Πιτ – Τζολί: Ξανά στα δικαστήρια το άλλοτε διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ

21


Ξανά στα δικαστήρια βρίσκονται ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί για την επιμέλεια των παιδιών τους. Η Αντζελίνα Τζολί μετά την απόφαση του δικαστηρίου που απεφάνθη ότι θα έχουν κοινή επιμέλεια, φέρεται να ζητεί αξιολόγηση της απόφασης, που αφορά την επιμέλεια των Παξ, Ζαχάρα, Σιλο, Βιβιέν και Νοξ εκτός του Μάντοξ, ο οποίος είναι πλέον ενήλικος και φοιτά σε πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας. Συγκεκριμένα η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση αξιολόγησης της απόφασης επιμέλειας των πέντε παιδιών κατά του πατέρα τους Μπραντ Πιτ, στο Λος Άντζελες στις 3 Μαρτίου.

Το Blast επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση επιμέλειας του πρώην διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ είναι ξανά στα δικαστήρια, αλλά η ηθοποιός έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία να κρατηθούν ιδιωτικά, οπότε νέες διαπραγματεύσεις μεταξύ τους θα γίνουν χωρίς να δημοσιευτούν λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει κανένα περιθώριο για πρόσβαση στα αρχεία της υπόθεσης, ούτε καν στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:  Αντίδραση των διοικητικών δικαστών στην παράταση του δικαστικού έτους

Το ζευγάρι έλαβε την απόφαση να χωρίσει το 2016, ένα διαζύγιο που έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ και από τότε πολλές φορές Πιτ και Τζολί έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους στις δικαστικές αίθουσες για την επιμέλεια των παιδιών τους.