Πολάκης …ατελείωτος! «Τι είναι αυτές οι μ@λ@κίες που ρωτάς…»

22
Financial Times: Ο Τσίπρας στηρίζει τον φίλο του Πολάκη κατά Κυμπουρόπουλου

Για μια ακόμα φορά ο Παύλος Πολάκης έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής σε περιστατικό. Αυτή τη φορά θύμα της οργής του εκρηκτικού αναπληρωτή υπουργού υγείας έπεσε ο πρώην «ποταμίσιος» και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Αμυράς.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή που έγινε αιτία να αποκαλυφθεί από το υπουργείο Άμυνας, η χρήση κυβερνητικών αεροσκαφών από συζύγους υπουργών. «Τι είναι αυτές οι μ…. που γράφεις για τις συζύγους των υπουργών;» φέρεται να του είπε ο Π. Πολάκης.

Οπως περιγράφει ο ανεξάρτητος βουλευτής στον «Βηματοδότη» μόλις ο κ. Πολάκης είδε τον κ. Αμυρά του είπε με το γνωστό του ύφος: «Τι είναι αυτές οι μ@λ@κίες που γράφεις για τις συζύγους των υπουργών; Τι σε ενδιαφέρουν εσένα οι γυναίκες των υπουργών;».

Διαβάστε επίσης:  Το Μαξίμου "εξαφάνισε" προεκλογικά Πολάκη και Παπαγγελόπουλο

Γέλαγε η Ντόρα Μπακογιάννη με την «έκρηξη» Πολάκη

Ο ίδιος ο κ. Αμυράς απάντησε: «Με ενδιαφέρει το κοινό συμφέρον και η μη σπατάλη χρημάτων». Αλλά ο Πολάκης επέμεινε: «Για την Ντόρα γιατί δεν γράφεις, που έπαιρνε μαζί της 100 νοματαίους;».

«Η Ντόρα εδώ είναι, κάθεται δίπλα μου, γιατί δεν τη ρωτάς; Η Ντόρα τον άκουγε και γελούσε, ενώ ο κ. Πολάκης της έριξε μια ματιά και έφυγε…» περιέγραψε ο Γ. Αμυράς την ξεκαρδιστική σκηνή.