Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.6 C
Athens

Προσλήψεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Προσλήψεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του N.3187/2003 και του άρθρου 58 του ΠΔ 151/2013, για τα ακόλουθα Γνωστικά Αντικείμενα, όπως αναλυτικά αναφέρονται στους κατωτέρω πίνακες:

ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΜΗΝΟ*
ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
A-1 ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 2 Χ+Ε
A-2 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΓΕΣΙΑ 1 Χ+Ε
A-3 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΜΚΗΣ AΜΥNAΣ 1 Χ+Ε
A-6 ΔΙΚΑΙΟ ENΟΠΛΩN ΣΥPPAΞEΩN 1 Χ+Ε
ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΜΗΝΟ*
ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Δ-5 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Α/Δ 1 Χ+Ε
Δ-16 ΔΟΜΙΚΕΣΜHΧANEΣ – ΟΡΘΩΣΗ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ 1 Χ+Ε
ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΜΗΝΟ*
ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Ε-1 ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΥΓΕΙΑΣ AEPΟΚΙNHTHPΩN (ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΑ^ΩΣΤΙΚΗΣ) 1 Χ +Ε
ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΜΗΝΟ*
ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΣΤ-2 ΗΛΕΚΤΡΟΜΚΑ ΣΥΣTHΜATΩNAΦΩNAVIONICS (ΣΕ ΣΥNEPΓAΣΙA ΜΕ ΔΕΠ) 1 Χ+Ε
ΣΤ-12 TEΧNΟΛΟΠAAΙΣΘHTHPΩNAΦΩN (ΣΕ ΣΥNEPΓAΣΙA ΜΕ ΔΕΠ ) 1 Χ+Ε
ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΜΗΝΟ*
ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Η-1 AEPAΜΥNA – ΕΠΙΓΕΙΑ AΜΥNA – ΟΠΛΙΣΜΟΣ 1 Χ+Ε
Η-2 AEPΟNAΥTΙΛΙA 2 Χ+Ε
Η-4 ΑΣΦΑΛΕΙΑΠTHΣEΩN 3 Χ+Ε
Η-5 TEΧNΟΛΟΠA ΣΥΣTHΜATΩN ΚAΘΟΔHΓΟΥΜENΩN ΒΛHΜATΩN 1 Χ+Ε
Η-7 HΛEΚTPΟNΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 2 Χ+Ε
Η-8 ΘΕΩΡΙΑΚATEΥΘΥNΟΜENΩN ΒΛHΜATΩN 1 Χ+Ε
Η-9 ΘΕΩΡΙΑ ΚATEΥΘΥNΣHΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ AΦΩN 2 Χ+Ε

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ-ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Οι υποψήφιοι για τις προκηρυσσόμενες θέσεις πρέπει να είναι αξιωματικοί εν ενεργεία των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας ή του Λιμενικού Σώματος ή Στρατιωτικοί Δικαστές, που φέρουν το βαθμό τουλάχιστον Λοχαγού ή αντίστοιχου των άλλων Κλάδων των ΕΔ και να είναι κάτοχοι πτυχίου Παν/μίου ή ΑΣΕΙ ή ΣΣΑΣ. Οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, το διδακτορικό δίπλωμα, το επιστημονικό έργο και η εμπειρία του υποψηφίου μέλους ΣΔΠ πρέπει να είναι συναφή με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης και με τα διδακτικά καθήκοντα που θα αναλάβει.

2. Για τη συμμετοχή στη διαδικασία πρόσληψης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Αίτηση με το ειδικό έντυπο (Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση), το οποίο δύναται να αναζητηθεί στο Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού της Πολεμικής Αεροπορίας ή από την ιστοσελίδα της ΠΑ (www.haf.gr). Το έντυπο της αίτησης συμπληρώνεται σύμφωνα με τις «ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ» που αναφέρονται σε αυτό. Η σωστή συμπλήρωση της αίτησης είναι αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου.

β. Αντίγραφα των τίτλων σπουδών. Αν ο τίτλος σπουδών έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται πιστοποιητικό ισοτιμίας από το Διαπανεπιστημιακό Κέντρο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών της Αλλοδαπής (ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ) ή πιστοποιητικό ισοτιμίας από αναγνωρισμένο ΑΕΙ του εσωτερικού, για τους τίτλους που έχουν αποκτηθεί πριν την ίδρυση του ΔΙΚΑΤΣΑ. Επίσης τα αντίγραφα πτυχίων ή διπλωμάτων αλλοδαπής, πρέπει να είναι επίσημα επικυρωμένα και αρμοδίως μεταφρασμένα στα Ελληνικά.

γ. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα – σε τέσσερα (4) αντίτυπα σε έντυπη μορφή και τέσσερα (4) σε ψηφιακή – στο οποίο να αναφέρονται κυρίως οι σπουδές, η Ακαδημαϊκή, επιστημονική, ερευνητική και επαγγελματική δραστηριότητα, η κάθε είδους προϋπηρεσία, καθώς και υπόμνημα επιστημονικών εργασιών, δημοσιεύσεων κ.λ.π.

δ. Υπόμνημα επιστημονικών εργασιών-δημοσιεύσεων σε ένα (1) αντίτυπο σε έντυπη μορφή και ένα (1) σε ψηφιακή. Οι επιστημονικές δημοσιεύσεις και εργασίες (σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές, συνέδρια κ.λ.π.) πρέπει να περιλαμβάνονται στο φάκελο του υποψηφίου. Σε περίπτωση που η εργασία έγινε δεκτή για δημοσίευση αλλά δε δημοσιεύτηκε ακόμη, πρέπει να υπάρχει γραπτή βεβαίωση του εκδοτικού οίκου, ότι η υποβληθείσα εργασία έχει γίνει δεκτή για δημοσίευση χωρίς αλλαγές και πρέπει να είναι συναφής με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης.

ε. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από τον αρμόδιο φορέα έκδοσής τους.

3. Για την συμμετοχή των υποψηφίων στην διαδικασία επιλογής για την πλήρωση θέσης ΣΔΠ, απαιτείται η προβλεπόμενη από τις κείμενες διατάξεις άδεια διδασκαλίας από την Υπηρεσία τους.

4. Σε περίπτωση που υποψήφιος υποβάλει υποψηφιότητα σε περισσότερες από μια θέσεις, υποχρεούται να υποβάλει αίτηση και πλήρη φάκελο δικαιολογητικών για κάθε μία υποψηφιότητα ξεχωριστά.

5. Σε περίπτωση μη προσέλευσης του επιλεγέντος για ανάληψη υπηρεσίας, λόγω κωλύματος ή και αποχώρησής του προ της λήξης της χρονικής διάρκειας της απασχόλησής του ή, ακόμα, απόκλισης από τις απαιτούμενες ώρες απασχόλησης – κατανεμημένες τουλάχιστον σε μια (1) ημέρα την εβδομάδα – σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις ανάγκες της Σχολής Ικάρων, η Σχολή διατηρεί, μονομερώς το δικαίωμα αντικατάστασης του επιλεγέντος από τον επόμενο επιλαχόντα, με σχετική εισήγηση του Κοσμήτορα και απόφαση του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου (Ε.Σ.) της Σχολής Ικάρων.

6. Αρμόδιο όργανο για την επιλογή είναι η Ακαδημαϊκή Συνέλευση (ΑΣ) της Σχολής Ικάρων. Προ της επιλογής, οι υποψήφιοι ενδέχεται να προσκληθούν για να παραστούν ενώπιον της ΑΣ, για την παροχή διευκρινίσεων επί του φακέλου υποψηφιότητάς τους.

7. Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση, στην οποία θα καθορίζεται και θα εξειδικεύεται αναλυτικά το διδακτικό οργανωτικό έργο τους.

8. Η σύμβαση λύεται αυτοδικαίως με την λήξη της, χωρίς άλλη διατύπωση.

9. Η Σχολή Ικάρων διατηρεί το δικαίωμα της μη κάλυψης (μερικώς ή ολικώς) των παραπάνω γνωστικών αντικειμένων, ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών ή τις εκπαιδευτικές της ανάγκες, όπως αυτές θα έχουν διαμορφωθεί κατά τον χρόνο της δημοσίευσης της προκήρυξης ή της πρόσληψης.

10. Η Σχολή Ικάρων διατηρεί το δικαίωμα να γνωστοποιεί σε τρίτους στοιχεία τα οποία έχουν καταθέσει οι υποψήφιοι, τηρουμένων των προβλέψεων της νομοθεσίας για την γνώση διοικητικών εγγράφων και για τη προστασία των προσωπικών δεδομένων.

11. Για την επιλογή λαμβάνεται υπόψη και η πραγματική διαθεσιμότητα χρόνου απασχόλησης, κατά το Πρόγραμμα Σπουδών συνιστά πρωταρχικό κριτήριο επιλογής και πρόσληψης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

1. Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις καλούνται να υποβάλουν τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ Κοινού (Μεσογείων 227-231, τ.κ. 14541 Αθήνα), για Σχολή Ικάρων, μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την τελευταία δημοσίευση της προκήρυξης στον Τύπο.

2. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Κοσμητεία της Σχολής Ικάρων:

α. Στο Τμήμα Διδακτικού Προσωπικού Σχολής Ικάρων, κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 13:00 και στο τηλέφωνο: 210-8193681.

β. Στη Γραμματεία της Κοσμητείας της Σχολής Ικάρων, κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 13:00, και στο τηλέφωνο: 210-8193851.

3. Τα παραπάνω δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν εμπρόθεσμα με την αίτηση του υποψηφίου (ένας φάκελος για κάθε μάθημα). Υποψήφιοι, των οποίων τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή ή μη επικυρωμένα όπου απαιτείται, θα αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής και δεν θα υπάρξει ξεχωριστή ειδοποίηση από την Υπηρεσία.

4. Η Σχολή Ικάρων μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα ανακοινώσει τον πίνακα με τα ονόματα όσων έχουν επιλεγεί, στην ιστοσελίδα του ΓΕΑ

http:www.haf.gr/el/ career/diagonismoi.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

ΑΣΕΠ: Έως τις 26 Μαρτίου οι αιτήσεις για τις προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία

Άνοιξαν την Πέμπτη 7/3 οι αιτήσεις για την προκήρυξη 1Κ/2024 του ΑΣΕΠ που αφορούν στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων δεκατριών (1.213) θέσεων...

Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς ανοίγει τον δρόμο για την τετραήμερη εργασία

Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες σχετικά με τη ραγδαία ανάπτυξη και υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης τα τελευταία δύο χρόνια, είναι ότι θα εξαλείψει εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Μια έρευνα του LinkedIn το...

Πώς θα υποβάλετε αίτηση συμμετοχής για θέσεις εργασίας σε 14 υπουργεία

«Υπηρεσιακούς Γραμματείς» αναζητούν συνολικά δεκατέσσερα υπουργεία της κυβέρνησης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για απασχόληση σε μία από τις θέσεις...

ΑΣΕΠ – Προσλήψεις: Όλοι οι διαγωνισμοί για 2.000 θέσεις τους επόμενους μήνες

Πέντε διαγωνισμοί για μόνιμους υπαλλήλους, μέσω ΑΣΕΠ, αναμένεται να «ανοίξουν» μέχρι τα μέσα της άνοιξης για συνολικά 2.206 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο. Πρόκειται για προκηρύξεις που...

Προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία για πρώτη φορά έπειτα από 14 χρόνια

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη που αφορά στην πλήρωση 1.213 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή...

Καταβάλλεται σήμερα το “μπόνους” των 300 ευρώ σε επιπλέον 10.290 μακροχρόνια ανέργους

Καταβάλλεται σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) η εφάπαξ παροχή των 300 ευρώ σε επιπλέον 10.290 μη επιδοτούμενους μακροχρόνια...

Η ώρα της Μεγάλης Διαπραγμάτευσης στην αγορά εργασίας – Τα «χαρτιά» των εργαζομένων

Ευελιξία, ωράριο και lifebalance – Αυτά είναι τα «χαρτιά» των εργαζομένωνΗ νεότερη γενιά εργαζομένων είναι ανένδοτη στο να κάνει τα πράγματα διαφορετικά στον εργασιακό...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ευεργετικές διατάξεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Με ενέργειες του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας Νικολάου Παναγιωτόπουλου αναθεωρήθηκε το πλαίσιο των ευεργετικών μέτρων...

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας 

Οι αλλαγές στις προβλέψεις του νομοσχεδίου και οι προστεθείσες τροπολογίες Υπερψηφίστηκε απόψε κατά πλειοψηφία από...

ΑΣΕΠ: “Έρχεται” προκήρυξη για 148 θέσεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 10K/2022 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση...

Υπουργείο Άμυνας: Προειδοποιήσεις για υβριδικές απειλές στα νησιά και στον Έβρο

Για «θερμό» καλοκαίρι στις ελληνοτουρκικές σχέσεις προειδοποιεί το υπουργείο Άμυνας που κάνει λόγο για...