς τρίτους, μπόρα είναι θα περάσει!

Ιχθείς

Μία από τις πιο σημαντικές μέρες του 2023 είναι η σημερινή για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ, αφού σήμερα ο Κρόνος ξεκινά το ταξίδι του στο ζώδιο του, ένα ταξίδι που θα έχει διάρκεια 3 ολόκληρα χρόνια και στην πορεία του θα κλείσεις κύκλους σημαντικούς, αλλά και θα περιορίσεις την φαντασία αλλά και την ευαισθησία σου, συνειδητοποιώντας ίσως και με τρόπο σκληρό, ότι κάποιες στιγμές πρέπει να λειτουργείς με ρεαλιστικό σχέδιο αν θες να πας μπροστά! Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου σε βρίσκει σε «κόντρα» με το περιβάλλον σου, με την σχέση σου ή και με τους συνεργάτες σου … δεν τον θες τον καβγά, αλλά οι άλλοι τον επιδιώκουν μαζί σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...