Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Προσοχή στις παγίδες για αυτά τα 2 ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης υπήρξε ιδιαίτερα αισιόδοξος ως προς τις προβλέψεις για τα ζώδια, ζητώντας όμως προσοχή στις παγίδες, που υπάρχουν για ορισμένα εξ αυτών.

Όπως αναφέρει ο γνωστός αστρολόγος, η αρμονία Αφροδίτης-Ποσειδώνα, βοηθά στην εύνοια στην έκφραση συναισθημάτων αγάπης, καθώς και την επιτυχία στην ενασχόληση με την τέχνη,

Κριός

Ίσως η κούραση να οφείλεται στις διαρκείς επαναλήψεις και στην χρήση των ίδιων τακτικών στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Κάτι αλλάζει όμως εξ αιτίας μιας τολμηρής σας δοκιμής.

Ταύρος

Οικονομικά φροντίστε να καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας και πώς θα επωφεληθείτε από τις δυνατότητές σας, χωρίς να κάνετε άκαιρα, τις ριζικές αλλαγές που έχετε σκεφτεί σε κάποιες στιγμές που είχατε στριμωχτεί.

Δίδυμοι

Η συντροφικότητα, οι κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφό σας είναι ότι θα σας ξεκουράσει περισσότερο αυτήν την περίοδο. Φροντίστε όμως να τακτοποιήσετε και πιο ακανθώδη ζητήματα.

Καρκίνος

Μια επιλεκτική έξοδος και ένα ενδιαφέρον θέαμα θα σας αποφορτίσουν και θα έχουν ευνοϊκή επίδραση στον ψυχισμό σας αυτήν την περίοδο των νέων μέτρων.

Λέων

Αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και στον σύντροφό σας και μείνετε εκτός κοινωνικών υποχρεώσεων που επηρεάζουν τη διάθεσή σας.

Παρθένος

Κρατήστε την αισιοδοξία σας και πιστέψτε περισσότερο στο θετικό σενάριο! Αποφύγετε να μιλήσετε για θέματα που δεν γνωρίζετε και δεν σας αφορούν.

Κώστας Λεφάκης παγίδες για τα ζώδια

Ζυγός

Οικονομικά μείνετε επιφυλακτικοί σε νέες προτάσεις και ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με ό,τι σας ευχαριστεί, σας δίνει ενέργεια και σας χαρίζει αισιοδοξία για το μέλλον.

Σκορπιός

Η μέρα τονίζει την ανάγκη σας για συντροφικότητα και ευνοεί τους ελεύθερους από εσάς να διακρίνουν άτομα ενδιαφέροντα και προσιτά.

Τοξότης

Η μέρα θα σας επιτρέψει να χαρείτε ότι νομίζετε πως έχετε στερηθεί τον τελευταίο καιρό, φροντίστε όμως κι εσείς με τη σειρά σας να είστε ουσιαστικοί και σίγουροι για τις επιλογές και τις επιθυμίες σας!

Αιγόκερως

Αλλάξτε εσείς τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού, αφού σας αφορά τόσο! Ο τρόπος σας θα βοηθήσει και στις υπόλοιπες δραστηριότητες της εβδομάδας.

Υδροχόος

Το σπίτι, οι προσωπικές στιγμές, τα παιδιά, θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας για σήμερα. Επίσης μπορείτε να κάνετε μια ευχάριστη συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ιχθύες

Σκεφτείτε ένα νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για να εξυπηρετήσετε τις οικονομικές και επαγγελματικές σας βλέψεις. Η επικοινωνία θέλει προσοχή!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...