Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
17.2 C
Athens

Προειδοποίηση στα ζώδια: Έρχονται σύντομα μεγάλες κρίσεις

Oλα τα ζώδια για τις επόμενες μέρες, τονίζοντας πως έρχονται σύντομα μεγάλες κρίσεις και αρκετές εντάσεις.

Κριός

Η Τετάρτη ξεκινά με έντονους ρυθμούς, αλλά ίσως και υψηλούς τόνους στον χώρο της δουλειάς και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να μην παρέμβετε καθόλου ή να το κάνετε διακριτικά ακόμη κι αν είστε βέβαιοι ότι μπορεί να έχετε τη σωστή λύση. Αφήστε τους άλλους να τη βρουν μόνοι τους, διότι αν ακολουθήσουν τη δική σας ιδέα και κάτι δεν πάει καλά θα σας ζητούν μερίδιο ευθύνης τελικά. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ανάγκη να συμφωνείτε με τους συνεργάτες σας σε όλα και φυσικά θα πείτε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε. Όμως μην το κάνετε με έναν αυταρχικό και οξύ τρόπο για να μην βρεθείτε τελικά μπλεγμένοι. Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο φέρνει θετικά νέα για έναν στόχο σας, ένα οικονομικό ζήτημα, αλλά και κάποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον στο πλευρό σας. Βρείτε λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε σε πιο χαλαρές δραστηριότητες και ενδιαφερθείτε περισσότερο για μια φιλική σχέση.

Ταύρος

Η Τετάρτη ξεκινά με το τετράγωνο του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας με τον Δία, δημιουργώντας τάση για διαφωνίες και κόντρες. Μπορεί να νιώθετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας ή ένας συνεργάτης δεν έχετε ακριβώς τους ίδιους στόχους κι αυτό να σας πικραίνει. Ή μπορεί ακόμη να νιώθετε ότι καταπατούνται τα όρια σας. Όμως απέναντι σε όλο αυτό δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας, όσο κι αν νιώθετε ότι ο «άλλος» το παρακάνει. Θέστε πιο σκληρά όρια και χωρίς να τσακωθείτε αποστασιοποιηθείτε. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να τσακωθείτε ούτε όμως και να συμβιβαστείτε και να υποχωρήσετε σε κάτι που δεν θέλετε. Από την άλλη, με αυτό τον τρόπο ξέρετε ότι κερδίζετε το σεβασμό όλων. Το εξάγωνο Σελήνης-Ήλιου μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό ζήτημα, για ένα μελλοντικό επαγγελματικό σας πόνημα ή για θέματα που αφορούν σπουδές.

Δίδυμοι

Η Τετάρτη μπαίνει με γκάζι αγαπητοί μου Δίδυμοι, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην έχετε συγκρούσεις εξαιτίας των υπερβολών. Δεν είναι κακό να έχετε αυτοπεποίθηση, ειδικά όταν μιλάτε για πράγματα που γνωρίζετε καλά. Κακό είναι να προσπαθείτε να επιβάλλετε με το έτσι θέλω τις απόψεις σας. Ακόμη, είναι μια μέρα που καλό θα ήταν να είστε κάπως μετριοπαθείς στην επικοινωνία με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επειδή ο Άρης είναι μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας στο ωροσκόπιο σας, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι και με κάποια άτομα τα οποία προσπαθούν να επιβάλλουν σε σας τις δικές τους απόψεις και ιδέες. Καλό θα ήταν όμως να είστε προσεκτικοί σε τι πιστεύετε και να το ψάξετε πολύ καλά πριν περάσετε στην εφαρμογή του. Ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με την υγεία σας, μην κάνετε ό,τι διαβάσατε στο ίντερνετ ή ό,τι μπορεί να δοκίμασε κάποιος φίλος και πέτυχε σε εκείνον-η. Ψάξτε και μια δεύτερη γνώμη από ειδικούς. Το εξάγωνο Σελήνης-Ήλιου το απόγευμα μπορεί να είναι θετικό για μια σχέση σας.

Καρκίνος

Η μέρα ξεκινά με ένταση, αλλά ίσως και με εξελίξεις σε μια ερωτική σχέση. Μόνο που για ό,τι καινούριο έχει προκύψει ή θα προκύψει μέσα σε αυτές τις μέρες ερωτικά, καλά θα κάνετε να δείξετε λίγη αυτοσυγκράτηση, όσο δύσκολο κι αν μπορεί να σας ακούγεται κάτι τέτοιο. Φυσικά δεν αναφέρομαι στις ήδη υπάρχουσες μακρόχρονες δεσμεύσεις σας που πηγαίνουν καλά. Αναφέρομαι σε νέα φλερτ και έρωτες που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσετε με τα μούτρα. Βλέπετε το τετράγωνο Άρη-Δία ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα και μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να μπείτε σε κάτι που δεν θέλετε τελικά. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τα οικονομικά και τις οικονομικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Εννοείται ότι δεν πρέπει να βιαστείτε σε μια επένδυση ή να υπογράψετε μια συμφωνία αν δεν την εξετάσετε εξονυχιστικά και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του δικηγόρου σας ή του κατάλληλου συμβούλου.

Λέων

Η Τετάρτη ξεκινά με ιδιαίτερη ένταση, καθώς ο Άρης από τον Σκορπιό, που βρίσκεται μέσα στον τομέα που αφορά το σπίτι ως ακίνητο αλλά και την οικογένεια σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Ενδεχομένως να υπάρχει μια ασυμφωνία ή ένα πολεμικό κλίμα σε μια σχέση ή με την οικογένεια σας. Για παράδειγμα, μπορεί να νιώθετε ότι κάποιο μέλος της οικογένειας σας δεν «εγκρίνει» μια προσωπική σας επιλογή. Για να μην φτάσουν τα πράγματα σε μια έκρυθμη κατάσταση, προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και να πάρετε απόσταση είτε φυσικά είτε ψυχικά. Από την άλλη, την ίδια μέρα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο τις απογευματινές ώρες δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει στο τέλος μια θετική εξέλιξη σε ένα θέμα ή να φτάσετε σε μια συμφωνία ή παραδοχή.

Παρθένος

Ως άνθρωποι αγαπάτε τη συλλογική δουλειά, είστε συνεργάσιμοι και γενικά είστε αρκετά προσαρμοστικοί ειδικά σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Όμως η Τετάρτη μπορεί να σας δείξει ένα πιο δύσκολο πρόσωπο αν δεν βρείτε τον τρόπο να κάνετε υπομονή με μια κατάσταση και να μην πιέζετε κάτι που φαίνεται από την αρχή ότι δεν βγαίνει, είτε πρόκειται για μια επαγγελματική σχέση ή ένα πρότζεκτ. Το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία μπορεί σήμερα να σας κάνει βιαστικούς στην κρίση σας ή πολύ πιεστικούς απέναντι και σε άλλους, προκειμένου να γίνει «τέλεια» μια δουλειά όπως την έχετε στο μυαλό σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι δεν συνεννοούνται όλοι με τον ίδιο τρόπο και δευτερευόντως την ίδια πίεση που μπορεί να νιώθετε εσείς την νιώθουν και οι δίπλα από σας. Άρα, χωρίς απαραίτητα να βάλετε πολύ νερό στο κρασί σας, προσπαθήστε να είστε συγκαταβατικοί προς το παρόν και σε επόμενο χρόνο απαιτείτε τα πράγματα να γίνουν όπως τα ονειρεύεστε.

Άση Μπήλιου ζώδια κρίσεις

Ζυγός

Η μέρα ξεκινά με αρκετή παρόρμηση από την πλευρά σας και τάση να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά και από την άλλη με μια ευκολία να ξοδέψετε, καθώς το τετράγωνο Άρη-Δία αφορά στα οικονομικά. Όμως μην βιάζεστε αγαπητοί μου Ζυγοί, ειδικά σε έξοδα και αγορές. Δεν λέω ότι πρέπει να σας πιάσουν οι τσιγκουνιές σας, αλλά λέω ότι πρέπει να συμπεριφερθείτε πολύ υπεύθυνα και με πειθαρχία σε ό,τι έχει να κάνει με τα έξοδα σας. Επειδή ταυτόχρονα έχετε και μια κόντρα Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, ενδεχομένως τα έξοδα σας να είναι πολύ περισσότερα από αυτά που υπολογίζετε αυτή τη στιγμή. Άρα θα πρέπει να έχετε κάνει το κουμάντο σας. Ειδικά σήμερα μην βιαστείτε σε καμία οικονομική συναλλαγή που πρέπει εσείς να πληρώσετε. Δεν το συζητώ καν να πάρετε κάποιο οικονομικό ρίσκο. Από την άλλη, η μέρα έρχεται και με ένα εξάγωνο τις απογευματινές ώρες ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ήλιο και πιθανώς να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε μια σχέση.

Σκορπιός

Το τετράγωνο του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Άρη με τον Δία δείχνει τάση για υπερβολές και για κάπως επιθετική συμπεριφορά. Ξέρω ότι σας είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε και είστε τύποι που πιο εύκολα πατάτε το γκάζι παρά το φρένο, αλλά αυτή η περίοδος δεν είναι από αυτές που πρέπει να βιαστείτε, αν θέλετε να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσέξτε τι υπόσχεστε, τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε, πόσο ρεαλιστικές είναι οι προσδοκίες σας στον χώρο της δουλειάς, αλλά και στο σπίτι. Είναι ωραίο να έχετε μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα, αλλά προσπαθήστε να είστε γειωμένοι και να μην εκνευρίζεστε όταν κάτι δεν γίνεται τη στιγμή που το θέλετε. Χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί εύκολα να πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου ατόμου από το στενό σας περιβάλλον της οικογένειας ή ακόμη και τον σύντροφό σας.

Τοξότης

Το τετράγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας Δία μπορεί να κάνει την κρίση σας κάπως αδύναμη σήμερα αγαπητοί μου Τοξότες ή το πρόγραμμα σας μέσα στη μέρα να παρεκκλίνει από αυτό που είχατε αποφασίσει. Προσέξτε ιδιαίτερα άτομα από τον χώρο εργασίας που μπορεί να είναι αυταρχικά και που προσπαθούν να σας δείξουν ότι τα λόγια τους είναι «ευαγγέλιο» και ότι εκείνοι κατέχουν ίσως τις σωστές λύσεις. Μπορεί η γενική εικόνα που έχετε για ένα τέτοιο άτομο να είναι θετική, δεν είναι απαραίτητο όμως ό,τι λέει και κάνει να είναι σωστό, γι’ αυτό βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει πολύ πριν αποδεχτείτε την πρόταση ή την ιδέα κάποιου ακόμη κι αν τον θαυμάζετε. Ακόμη, μην βιάζεστε να κάνετε αλλαγές σε κάτι ή να σταματήσετε μια δραστηριότητα επειδή δεν σας αποφέρει αυτό που θέλετε. Χρειάζεται να είστε πιο υπομονετικοί και να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται επινοώντας κάθε φορά τη λύση που χρειάζεται.

Αιγόκερως

Με φόρα μπαίνει η Τετάρτη και θα πρέπει να είστε κάπως συγκρατημένοι αγαπημένοι Αιγόκεροι για να μη… σκοντάψετε. Το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία σήμερα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου να μην ανοιχτείτε περισσότερο απ’ όσο πρέπει με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά και δεν σας έχουν αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Είτε αυτό αφορά μια νέα ερωτική ιστορία που πρέπει να την αφήσετε να ξεδιπλωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα χωρίς να αποκαλύψετε τα πάντα για σας, είτε αφορά επαγγελματικές σχέσεις ή ακόμη και φιλικές. Μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση με αυτή την όψη ενθουσιαστείτε μεν, κρατήστε όμως τα μυστικά σας προφυλαγμένα. Ακούστε βέβαια και το ένστικτό σας! Από την άλλη, όσο κι αν προσπαθεί να σας «ψήσει» κάποιος για μια οικονομική επένδυση, κρατήστε μικρό καλάθι και μην παίρνετε ρίσκο.

Υδροχόος

Το τετράγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Δία στο ζώδιο σας σήμερα θέλει ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό του αγαπητοί μου Υδροχόοι και σίγουρα θέλει καθόλου βιασύνη, άτσαλες κινήσεις και παρορμητική δράση. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας όσο και με τα οικογενειακά σας ή τα θέματα του σπιτιού ή ενός ακινήτου. Με αυτή την όψη δεν πρέπει να βιάζεστε για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Το ότι εσείς τα θέλετε όλα εδώ και τώρα δεν συμβαδίζει απαραίτητα με αυτό που θέλει το σύμπαν για σας. Έτσι, μπορεί να βιάζετε και άλλους να ακολουθήσουν είτε τους ρυθμούς σας είτε τα σχέδια σας, να γίνεστε πιεστικοί στην προσέγγιση σας και τελικά να μην καταφέρνετε τίποτε. Αν κάτι είναι τόσο σημαντικό για σας, όπως η καριέρα ή ένα σπίτι, τότε αξίζει τον κόπο να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες για να σας βγει όπως το θέλετε. Αλλιώς είναι σαν να παίρνετε φόρα και να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Από την άλλη, σήμερα έχετε ένα ευεργετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που λειτουργεί υποστηρικτικά σε θέματα ερωτικών ή φιλικών σχέσεων.

Ιχθείς

Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία σήμερα είναι η όψη που χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς αγαπητοί μου Ιχθύες, διότι μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Καθώς ο Άρης βρίσκεται μέσα σε ένα τομέα της επικοινωνίας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο και έχουμε παράλληλα κι έναν κόντρα προς το ζώδιο σας Ερμή, μπορεί να πείτε κάτι που δεν το έχετε σκεφτεί καλά και να βρεθείτε υπόλογοι για πράγματα που δεν φταίτε. Προσπαθήστε λοιπόν σήμερα πριν εκφράσετε άποψη επί παντός επιστητού, πρώτον να ξέρετε καλά τι λέτε και δεύτερον να μην λέτε τίποτε που μπορεί να σας εκθέσει ή να αποκαλύψετε μυστικά σας ή μυστικά τρίτων. Εννοείται θα είστε προσεκτικοί και με την οδήγηση και γενικώς με τις μετακινήσεις σας. Έχει όμως και τις καλές της πλευρές η Τετάρτη, καθώς τις απογευματινές ώρες μπορείτε να επιτύχετε πιο εύκολα έναν επαγγελματικό σας στόχο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει...