Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020
14.6 C
Athens

Πρεμιέρες σαν σήμερα στον Ελληνικό Κινηματογράφο…

31 Οκτωβρίου 1960 "Πόθοι στα στάχυα" , "Στην Κύπρο άρχισε η αγάπη μας" 31 Οκτωβρίου 1966 "Έχω δικαίωμα να...

Πώς να ρίχνεις γυναίκες σε 15 λεπτά

Είχα κανονίσει να συναντήσω ένα φίλο στο Σύνταγμα και περνώντας μπροστά από το ξενοδοχείο Grande Bretagne χτύπησε το τηλέφωνό μου.

Καθώς μιλούσα είδα από μακριά μια κοπέλα να πλησιάζει. Είχε προσεγμένο ντύσιμο, αδύνατο σώμα με πολύ καλές αναλογίες και γλυκιά φατσούλα. Την κοίταξα στα μάτια λίγα δευτερόλεπτα και κατάλαβα ότι πρέπει να αναλάβω δράση… Έκλεισα το τηλέφωνο και της έκανα νόημα με το χέρι.

Εγώ: Έλα εδώ.

Χρύσα: Παρακαλώ;

Εγώ: Έλα λίγο εδώ.

Χρύσα: Ναι πες μου, γνωριζόμαστε από κάπου;

Εγώ: Όχι… τώρα θα γνωριστούμε!

Χρύσα: Γιατί;

Εγώ: Γιατί μου αρέσεις.

Χαμογέλασε… της χαμογέλασα και εγώ…

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου μας κοιτούσε σαστισμένος! Δεν ήθελα η να νιώσει άβολα κοπέλα για αυτό την πήρα παραπέρα να μην ήμαστε μπροστά στην είσοδο.

Περπατήσαμε λίγο στη πλατεία και ύστερα καθίσαμε σε ένα πεζούλι. Γνωριστήκαμε, έμαθε τα βασικά για μένα, έμαθα τα βασικά για αυτήν και επειδή δεν είχα χρόνο ανταλλάξαμε αριθμούς και φύγαμε.

Την πήρα τηλέφωνο μετά από δύο μέρες. Δεν βγήκαμε καν ραντεβού, ήρθε κατευθείαν στο σπίτι μου…

Ο συνολικός χρόνος που επένδυσα για να γνωρίσω αυτή την κοπέλα και να την ρίξω ήταν 15 λεπτά πάνω κάτω…

Ένα μυστικό που έμαθα μερικά χρόνια πριν

Προσπαθούσα αρκετά χρόνια να μάθω πως μπορείς να ρίχνεις γυναίκες αποτελεσματικά αλλά η πρόοδος δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική.

Έβλεπα κάποιους άντρες που ήταν πολύ καλοί στο ¨καμάκι¨ και με τσάτιζε η αντίθεση με το δικό μου επίπεδο!

Πως μπορεί άλλοι να είναι τόσο κάλοι στο να ρίχνουν γυναίκες ενώ εγώ τόσο τραγικός; Έχεις παρατηρήσει ποτέ άντρα που είναι πραγματικά πολύ κάλος στο να ρίχνει γυναίκες;

Φαίνεται ότι ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Σε κάθε περίπτωση. Πότε πρέπει να μιλήσει, τι να πει, με ποιο τρόπο, πότε να αγγίξει την γυναίκα κ.λπ. Όσο κυλάει ο χρόνος η γυναίκα ανάβει όλο και πιο πολύ. Χωρίς να έχουν γίνει πολλά-πολλά μέσα σε λίγη ώρα η άλλη λιώνει για πάρτη του όπως θα έλιωνε ένα παγάκι στη Σαχάρα.

Όλα γίνονται τόσο εύκολα και γρήγορα που σε εκνευρίζει!

Κάθε φόρα που βλέπεις έναν τέτοιο άντρα να έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου: Ότι αυτός ο άντρας είναι τόσο κάλος στο να ρίχνει γυναίκες γιατί το έχει κάνει 100.000 φόρες.

Αυτή είναι η βασική διαφορά ανάμεσα σε αυτόν και εσένα.

Αυτός ξέρει όλη την διαδικασία, από το πρώτο βλέμμα ως την κρεβατοκάμαρα, απ΄ έξω και ανακατωτά. Τα κάνει όλα ενστικτωδώς σωστά χωρίς να σκέφτεται καν.

Αυτό έκαναν όλοι όσοι γνώρισα που ήταν πολύ καλοί στο ¨καμάκι¨. Είχαν ένα lifestyle που τους επέτρεπε να φλερτάρουν καθημερινά πολλές γυναίκες συνέχεια.

Παρατήρησα ότι εγώ φλέρταρα 1-2-3 γυναίκες το μήνα, ενώ όσοι το είχαν πραγματικά φλέρταραν με 10-20 γυναίκες τη μέρα! Σχεδόν κάθε μέρα.

Σκέψου και κάνε το πολλαπλασιασμό, ένας τέτοιος άντρας μπορεί να φλερτάρει 5000 γυναίκες το χρόνο. Εσύ πόσες φλερτάρεις μέσα στο χρόνο που έχεις απαιτήσεις να ρίχνεις γυναίκες εύκολα και γρήγορα;

Πως έμαθα να ρίχνω γυναίκες σε 15 λεπτά

Μετά από αυτή τη συνειδητοποίηση προσάρμοσα το τρόπο ζωής μου έτσι ώστε να μιλάω σε ένα μεγάλο αριθμό γυναικών κάθε μέρα.

Εκεί που φλέρταρα 1-2-3 γυναίκες το μήνα άρχισα να φλερτάρω 400. Αυτό ήταν ελάχιστο όριο που έθεσα στον εαυτό μου.

Δεν ήταν εύκολο να το κάνω, ειδικά στην αρχή. Αγχωνόμουν αρκετά, το μυαλό μου έβρισκε χίλους δυο λόγος γιατί να μην το κάνω. Επέμεινα όμως, παρόλη την πίεση και συνήθως κάθε μήνα τηρούσα το όριο.

Είναι περιττό να σου πω ότι μέσα σε 1 χρόνο είδα περισσότερη πρόοδο από ότι είχα δει σε 5!

Το να ρίχνεις γυναίκες συστηματικά γίνεται κατά κάποιο τρόπο μοιραίο όταν φλερτάρεις τόσες πολλές γυναίκες συνέχεια. Αποκτάς πολύ εμπειρία και το βασικότερο αποκτάς μια ορμή από την καθημερινή τριβή που σε κατευθύνει από μόνη της.

Σκέψου το σαν να σπρώχνεις ένα αυτοκίνητο. Στην αρχή είναι πολύ δύσκολο αλλά όσο πιο πολύ φόρα παίρνει το όχημα τόσο πιο εύκολα το σπρώχνεις!

Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που κατάφερα να κάνω πραγματικά καλό ¨καμάκι¨. Από αυτή η περίοδο και μετά είχα συνέχεια επιτυχίες και μάλιστα αρκετά εύκολα.

Εύχομαι να είχα ξεκινήσει νωρίτερα να φλερτάρω με τόσες πολλές γυναίκες. Θα είχα γλιτώσει πολλά χρόνια στασιμότητας και άγχους.

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω λοιπόν καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να ρίχνεις γυναίκες αν φλερτάρεις μια στο τόσο.

Δεν βγήκα μια μέρα έξω και ξαφνικά έριξα την Χρύσα σε 15 λεπτά! Μου πήρε 7 χρόνια και χιλιάδες προσεγγίσεις για να μάθω να μπορώ να ρίχνω την κάθε Χρύσα σε 15 λεπτά.

Βάλε το φλερτ στην καθημερινότητά σου

Αν λοιπόν και εσύ θέλεις να γίνεις πραγματικά καλός στο να ρίχνεις γυναίκες, είτε για να πας με πολλές, είτε για να γνωρίσεις τη μία θα σου δώσω μια συμβουλή:

Βγες έξω και μίλα σε γυναίκες!!! Φλέρταρε κάθε μέρα όσες γυναίκες σου αρέσουν. Φρόντισε να εκτεθείς όσο πιο πολύ γίνετε στο ¨καμάκι¨. Μόνο αν εξασκείσαι συνέχεια θα δεις σοβαρή πρόοδο. Μόνο αν φλερτάρεις συνέχεια θα ρίχνεις γυναίκες συνέχεια.

Πάντα όμως όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα να το κάνεις με χαμόγελο και σεβασμό. Δεν σου χρωστάει καμία τίποτα. Έχει γεμίσει η Ελλάδα από προσβλητικούς, θρασύδειλους και προβληματικούς τύπους.

Στο ξαναλέω: Δεν θα βγει κάτι αν τώρα που σε καίει κάνεις 1-2 προσπάθειες, το ξεχάσεις και μετά από 5 μήνες που θα το ξαναθυμηθείς κάνεις πάλι 1-2 προσπάθειες. Θέλει καθημερινή ενασχόληση.

Οι άντρες που είναι πολύ πετυχημένοι με τις γυναίκες εκτίθενται σε πολύ μεγάλους αριθμούς γυναικών συνέχεια. Αν εκτίθεσαι και εσύ καθημερινά μετά από λίγα χρόνια θα αναρωτιούνται οι άλλοι πως μπορεί εσύ και να ρίχνεις γυναίκες τόσο εύκολα και γρήγορα!

Πάρε ένα φύλλο χαρτί και γράψε πόσες γυναίκες φλέρταρες το τελευταίο χρόνο. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος από τον αριθμό γράψε πόσες γυναίκες θα φλερτάρεις από εδώ και στο εξής για ένα έτος. Βάλε αυτό το χαρτί στο πορτοφόλι σου και μην ησυχάσεις αν δεν πιάσεις τον στόχο σου μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πριν από 23 χρόνια βρήκαν ένα ορφανό αρκουδάκι. Σήμερα ζει… (βίντεο-φωτό)

Γνωρίστε τον Στέπαν, μια εξημερωμένη αρκούδα που ζει με τους ανθρώπους της Σβετλάνα και Γιούρι Παντελένκο στη Μόσχα. Ο Γιούρι και η...

Το ανέκδοτο: Το ηθικό δίδαγμα !

Έχεις σκεφτεί πως πριν το σεξ, ο ένας βοηθάει τον άλλο να γδυθεί; Έχεις σκεφτεί επίσης πως μετά το...

Το ανέκδοτο: Ένα στα γρήγορα … με ταύρο !

– Γιατρέ μου, θα ήθελα ο άντρας μου να γίνει πιο… πιο… ξέρετε εσείς…πιο… ταύρος… τέλος πάντων. Και ο...

Το ανέκδοτο: Τα 3 κακά του πέους …

1) Όπου μπαίνει τα κάνει μούσκεμα. 2) Δεν έχει μυαλό. 3) Κάνει παρέα με @ρχίδι@!

Το ανέκδοτο: Κρητική … μαντινάδα !!

Φεγγάρι γιατί κρύφτηκες στα σύννεφα από πίσω έβγα γ@μώ την τύχη μου δε...

Το ανέκδοτο: sex : Από πάνω ή από κάτω ; (τα υπέρ …)

Aπό πάνω:Δείχνει εργατικότητα και φιλότιμο.Έχεις καλύτερη οπτική γωνία.Γυμνάζεσαι.Δεν κινδυνεύεις να σου έρθει κανένα βυζί στο κεφάλι.Mια μικρή αδεξιότητα πάνω στο πάθος, όταν...

Το ανέκδοτο: Ένα στα γρήγορα … με αιδοίο !!

– Τι κοινό έχουν ένα ανέκδοτο και ένα αιδοίο; – Και τα δύο δεν λένε τίποτα άμα δεν τα...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
939ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Μητσοτάκης: Δωρεάν μαστογραφία, ανά δύο έτη, για όλες τις γυναίκες άνω των 49 ετών

Η τεράστια σημασία της πρόληψης, ήταν το κεντρικό μήνυμα της συζήτησης που...

Θεσσαλονίκη: Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία σε Χαλκιδική και Πιερία

Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε δύο τροχαία δυστυχήματα, που σημειώθηκαν...

Μεγάλες αλήθειες για τις … γυναίκες !!

Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες καταλαβαίνουν το...

Τα 6 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες … στο κρεβάτι !

Πολλές γυναίκες διαμαρτύρονται πως οι άνδρες δεν βρίσκουν το «κουμπί» τους στο...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή