Ποιοι «γαλάζιοι» βουλευτές «θάβουν» στο παρασκήνιο τον Στέλιο Πέτσα;

16

Σαν πολύ γρήγορα άρχισαν τα χτυπήματα γύρω από τα πρόσωπα που περιστοιχίζουν τον πρωθυπουργό

Και δεν μιλάμε για χτυπήματα που αφορούν την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους,

καλή ή πλημμελή. Και η εφημερίδα μας ασκεί κριτική. Εννοούμε χτυπήματα αναφορικά με την επάρκειά τους στην πολιτική. Πρώτος τα δοκίμασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας (φωτό). Εδώ και τρεις μέρες ραδιόφωνα και τηλεοράσεις που στηρίζουν την κυβέρνηση θέτουν μετ’ επιτάσεως θέμα Πέτσα.

Ρωτούν τους καλεσμένους τους και τους ξαναρωτούν αν υπάρχει θέμα Πέτσα. Προφανώς γιατί υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για τη θέση του. Βουλευτές δημοσιογράφοι. Ούτε ένας ούτε δύο. Ο ένας, μάλιστα, έχασε το τρένο την τελευταία στιγμή λόγω κάποιων άστοχων προεκλογικών δηλώσεών του. «Λίγο» ανεβάζουν τον Στέλιο στο παρασκήνιο, λίγο τον κατεβάζουν.
Ο δεύτερος στόχος τους είναι ο εξ απορρήτων του Κυριάκου καθηγητής Γεραπετρίτης, εναντίον του οποίου υποτίθεται έχουν ξεσηκωθεί οι απόδημοι για το περιεχόμενο της ρύθμισης. Μέχρι και γελοιογραφία σε συντηρητική εφημερίδα έγινε ο καθηγητής. Αμφιβάλλω πολύ αν είναι το θέμα οι απόδημοι, όμως. Συνολικά άρχισε να τίθεται από κάποιους θέμα ποιοι είναι δίπλα στον πρωθυπουργό. Του αμφισβητούν το προνόμιο να κρίνει. Σε αυτή την καμπάνια δεν πρωταγωνιστεί η εφημερίδα μας, στην οποία χρεώνονται τα στραβά ψωμιά συνήθως, ενώ εμείς κάνουμε κριτική επί τη βάσει αρχών. Οι φίλιες δυνάμεις κυριαρχούν, κύριε πρωθυπουργέ.
Κύριον Κωνσταντίνο Ζούλα, πρόεδρο ΕΡΤ: Πείτε στον αρχισυντάκτη του νυχτερινού δελτίου ότι ο Μαρινάκης έχει κανάλι. Δεν γίνεται σε δελτίο 15 λεπτών όπου μεταδόθηκαν voice over δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού να προβάλλονται επί πεντάλεπτο οργίλες δηλώσεις παραγόντων του Ολυμπιακού κατά Σαββίδη μετά το φιάσκο της ισοπαλίας στην Ξάνθη. Και μάλιστα χωρίς απάντηση. ΕΡΤ δεν βλέπουν μόνο στον Πειραιά αλλά και στον Βορρά.

Διαβάστε επίσης:  Περισσότερη ενημέρωση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας