Ποιοι είναι οι έντεκα που κατέθεσαν αιτήσεις για τηλεοπτικές άδειες

50
ΕΣΡ: Τηλεοπτική άδεια και επίσημα σε ΣΚΑΪ, «Ε», Alpha, ANT1 και STAR

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία, οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τις τηλεοπτικές άδειες έφτασαν τις έντεκα, ενώ τελευταία στιγμή κατέθεσε και το Mega.

Μέχρι λίγη ώρα πριν την εκπνοή της προθεσμίας για τις τηλεοπτικές άδειες , οι υποψήφιοι για κατοχή άδειας σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας ανέρχονται στους εννέα.

Μετά τους σταθμούς ΣΚΑΪ, Star, Ant1, οι οποίοι είχαν υποβάλει αιτήσεις τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα υπέβαλαν αιτήσεις για κατοχή τηλεοπτικής άδειας, το κανάλι Epsilon και ο Alpha, καθώς και τρία νέα σχήματα.

Πρόκειται για το Alter Ego, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι συμφερόντων του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, μία κυπριακή εταιρεία από Θεσσαλονίκη που σύμφωνα με πληροφορίες συνδέεται με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και από η εταιρεία Προσωπική ΑΕ που φέρεται να είναι συμφερόντων του επιχειρηματία Καλογρίτσα. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ένατος υποψήφιος είναι το Mega.

Διαβάστε επίσης:  Ο Τύπος του Σαββάτου 25/1

Επίσης κατατέθηκαν δύο ακόμη άδειες η μία για το City news – ART TV του Γιώργου Καρατζαφέρη και για μία κυπριακή εταιρεία την αίτηση της οποίας κατέθεσε ο Φίλιππος Χατζηφιλίππου.