Παρουσία των πρώην προέδρων της ΝΔ, Τρίτη απόγευμα, τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ

224
Ν.Δ., διαγωνισμός, παρωδία,

Σαν αύριο πριν από 42 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, έχοντας διαπιστώσει με το διορατικό του βλέμμα την ανάγκη ύπαρξης στην Ελλάδα ενός σύγχρονου φιλελεύθερου στις απόψεις, κεντροδεξιού κόμματος, ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία.

Ακόμα και με το όνομα που έδωσε στο κόμμα ήθελε να σηματοδοτήσει την έναρξη του
καινούργιου, τις νέες αντιλήψεις και τον ευρωπαϊκό άνεμο που θα έφερνε στην ελληνική κοινωνία.

Αύριο, 42 χρόνια μετά, από την 4η Οκτωβρίου 1974, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του προς τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής θα αναφερθεί στη συμβολή της ΝΔ στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος κι αμέσως μετά, γύρω στις 18.00, θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο.

Διαβάστε επίσης:  ΝΔ: Ποιοι εξελέγησαν στη νέα Εκτελεστική Γραμματεία (ονόματα)

Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στην ιστορική διαδρομή της ΝΔ, από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή έως σήμερα, και την προσφορά της στην χώρα, καθώς όπως συνηθίζει να λέει, «η ΝΔ είναι η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών», ενώ αναμένεται να κηρύξει πανστρατιά για την πορεία προς τη νίκη στις επόμενες εκλογές.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να παραστούν όλοι οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ, τη συμβολή των οποίων, στον αγώνα προς τη νίκη, θα ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: rigillis18.blogspot.gr