Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Πασχαλινά παζάρια στην Αθήνα -Λαμπάδες, δώρα και γλυκά σε προσιτές τιμές

Το Πάσχα είναι προ των πυλών κι όλο και περισσότερες οργανώσεις και ιδρύματα πραγματοποιούν παζάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, δώρα και γλυκά κοσμούν τους πάγκους και περιμένουν μικρούς και μεγάλους να προσφέρουν τα χρήματά του που πάνε για «καλό σκοπό».

Χαμόγελο του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.
Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που έχουν ανάγκη.

Στην Αθήνα τα πασχαλινά παζάρια «του Χαμόγελου του Παιδιού» θα βρίσκονται στις 30 και 31 Μαρτίου στο «Athens Metro Mall» στον Άγιο Δημήτριο τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων καθώς επίσης και στις 7-9 Απριλίου στην Καλλιθέα, στην Πλατεία Κύπρου από τις 11πμ έως τις 7μμ.
Ακόμη «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 το «Bazaar for a Smile», με δωρεάν είσοδο στο Ωδείο Αθηνών, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Στο bazaar θα πωλούνται σε πολύ χαμηλές τιμές μοναδικά ρούχα επώνυμων Ελλήνων σχεδιαστών, υπέροχα brands σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα, accessories, κοσμήματα, καλλυντικά, είδη σπιτιού καθώς και μια τεράστια συλλογή από πασχαλινές λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και λαχταριστά τσουρέκια.
Όλα τα έσοδα από το bazaar θα ενισχύσουν το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (ΣΠΑΖ)

Το Σαββατοκύριακο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα (31/3 και 1/4 ) ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων θα πραγματοποιήσει πασχαλινό παζάρι στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.
Όπως πάντα οι πάγκοι θα είναι γεμάτοι με μοναδικές δημιουργίες που θα ετοιμάσουν οι καλεσμένοι χειροτέχνες, θα υπάρχουν λαμπάδες και πασχαλινά είδη.

Θα υπάρχει το ιδιαίτερο τμήμα με μεταχειρισμένα αντικείμενα που είναι τα περισσότερα σαν καινούρια.

Τέλος οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν τα είδη ΣΠΑΖ, όπως μπλουζάκια, κούπες, βραχιόλια, ατζέντες, αναπτήρες, μπρελόκ, μαγνητάκια καθώς επίσης και τους εθελοντές του ΣΠΑΖ που θα είναι έτοιμοι να μιλήσουν για το έργο τους.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στα αδέσποτα.

Χατζηκυριάκειο

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας ενόψει των εορτών του Πάσχα περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους, στο φιλόξενο χώρο του το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου για ένα διήμερο εορταστικό Πασχαλινό Bazaar από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Το προσωπικό και οι εθελοντές του Ιδρύματος έχουν ετοιμάσει για σας. Στους πάγκους μας θα μπορεί κανείς να βρει χειροποίητες πασχαλινές λιχουδιές, μεγάλες ευκαιρίες αγορών σε λαμπάδες, ρούχα, βιβλία, κοσμήματα, παιχνίδια, είδη διακόσμησης, καλλυντικά, παπούτσια από χορηγίες των φίλων του Ιδρύματος.

 

Εταιρία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή»

Η Εταιρία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» θα πραγματοποιήσει στις 30 και στις 31 Μαρτίου πασχαλινό bazaar στο Φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Πασχαλινά δώρα, ρούχα και αξεσουάρ, παιχνίδια, χειροτεχνίες, βιβλία και cd, είδη σπιτιού, συσκευασμένα τρόφιμα, συλλεκτικά είδη από προσωπικές συλλογές όπως: γκραβούρες, πορσελάνες, κεντήματα, ασημικά, περιμένουν τους επισκέπτες του παζαριού.

Θα λειτουργήσει κυλικείο με σπιτικά γλυκά και αλμυρά. Κατά την διάρκεια της Πασχαλινής Εορταγοράς θα υπάρξει πρόγραμμα με τραγούδια με την συμμετοχή της Χορωδίας «Πόρτα Ανοιχτή».

To περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ

Εως και τις 7 Απριλίου θα μπορείτε να επισκέπτεστε το πασχαλινό περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ / Αrtεμείς Κοιν.Σ.Επ. στο Golden Hall στο Μαρούσι.

Στο περίπτερο υπάρχουν πασχαλινές δημιουργίες, γιορτινά καλάθια για τα δώρα μας, μοναδικά ανοιξιάτικα στεφάνια, όλα δια χειρός των ενηλίκων αποφοίτων της ΕΛΕΠΑΠ καθώς και των εθελοντών.

ΚΕΘΕΑ

Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά πασχαλινά bazaar. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν λαμπάδες, δώρα και γλυκά, όλα στο χέρι φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα καθώς επίσης και ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα που πωλούνται όλα, για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα διατίθενται για τις ανάγκες των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ.

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ θα βρίσκεται στη Στοά Κοραή την Παρασκευή 30 Μαρτίου από τις 11:00-21:00 και το Σάββατο 31 Μαρτίου 11.00-19.00.
Πασχαλινό bazaar από το «Ξεblogάρισμα»

Το ξεblogarisma διοργανώνει για δέκατη συνεχή χρονιά το Πασχαλινό του παζάρι το Σαββατοκύριακο 31/3 και 1/4 στον πολυχώρο ΓηΚ44 στον Κεραμεικό για τις μητέρες που βρίσκονται φυλακισμένες στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας μαζί με τα παιδιά τους και για τις άπορες φυλακισμένες.

Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες και στολίδια, τα «πατροπαράδοτα» τσίπουρα και ρακόμελα, σπιτικά λικέρ και κουλουράκια, γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες, πολλούς τίτλους ελάχιστα μεταχειρισμένων βιβλίων (από 0,50 έως 5 ευρώ), επιλεγμένα ρούχα και κοσμήματα από δεύτερο χέρι, είδη σπιτιού και διακόσμησης, σε πολύ χαμηλές τιμές, είναι μερικά από τα αντικείμενα που θα κοσμούν τους πάγκους που θα έχουν στηθεί στον χώρο. Στη διάρκεια του παζαριού θα λειτουργεί λαχειοφόρος με δώρα όπως κοσμήματα, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, θεραπευτικές συνεδρίες κά, όπου όλοι οι -λαχνοί- κερδίζουν.

Ακόμη θα υπάρχει συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (όχι ρούχα) για τις φυλακισμένες και τα παιδιά τους όπως: πάνες, μωρομάντιλα, είδη παιδικής περιποίησης, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, είδη προσωπικής φροντίδας, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια, τηλεκάρτες κά.

 

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» διοργανώνει και φέτος το «Πασχαλινό Πανηγύρι της Αγάπης» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος από τις 28 Μαρτίου μέχρι τις 30 Μαρτίου από τις 09 πρωί έως 09 το βράδυ.

Για τρεις ημέρες οι επισκέπτες του bazaar θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αποκτήσουν τις χειροποίητες δημιουργίες των νέων με νοητική αναπηρία που, διαθέτουν ελπίδα, ζωντάνια και θέληση για ζωή. Επίσης, μπορούν να προμηθευτούν επιλεγμένα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές που προσφέρουν εταιρίες, καταστήματα και ιδιώτες για να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου.

Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα

Το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα διοργανώνει πασχαλινό Bazaar για την ενίσχυση των σκοπών του με τη βοήθεια των εθελοντών του, με πολλές πρωτότυπες δημιουργίες, παιχνίδια, βιβλία, λαμπάδες και πασχαλινά είδη για να ευχηθείτε και να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας.

Το Bazaar θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Γ. & Α. Χατζηκώνστα από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα καθώς επίσης και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall (στο ισόγειο) από τις 11πμ-9μμ.

Σε γήπεδο ποδοσφαίρου για νεαρά κορίτσια από τοπικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες και σχολεία θα μεταμορφωθεί η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια δράση που γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου, με στόχο τη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος.

Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη, το διάστημα από 11 έως 14 Απριλίου, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και τον δήμο Θεσσαλονίκης.

«Σκοπός μας είναι η ανάδειξη του γυναικείου ποδοσφαίρου σε μικρά κορίτσια. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 13 Απριλίου, στην πλατεία Αριστοτέλους, εκεί όπου θα στηθούν γήπεδα ποδοσφαίρου προκειμένου να αγωνιστούν όχι μόνο αθλήτριες, αλλά και όσα κορίτσια το επιθυμούν από τα σχολεία του δήμου» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Τις προηγούμενες ημέρες θα προηγηθούν τουρνουά με τη συμμετοχή των 72 πιο ταλαντούχων παικτριών κάτω των 15 από όλη την Ελλάδα, χωρισμένες σε 4 μικτές ομάδες, στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας και σεμινάρια με ποδοσφαιρική και κοινωνική θεματολογία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η φωτογραφία της ημέρας

Όταν ο φακός δημιουργεί τέχνη... 16 Απριλίου 2024

Γιάννης Φέρτης: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό 

«Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας Γιάννη Φέρτη. Αντί στεφάνων η οικογένεια προτείνει να ενισχυθεί...

Έλον Μασκ: «Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας» – Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Χ

– Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα X προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Space-X, της Tesla και πολλών άλλων εταιρειών Έλον Μασκ αναφορικά με την τραγική κατάσταση...

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Ο πλοίαρχος Νικόλαος Παπαδόπουλος Σκλάβος από την Κεφαλλονιά περισυλλέγει στη θαλάσσια περιοχή...

Ισχυρή έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο στον Βόλο

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και πυροτεχνουργοί της αστυνομίας βρίσκονται στο νυχτερινό κέντρο «Πρεμιέρα», από όπου προκλήθηκε η έκρηξη που αναστάτωσε όλο τον Βόλο. Η αστυνομία...

Καιρός: Αίθριος με πτώση της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη, 16 Απριλίου, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή πτώση, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και τοπικές...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Αγάπιος, Αγάπη, Βασίλισσα, Γαληνός, Γαλήνη, Ειρήνη, Λεωνίδας, Λεωνιδία, Νίκη,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πασαλιμάνι: Κατέρρευσε τμήμα κτιρίου – Ένας εγκλωβισμένος

Τμήμα διώροφου κτιρίου, στο οποίο εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης, κατέρρευσε στην οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι,...

Το κόλπο του Αταμάν που αναρωτιόμασταν τόσο καιρό γιατί δεν το εφαρμόζει, ήρθε στο καταλληλότερο ματς

Είχαμε να το δούμε από τον Νοέμβριο Αν διάβαζε κανείς τα στατιστικά μετά το τέλος...

Γιατί απέτυχε η Ελληνική δημοκρατία; ( βιντεο)

https://www.youtube.com/watch?v=qStGrn4nxXI&t=174s&ab_channel=%CE%A0%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CE%A3%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B7

Το παρασκήνιο της ανατροπής με Μπελέρη, το τηλεφώνημα της Μέτσολα στον Μητσοτάκη, οι… μυστηριώδεις σταυροί στον ΣΥΡΙΖΑ και το παιχνίδι με τον Ζαγοράκη

Το ισχυρό δίλημμα Μητσοτάκη -Δεν σας κρύβω ότι από επαγγελματική και μόνο διαστροφή παρακολούθησα την...