Ποιους θα «καρφώσει» ο Τσοχατζόπουλος: Το βιβλίο που γράφει, μέσα στη φυλακή

78

Βιβλίο για τη ζωή του γράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μέσα στη φυλακή. Ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ και επί σειρά ετών βουλευτής και υπουργός ετοιμάζει βιβλίο και ακούγεται έντονα ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν γίνονται αποδεκτές οι αιτήσεις για την αποφυλάκισή του, αλλά δεν σκοπεύει να αφήσει την ιστορία να τον καταδικάσει ολοκληρωτικά ως οντότητα, δίχως να καταθέσει τη δική του μαρτυρία ενώπιόν της.

Ίσως το συγκεκριμένο βιβλίο να είναι η αφορμή για να ανοίξουν τα στόματα, αν και νομικά ισχύει πάντα το γνωστό «ένοχος ένοχο ου ποιει».

Διαβάστε επίσης:  Στενεύει ο κλοιός για Τσίπρα, Παππά και Παπαγγελόπουλο - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας Εξεταστικής Επιτροπής

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που υπογράφει ο Γιώργος Κατσιγιάννης, το συγγραφικό πόνημα που ετοιμάζει εδώ και μήνες ο Άκης Τσοχατζόπουλος στον Κορυδαλλό, θα μπορούσε να τιτλοφορείται “Γράμμα προς τους συντρόφους μου από τη φυλακή”.