Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Πάτρα: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο 33χρονος που χτύπησε άγρια την εν διαστάσει σύζυγό του

Με τρεις βαριές κατηγορίες θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή

ο 33χρονος Β.Μ. σύζυγος της 20χρονης Μαριάννας, ο οποίος αφού τη χτύπησε βάναυσα και παραλίγο να την πνίξει, έβαλε και φωτιά για να κάψει το διαμέρισμα ιδιοκτησίας της στην Πάτρα.

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του, για σεξουαλική παρενόχληση και για εμπρησμό.

Ο ίδιος δηλώνει… μετανιωμένος για τις πράξεις του και σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, έφτασε στο σημείο να ζητεί από τους αστυνομικούς (μέσα από το κρατητήριο) κάτι για να αυτοκτονήσει.

Χαρακτηριστικό του σοκ που έχει προκληθεί στην οικογένειά του λόγω της συμπεριφοράς του στην εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του 18 μηνών παιδιού τους, είναι ότι η μητέρα του υπέστη καρδιακό επεισόδιο την Κυριακή και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο εφιάλτης της 20χρονης Μαριάννας

Η 20χρονη Μαριάννα εξακολουθεί και φοβάται για τη ζωή της αφού για πολλοστή φορά έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του, αλλά αυτό που συνέβη τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο ήταν αδιαμφισβήτητα το πιο σοβαρό επεισόδιο.

Όπως η ίδια περιέγραψε στην «Πελοπόννησο της Δευτέρας», ο 33χρονος, επειδή του είχε ζητήσει να χωρίσουν εδώ και μήνες, «μπούκαρε» μέσα στο σπίτι της, την έβρισε, δυνάμωσε την μουσική για να μην ακούνε οι γείτονες, την πέταξε στο κρεβάτι αφού την γύρισε μπρούμυτα, ανέβηκε πάνω στο σώμα της και κάθισε στην πλάτη της για να την ακινητοποιήσει και με ένα μαξιλάρι προσπάθησε να την πνίξει. Νωρίτερα τη χτυπούσε σε όλο της το σώμα.

Πάτρα- σύζυγος- επίθεση

Η γυναίκα για να αμυνθεί γύρισε με όλη της τη δύναμη τα χέρια της και του «έμπηξε» τα νύχια της στο πρόσωπό του ώστε να την αφήσει.

Στη συνέχεια «κάλμαρε» και του φέρθηκε… σαν μικρό παιδί, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει, ενώ του υποσχέθηκε ότι θα πει στη μητέρα της που κρατούσε το παιδί τους στο πατρικό της, να του ανοίξει για να δει το μωρό.

Όταν εκείνος ηρέμησε και έφυγε, ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ! Όμως ο 33χρονος έσπασε την πόρτα του σπιτιού της πρώην πεθεράς του και πήρε το παιδί. Στη συνέχεια το άφησε και επέστρεψε στο σπίτι.

Η γυναίκα με οδηγίες από την ΕΛ.ΑΣ είχε φύγει, πήγε σπίτι της μητέρας της και κρύφτηκε, ενώ στις 6 τα ξημερώματα εκείνος πήγε εκ νέου στο διαμέρισμα που διέμεναν όσο ήσαν μαζί, και έβαλε φωτιά! Η νεαρή γυναίκα τόνισε ότι θα μπορούσε να ήταν νεκρή. Ένιωσε τον τρόμο επί ώρες.

Συνελήφθη στις 9 το πρωί του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Ρίου όπου είχε μεταβεί για να περιποιηθεί το τραύμα στο πρόσωπο. Και πλέον αντιμετωπίζει πολύ βαριές κατηγορίες.

Με παρελθόν

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την τοπική Αστυνομία, ο 33χρονος είχε και παρελθόν. Είχε κατηγορηθεί πριν από χρόνια πως είχε χτυπήσει την τότε σύντροφό του (πριν παντρευτεί με την Μαριάννα) ενώ όταν το παντρεμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Αγγλία, είχε χτυπήσει και πάλι τη σύζυγό του και εκείνη του είχε κάνει μήνυση.

Την οποία όμως απέσυρε δίνοντάς του μία ακόμη ευκαιρία για χάρη της οικογένειάς της.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Καιρός: Προ των πυλών ο πολικός αεροχείμαρρος – «Βουτιά» της θερμοκρασίας με βροχές και...

Ραγδαία αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα (19/04) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις,...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα λόγω διεξαγωγής της 41ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή στην Αθήνα λόγω διεξαγωγής της 41ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης. Συγκεκριμένα από τις 8:00 εως τις 18:30 θα πραγματοποιηθούν σταδιακές...
ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Από το 1822, είχαμε 215 κυβερνήσεις και 104 πρωθυπουργούς!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Απριλίου τίθεται σε λειτουργία η σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1882 τίθεται σε λειτουργία η σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου, δημιούργημα του Χαρίλαου Τρικούπη. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Το 1856 άνοιξε ο δρόμος Μύλοι – Τρίπολη για τις λεγόμενες...

ΟΝΝΕΔ: Εξίσωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες, ως μία λύση στο δημογραφικό

Την εξίσωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες, πρότεινε η ΟΝΝΕΔ στην εκδήλωση που διοργάνωσε με θέμα το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική,...

Ενδοοικογενειακή βία: 831 συλλήψεις – Παραβατικότητα ανηλίκων: 395 συλλήψεις

831 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία και 395 για παραβατικότητα ανηλίκων το πρώτο 15νθήμερο Απριλίου Τα αποτελέσματα της δράσης της ελληνικής αστυνομίας το πρώτο 15νθήμερο του...

Η κληρονομιά της Ελλάδας : Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας...

Τα βλέμματα του παγκόσμιου αθλητισμού στράφηκαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αρχαία Ολυμπία, όπου σχεδόν 100 μέρες πριν από την τελετή έναρξης των...

Η Φωτογραφία της ημέρας

Στα καταγάλανα νερά του Μύρτου 18 Απριλίου 2024

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σοκ στην Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό. Καταγράφηκε στην περιοχή...

Φρίκη στην Πάτρα: Γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της (βίντεο)

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά στην...

Μπήκε στην προεκλογική μάχη ο Δένδιας: Η ενωτική του ομιλία για Μητσοτάκη, Καραμανλή και Σαμαρά

Σε ένα κρίσιμο εκλογικό κάστρο της αριστεράς και παλαιότερα του ΠΑΣΟΚ, την Αχαία βρέθηκε...

Πάτρα: Σαρωτικοί έλεγχοι λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων – Δεκάδες συλλήψεις ατόμων κυρίως για ναρκωτικές ουσίες και για βεγγαλικά

Σε 88 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε στην Πάτρα...