Προφυλακιστέοι οι δύο στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στον Έβρο! – Τι κατηγορίες τους απήγγειλαν

188
Ενισχύονται οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!

Κατηγορίες που περιλαμβάνουν και την κατασκοπεία απήγγειλαν οι τουρκικές αρχές εναντίον των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που συνελήφθησαν στον Έβρο.

Και οι δύο κρίθηκαν προφυλακιστέοι μέχρι τη δίκη τους.

Οι διαθέσεις των Τούρκων είχαν φανεί νωρίτερα όταν αρνήθηκαν κατηγορηματικά την  επαφή των Ελλήνων στρατιωτικών , με οποιοδήποτε εκπρόσωπο ελληνικής αρχής! Η απάντηση που δόθηκε από τους Τούρκους είναι ότι “θα τα πούμε από τη Δευτέρα”!

Το θέμα που έχει δημιουργηθεί γίνεται όλο και πιο σοβαρό και νομίζουμε ότι μέχρι στιγμής το ΓΕΣ έχει κάνει μια σειρά σφαλμάτων σοβαρών που δίνουν “πατήματα” στους Τούρκους:

•Πρώτα απ΄ όλα έχει υιοθετήσει στην ανακοίνωσή του την εκδοχή που λέει πως οι στρατιωτικοί μας ήταν αυτοί που παραβίασαν το τουρκικό έδαφος. Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό έγινε “μέρα, μεσημέρι”. Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι οι δύο στρατιωτικοί ήταν άπειροι , είναι μάλλον απίθανο να ΄χουν χαθεί. Συνεπώς με ποια στοιχεία το ΓΕΣ υιοθέτησε τόσο γρήγορα την άποψη ότι εμείς πατήσαμε σε τουρκικό έδαφος.

Διαβάστε επίσης:  Πως να βελτιώσετε την εξώπορτα ασφαλείας με ένα απλό τρικ!

•Το δεύτερο που πρέπει να διερευνηθεί είναι η ταχύτητα με την οποία ενημερώθηκαν όσοι έπρεπε να ενημερωθούν. Κατά δεύτερο ποια ήταν η ενημέρωση που μεταδόθηκε. Άλλο το “είναι όλα υπό έλεγχο” κι άλλο το “κάτι δεν πάει καλά”. Έχουμε την υποψία ότι επελέγη το πρώτο και ίσχυε το δεύτερο.