Προσοχή! Στα Βριλήσσια παραμονεύει Ντινό-σαυρος!

715
Ένα ερώτημα … 300.000 ευρώ προς τον κ. Ντινόπουλο

Πολλοί πολίτες των Βριλησσίων έχουν ξαφνιαστεί τις τελευταίες ημέρες από τις φωτογραφικές επιθέσεις του “πολιτικού δεινοσαύρου” Αργύρη Ντινόπουλου.

Ο πρώην πολιτικός και νυν υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων προκειμένου να πείσει τους ψηφοφόρους ότι  έχει ακόμα πέραση σχεδόν κυνηγάει περαστικούς για να τους χαιρετίσει.

Αυτό που δεν ξέρουν όμως οι ανυποψίαστοι περαστικοί είναι ότι τον Αργύρη Ντινόπουλο ακολουθεί και ένας φωτογράφος, ο οποίος  κάνει ό,τι μπορεί για να φανεί λαοφιλής ο εργοδότης του.

Προσοχή! Στα Βριλήσσια παραμονεύει Ντινό-σαυρος!

Τις φωτογραφίες με τις χαιρετούρες, ακόμα και αυτές που απεικονίζουν άτομα τα οποία έχουν δημόσια εκφράσει την αντιπάθειά τους στο πρόσωπό του, τις προβάλλει ως κάποιο είδος κατορθώματος. Φαίνεται για τους “πολιτικούς δεινόσαυρους” είναι κατόρθωμα το να σε χαιρετάει ο κόσμος…

Μόνο που βλέποντας τις φωτογραφίες που ο ίδιος ο Αργύρης Ντινόπουλος δημοσίευσε παρατηρούμε ότι υπάρχουν γυρισμένες πλάτες ή ξαφνιασμένα πρόσωπα.

Ξαφνιασμένα όχι μόνο επειδή είδαν τον πρώην δήμαρχο να ορμάει να τους χαιρετίσει, κάτι που σε πολλούς αρκεί για να τους χαλάσει τη μέρα, αλλά και επειδή κάποιοι λίγοι πρόσεξαν κάποιον να τους τραβάει φωτογραφία χωρίς να έχει ζητήσει οποιαδήποτε άδεια.

Διαβάστε επίσης:  Η "ροζ" εμφάνιση της Έλενας που μας άφησε άφωνους!

Προσοχή! Στα Βριλήσσια παραμονεύει Ντινό-σαυρος!

Ειδικά σε μία φωτογραφία ενός νεαρού που μέχρι πριν λίγα δευτερόλεπτα έπινε αμέριμνος τον καφέ του μπορείτε να δείτε το άβολο χαμόγελο που φωνάζει «γιατί συμβαίνει αυτό σε μένα;»

Δεν συνέβη μόνο σε εσένα κακόμοιρε νεαρέ, αρκετοί ήταν οι άτυχοι που ξαφνιάστηκαν και με τη βιαστική χαιρετούρα αλλά και με την επακόλουθη δημοσίευση της φωτογραφίας στην σελίδα του πολιτικού.

Προσοχή λοιπόν Βριλησσιώτες στο φαινόμενο του Ντινό-σαυρου, ειδικά όταν κυκλοφορείτε αμέριμνοι σε κεντρικές πλατείες και λαϊκές αγορές, γιατί όσο πλησιάζουν οι εκλογές μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα! Και όσοι μένετε εκεί κοντά, καλού κακού ψαχτείτε μήπως βρείτε και εσείς το πρόσωπό σας ανεβασμένο στην προσωπική του σελίδα…

Συνέβη ήδη σε πολλούς άτυχους!