Προκήρυξη 31 υποτροφιών για μεταδιδακτορική έρευνα από το ΙΚΥ

94
Προκήρυξη, 31 υποτροφιών, μεταδιδακτορική έρευνα, ΙΚΥ,

Την προκήρυξη 31 θέσεων υποτροφιών για μεταδιδακτορική έρευνα και τη χρηματοδότηση 80 ερευνητικών προγραμμάτων ανακοίνωσε το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ΙΚΥ). Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και για τα δύο προγράμματα είναι η 21η Μαρτίου 2016.

Οι υποτροφίες για μεταδιδακτορική έρευνα αφορούν τέσσερις θεματικές περιοχές: Ενέργεια – Βιομηχανία: επτά θέσεις, Υγεία: εννέα θέσεις, Βιομηχανία: επτά θέσεις και Υποδομές – Αστική Ανάπτυξη – Περιβάλλον: οκτώ θέσεις.

Η προκήρυξη για χρηματοδότηση ερευνητικών προγραμμάτων, που θα εκπονηθούν αποκλειστικά σε ελληνικά ΑΕΙ, αφορά τρεις θεματικές περιοχές: Ενέργεια: 26 θέσεις, Βιομηχανία: 28 θέσεις και Υποδομές – Αστική Ανάπτυξη – Περιβάλλον: 26 θέσεις.

Τα προγράμματα υποτροφιών υλοποιούνται στο πλαίσιο της συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ της Ελλάδας και της Siemens. Για περισσότερες πληροφορίες στους συνδέσμους:

Διαβάστε επίσης:  Πανελλαδικές 2018: Παράγοντες που θα διαμορφώσουν τις βάσεις εισαγωγής

https://www.iky.gr/upotrofies-gr/2014-12-12-12-09-42/siemens-gr/siemens-2014-15 και https://www.iky.gr/upotrofies-gr/didaktoriko/siemens-ereunitika