Πιτίνο: Ποιους ζήτησε για συνεργάτες στην Εθνική

18

Όταν ο Ρικ Πιτίνο ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά, είχε διαφανεί πως ο πιο δυνατός υποψήφιος για τη θέση του ασίσταντ ήταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Αυτό επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που είχαν οι συνεργάτες του 67χρονου τεχνικού με τους ανθρώπους της ΕΟΚ, αφού ο Πιτίνο ζήτησε να δοθεί η μία από τις τρεις διαθέσιμες θέσεις των βοηθών του στον τεχνικό του Ηφαίστου Λήμνου.

Από εκεί και πέρα, ο θρύλος του NCAA θέλει Αμερικανούς για τα υπόλοιπα δύο κενά, ενώ ελληνικό στοιχείο αναμένεται να υπάρχει και στο τμήμα σκάουτινγκ.

Εκεί ο Πιτίνο πρότεινε ως υπεύθυνο τον Νίκο Παππά που είναι βοηθός του και στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ ζήτησε ακόμα δύο ανθρώπους για να «σκανάρουν» τις αντίπαλες ομάδες.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 20/2/20

Σε ό,τι αφορά την θέση του γυμναστή, ο Πιτίνο επιθυμεί την ένταξη του Κώστα Χατζηχρήστου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο επιτελείο της «επίσημης αγαπημένης».

Έτσι, ο τεχνικός της Εθνικής και των πράσινων εξέφρασε κι επίσημα τη θέλησή του για μεγάλο τιμ στο πλευρό του, ενώ στο μέλλον θα ξεκαθαρίσει αν η ΕΟΚ θα εγκρίνει τα συγκεκριμένα αιτήματα.