Ποιοι αγρότες δεν θα πάνε στη συνάντηση με τον Τσίπρα

109
Απογοητεύτηκαν, αγρότες, Δυτικής Μακεδονίας, συνάντηση, Τσίπρα,

Με τον πρωθυπουργό συναντώνται τη Δευτέρα εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα, από τα μπλόκα της Πελοποννήσου, των Τεμπών και αρκετών ακόμα συλλόγων, ένα και πλέον μήνα μετά την έναρξη των κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου.

Ωστόσο, οι αγρότες της Κρήτης, του Προμαχώνα, της Νίκαιας, της Κουλούρας, των Μαλγάρων και άλλων 70 μπλόκων, συνεδριάζουν αύριο στη Νίκαια προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους. “Δεν θα γίνουμε ακροατές μίας “διάλεξης” για το πώς θα εφαρμοστεί η πολιτική της Κυβέρνησης που εξοντώνει την μικρομεσαία αγροτιά» δήλωσε νωρίτερα στο ΑΠΕ ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας. «Δεν πάμε στο διάλογο εάν δεν αποσυρθούν τα σχέδια για το ασφαλιστικό και το φορολογικό» επιμένουν μιλώντας στο ΑΠΕ και οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας.

Διαβάστε επίσης:  Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Σταντάρτ, σε μπαράζ ακυρώσεων τουριστικών κρατήσεων προχωρούν οι Βούλγαροι, λόγω των μπλόκων στα σύνορα, ενώ – σύμφωνα με το δημοσίευμα – κίνημα για μποικοτάζ των ελληνικών τουριστικών προορισμών αναπτύσσεται ήδη στα social media, ωs αντίποινα στις κινητοποιήσεις των αγροτών στην ελληνοβουλαρική μεθόριο.