Πουλήθηκε η βίλα Ψυχάρη για 11,75 εκατ. ευρώ (Φώτο)

118
Πουλήθηκε η βίλα Ψυχάρη για 11,75 εκατ. ευρώ

Εκποιήθηκε η παραθαλάσσια βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι, η οποία βγήκε σε πλειστηριασμό από την τράπεζα Alpha Bank και πουλήθηκε σε τιμή που έφτασε τα 11,75 εκατ. ευρώ.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πραγματοποιήθηκε σε συμβολαιογραφείο του Κρανιδίου και υπήρχαν τρεις υποψήφιοι αγοραστές οι οποίοι κατέθεσαν από μια εγγυητική επιστολή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Τελικά, πλειοδότης αναδείχθηκε offshore εταιρεία, η οποία ανήκει σε Έλληνα εφοπλιστή, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Πουλήθηκε η βίλα Ψυχάρη για 11,75 εκατ. ευρώ

Σημειώνεται ότι η τιμή εκκίνησης ήταν 4,7 εκατ. ευρώ. Η υπερπολυτελής έπαυλη θεωρείται φιλέτο για το real estate της περιοχής που έχει χαρακτηριστεί ως η «ελληνική ριβιέρα». Πρόκειται για διώροφη κατοικία, συνολικά 600 τ.μ., που βρίσκεται σε έκταση 26 στρεμμάτων και διαθέτει υπόγειο και ισόγειο χώρο στάθμευσης. Επίσης, περιλαμβάνει πισίνα 100 τ.μ., κοντά στην «ιδιωτική» παραλία της βίλας.

Διαβάστε επίσης:  Τα κακουργήματα ... ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αλλαγές του Ποινικού Κώδικα

Η τοποθεσία της έπαυλης είναι στη θέση «Μετόχι» Αγίου Αιμιλιανού της Δ.Κ. Πορτοχελίου της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Ερμιονίδας.

Πουλήθηκε η βίλα Ψυχάρη για 11,75 εκατ. ευρώ