Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
23 C
Athens

Προκλητικός ο “πατέρας” της 16χρονης! “Δεν την έχω βιάσει 30 φορές που λένε, λιγότερες είναι”!

Ο 44χρονος οδηγήθηκε χθες στον αρμόδιο Ανακριτή ο οποίος και αποφάσισε την προφυλάκισή του. Μάλιστα το… τέρας που φέρει τον τίτλο πατέρας, εξερχόμενος του γραφείου του Ανακριτή, είπε γεμάτος απορία στους έκπληκτους Αστυνομικούς: “…Για να έχω βιάσει το παιδί μου μάλλον δεν θα είμαι καλά…αλλά δεν την έχω βιάσει 30 φορές που λένε… λιγότερες είναι”!

Ο “πατέρας” από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και το Μάιο του 2016 είχε βιάσει το ίδιο του το σπλάχνο τουλάχιστον 30 φορές, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που πραγματοποίησε η Ασφάλεια Αττικής, αλλά και ο ιατροδικαστής, έπειτα από την καταγγελία που έκαναν μητέρα και κόρη στην Εισαγγελία Αθηνών για τις αρρωστημένες πράξεις του 44χρονου.

Η 16χρονη σήμερα μαθήτρια, άρχισε να βιώνει των απόλυτο “εφιάλτη” από τον ίδιο της το πατέρα, για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015 και ενώ η ίδια έκλεινε τα 14 και πήγαινε στα 15.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος εργάζονταν περιστασιακά, ενώ η σύζυγος του είχε σταθερό ωράριο εργασίας, και κατά συνέπεια ο ίδιος έμενε ώρες στο σπίτι μαζί με την ανήλικη κόρη του.
Η αρχή του… κακού
Αρχικά και σύμφωνα με τις ανατριχιαστικές καταγγελίες, ο 44χρονος άρχισε να εκδηλώνει των αρρωστημένο του χαρακτήρα πραγματοποιώντας ασελγείς πράξεις σε βάρος του ίδιου του του παιδιού.

Έπειτα από τις ασέλγειες και τις θωπείες, προχώρησε το αρρωστημένο του πάθος, ξεσπώντας επάνω στο παιδί του αφού άρχισε να το βιάζει συστηματικά.
Η μητέρα της 16χρονης, στο άκουσμα των όσων ανατριχιαστικών της εξιστόρησε το παιδί της λιποθύμησε.
Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2015 με το πρόσχημα να μην μείνουν στην Αθήνα λόγω των εργασιακών υποχρεώσεων τις μητέρας, “πατέρας” και κόρη πήγαν στο εξοχικό της οικογένειας σε νησί των Κυκλάδων, όπου και εκεί συνεχίστηκε ο “εφιάλτης” για το παιδί, καθώς ο 44χρονος συνέχιζε να στάζει δηλητήριο στην ψυχούλα του βασανισμένου κοριτσιού.

Ο “εφιάλτης” συνεχίστηκε και το χειμώνα του 2016, πιστεύοντας το ανήλικο κορίτσι πως ίσως η κόλαση που ζούσε από τον ίδιο της το γονιό, λάβει ένα τέλος, κάτι που τελικά δεν έγινε καθώς ο 44χρονος συνέχιζε όλο και πιο συχνά να βιάζει το ίδιο του το παιδί.

Τελικά η 16χρονη σήμερα μαθήτρια κατήγγειλε των “εφιάλτη” της στην μητέρα της η οποία στο άκουσμα των όσων ανατριχιαστικών της εξιστόρησε το παιδί της λιποθύμησε. Όταν συνήλθε χωρίς δεύτερη σκεψη, πήρε το παιδί της, και αμέσως πήγε στην Εισαγγελία Αθηνών, καταγγέλλοντας το άνδρα της για τις αήθεις πράξεις του απέναντι στο ίδιο του το σπλάχνο.

Σε βάρος του εξεδόθη ένταλμα σύλληψης το οποίο άμεσα εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι τον προσήγαγαν στον αρμόδιο Ανακριτή, ο οποίος και αποφάσισε την προφυλάκισή

Πηγή: newsit.gr

 

 

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

25 χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου Γεννηματά

Σαν σήμερα «έφυγε» ο Γεώργιος Γεννηματάς

Ο Γεώργιος Γεννηματάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου 1939. Πατέρας του ήταν ο Μανιάτης Θεόδωρος Γεννηματάς, δικηγόρος και οικονομολόγος, που διετέλεσε γενικός διευθυντής...
Κορονοϊός: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ΕΚΑΒ

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη στη Νίκαια, όπου δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο, λίγες ώρες μετά την επίθεση του πρώην βουλευτη των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου στον...
Μεταξουργείο: Νεκρός 15χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο

Αττικό Νοσοκομείο: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του Δημήτρη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου από την ημέρα της εισαγωγής του διέταξε η διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου,...

Από τις αρχές του Μαΐου θα ενεργοποιηθούν τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Από 1 Μαΐου θα ισχύσει η παρέμβαση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, όπως γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης. Σχετικά με το άνοιγμα της...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ντρέπεται και η ντροπή... 25 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας Κρούσος παίρνει «σάρκα και οστά» μέσα από την πένα του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Νίκη.

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Εντοπισμός μεγάλης ποσότητας φύλλων κοκαΐνης μέσα σε φορτία λιπασμάτων

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών σε ακατέργαστη μορφή προχώρησαν τελωνειακοί...

Σαν σήμερα «έφυγε» ο Γεώργιος Γεννηματάς

Ο Γεώργιος Γεννηματάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου 1939. Πατέρας του ήταν ο...

Αυτοκτόνησε στα 45: Το τραγικό τέλος του γόη του ελληνικού σινεμά που έψαχνε όλη του τη ζωή μια απάντηση

Κανείς δεν ήξερε τον Γολγοθά που ανέβαινε... Στα χρυσά χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου υπήρξε ένας...

Κασσελάκης: Ζήτησε τη διαγραφή – Θεοδωρικάκος: “Ας κοιτάξει τον καθρέφτη για να δει το πρόσωπό του”

Την διαγραφή του βουλευτή της Ν.Δ Τάκη Θεοδωρικάκου ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή...