Παρίσι: Οι Αρχές αναζητούν Αφγανό που φέρεται να σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση

24
Παρίσι, Έκρηξη, κτίριο, Ιορδανική στρατιωτική αποστολή,

Επί ποδός βρίσκονται οι αρχές στο Παρίσι όπου έχει σημάνει συναγερμός, με στόχο να φτάσουν στα ίχνη ενός ατόμου που αναζητούν και φέρεται να σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση. Να σημειωθεί, πως οι Αρχές έχουν δώσει στη δημοσιότητα μέχρι στιγμής μόνο τη φωτογραφία του και αποκάλυψαν πως αυτός εισήλθε στη Γαλλία πριν δύο μήνες.

Η αστυνομία της Γαλλίας αναζητά έναν Αφγανό που εικάζεται ότι σχεδιάζει επίθεση στη γαλλική πρωτεύουσα.

Το Παρίσι μετά τις αιματηρές επιθέσεις που έχει δεχτεί συνεχίζει να βρίσκεται σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να εισήλθε στη χώρα πριν δύο μήνες.

Ισχυρές είναι οι δυνάμεις οι οποίες έχουν αναπτυχθεί στην γαλλική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στις όχθες του Σηκουάνα έτσι ώστε να αποτραπεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο επίθεσης στην περίφημη «Πλαζ του Παρισιού».

Διαβάστε επίσης:  Ταυτότητες με υποχρεωτικό δακτυλικό αποτύπωμα

Την ίδια στιγμή δρακόντεια, είναι και τα μέτρα ασφαλείας για το φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο και εκεί οι πολίτες μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης στην παραλία του Σηκουάνα.

Την ίδια ώρα νέες απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος με βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους τζιχαντιστές να φωνάζει «Κάψτε τους Γάλλους» θέτοντας ξανά στο στόχαστρο του ISIS την ευρωπαϊκή χώρα.