Πέτρος Φιλιππίδης: Με τον κορονοϊό ήρθε η χαριστική βολή για εμάς

57


Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ηθοποιών ,εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Σε instastory που ανέβασε ο κ. Φιλιππίδης, τονίζει ότι “ήρθε η χαριστική βολή” για τον κλάδο τους επισημαίνοντας ότι η πολιτεία δεν τους αντιμετωπίζει το ίδιο με τους άλλους πολίτες.

«Είμαστε επαγγελματίες, όχι χομπίστες! Όποιος πιστεύει πως έχουμε λυμένο το πρόβλημά μας, απατάται! Κάνουμε μία δουλειά και ζούμε από αυτήν!

Μπορεί ο κόσμος να μη γυρίζει γύρω από εμάς, όμως και εμείς είμαστε μέρος αυτού του κόσμου. Είμαστε ένας κλάδος που χρόνια τώρα πλήγεται θανάσιμα και τώρα, ήρθε η χαριστική βολή! Στις ανακοινώσεις της πολιτείας ανέφεραν: «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΩ»! Σίγουρα; Ή μήπως είμαστε «ο κανένας»; Όταν κατεβαίνουμε από τη σκηνή δεν υπάρχουμε; Είμαστε διάφανοι;

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαΐου;

Σίγουρα ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και ίσως, πιο σοβαρό από αυτό. Όμως για μας, αυτό είναι σοβαρό! Είναι η δουλειά μας ,είναι η ζωή μας! Ο κόσμος πραγματικά μας στηρίζει όταν έρχεται στο θέατρο και πληρώνει το εισιτήριό του για να μας δει, να γελάσει, να κλάψει, να συγκινηθεί. Είμαστε σίγουροι πως και τώρα σας έχουμε μαζί μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Φιλιππίδης.