Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
16.2 C
Athens

Πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ – Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τη Ριέκα

Την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε απόψε με σκορ 1-0 της Ριέκα στην Κροατία, ενώ είχε επικρατήσει και στον πρώτο αγώνα με σκορ 2-1 στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιέστηκαν στα πρώτα 20′ της αναμέτρησης από τους Κροάτες, αλλά στη συνέχεια κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, σημείωσαν το γκολ με τον Μάριν και επέβαλαν το ρυθμό τους χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.

Ετσι πήραν την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 18η φορά στην ιστορία τους και θα συμμετάσχουν στην κλήρωση της Πέμπτης, όπου θα μάθουν τους αντιπάλους τους.

Στο 10′ εκτέλεση φάουλ του Μίσιτς, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καπίνο.

Στο 13′ μεγάλη ευκαιρία για τη Ριέκα. Ο Γκαβράνοβιτς ελίχθηκε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, πλάσαρε, αλλά ο Ρέτσος έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 25′ γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Καρσελά έκοψε στον άξονα με τον Οτζίτζα να γίνεται κάτοχος της μπάλας, να ανοίγει την κατάλληλη στιγμή στον αμαρκάριστο Μάριν και ο τελευταίος με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 30′ ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ωραίο φαλτσαριστό πλασέ του Μάριν, ο Σλούγκα όμως με εντυπωσιακή επέμβαση διώχνει σε κόρνερ.

Στο 32′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Ρέτσος επωφελήθηκε από τις κόντρες, έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Βούκοβιτς από κοντά προσπαθώντας να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Στο 54′ μεγάλη ευκαιρία για τη Ριέκα. Ο Γκοργκόν έκανε το γύρισμα στον αμαρκάριστο Γκαβράνοβιτς, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Καπίνο με μεγάλη επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Στο 79′ μεγάλη ευκαιρία για την Ριέκα. Ο Ματέι βγήκε απέναντι από τον Καπίνο αλλά το τελείωμα που επιχείρησε πέρασε πολύ άουτ.

Οι συνθέσεις:
ΡΙΕΚΑ (Ματίας Κεκ): Σλούγκα (51′ Πρσκάλο), Μάρτιτς, Ζούπαριτς, Έλεζ, Βέσοβιτς, Μπράνταριτς (77′ Ματέι), Μάλες, Γκόργκον (61′ Κβρζιτς), Μίσιτς, Έμπερ, Γκαβράνοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Κούτρης (61′ Φιγκέιρας), Ρομαό (80′ Φορτούνης), Ζιλέ, Οφόε, Μάριν (66′ Σεμπά), Καρσελά, Μπεν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Εθνικός Ύμνος και η ελληνική σημαία σε όλα τα γήπεδα στον γ’ γύρο

Σε αλλαγές στη διαδικασία έναρξης των αγώνων προχωράει ο ΕΣΑΚΕ, καθώς σε όλα τα γήπεδα από τη β’ φάση του πρωταθλήματος θα υπάρχει έντονα...

Ένα λάθος του Πογέτ απέναντι στη Γεωργία που έβγαλε μάτι στα πέναλτι

Μύριζε από χιλιόμετρα πως εκεί θα γίνει η στραβη… Στις ήττες, το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις, είναι να βρεις τα λάθη. Ειδικά...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 27/3/24

Το ματς της Euroleague ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων, σήμερα Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις 21:00...

Μας απέκλεισε στα πέναλτι η Γεωργία: 10 χρόνια μακριά από τις μεγάλες διοργανώσεις η...

Την πρόκρισή της στα τελικά του EURO 2024 για πρώτη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Γεωργία που επικράτησε με σκορ 4-2 στα πέναλτι...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 26/3/24

Ο τελικός των πλέι οφ για την πρόκριση στο Euro 2024 ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία στην Τιφλίδα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις...

Εθνική: Πετάει πάνοπλη για Τιφλίδα

Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και το μεσημέρι της Κυριακής (24/3) αναχωρεί για τη Γεωργία. Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 24/3/24

To ματς της Basket League, η δράση σε Formula 1 και Moto GP και η έναρξη των πλέι οφ της Super League 2 ξεχωρίζουν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΑΕΚ: Μυθική πρόκριση στις καθυστερήσεις

Μέχρι το 92ο λεπτό του αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena, η...

Η Εθνική προκρίθηκε στο Παγκόσμιο του 2023: Βέλγιο – Ελλάδα 70-72

Με τον Λαρεντζάκη καταπληκτικό, η Εθνική νίκησε το Βέλγιο με 72-70 και προκρίθηκε στο...

Μαδρίτη: Άνετη πρόκριση στους “8” για τον Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν δυσκολεύτηκε περισσότερο απ΄ ό,τι στο χθεσινοβραδινό αγώνα του απέναντι στον...

Europa Conference League: Μεγάλη πρόκριση στους “8” του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη (2-1) και σπουδαία πρόκριση στο Βέλγιο επί της Γάνδης,...