Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκαλύπτει πώς πραγματικά είναι η δουλειά της !

452

Ξυπνάει, κάνει μπάνιο, ελέγχει τα e-mails της, πηγαίνει στο γυμναστήριο και μαγνητοσκοπείται να συνευρίσκεται ερωτικά με διαφορετικούς άνδρες. Δεν είναι η μέση καθημερινότητα που ζει ένας υπάλληλος γραφείου αλλά η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Lana Jane λέει ότι για εκείνη μια ρουτίνα.

Η 25χρονη που ζει στο Σίδνεϊ μιλώντας στη Daily Mail Αυστραλίας αποκαλύπτει διάφορες πτυχές από τη δουλειά της και λεπτομέρειες που είναι άγνωστες στον κόσμο. Η νεαρή ανέφερε ότι οι ερωτικές σκηνές μαγνητοσκοπούνται η μία μετά την άλλη ώστε να προλαβαίνουν να «γυρνούν» ακόμη και τρεις ταινίες σε μία μέρα.

«Την περισσότερη ώρα γυρνάς τη μία σκηνή μετά την άλλη καθώς ο χρόνος είναι περιορισμένος. Η εταιρεία πληρώνει για τον χώρο που γίνεται το γύρισμα άρα πρέπει να γυρίσεις αρκετές σκηνές την ημέρα» εξηγεί και προσθέτει:

«Πριν κάποιος συμφωνήσει να γυρίσει μια σκηνή μιλάει με την εταιρεία άμεσα για το ποια είναι τα όρια του και τι συμφωνεί να κάνει μπροστά στην κάμερα». Αναφέρει μάλιστα ότι η συναίνεση και η ασφάλεια είναι σημαντικό μέρος της δουλειάς τους. Οι ηθοποιοί προσκομίζουν ανά διαστήματα εξετάσεις αίματος για να διασφαλιστεί ότι δεν πάσχουν από κάποια ασθένεια.

Διαβάστε επίσης:  ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο τυπάς και το γκομενάκι σε κρουαζιέρα!

πορνοσταρΌσον αφορά τα διάφορα σχόλια που έχει ακούσει, αναφέρει ότι το να εργάζεται κάποιος στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών δεν δίνει το δικαίωμα στους άλλους να κρίνουν και να κατηγορούν.

«Για κάποιο λόγο η κοινωνία αισθάνεται ότι επειδή χρησιμοποιούμε το σώμα μας για έχουμε κάποιο εισόδημα, κατά κάποιο τρόπο επιτρέπει στους άλλους να κάνουν κατάχρηση σε εμάς» λέει η ίδια.

Όσον αφορά τα χρήματα που κερδίζει λέει ότι δεν είναι ικανοποιητικά γιατί η βιομηχανία των ερωτικών ταινιών στην Αυστραλία δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη και οι περισσότεροι που εργάζονται σε αυτήν κάνουν και δεύτερη δουλειά. Κάποιες κοπέλες ωστόσο χρησιμοποιούν τις ταινίες ώστε να γίνουν περισσότερο γνωστές και δεν ασχολούνται με κάποιο άλλο επάγγελμα.

πορνοσταρ1Όσον αφορά τη δημοτικότητα των εργαζομένων στο χώρο, αναφέρει ότι αυτό που βοηθάει πολύ είναι η άνοδος των κοινωνικών δικτύων και του διαδικτύου.

Μιλώντας για τον εαυτό της και θεωρώντας ότι τα άτομα που δουλεύουν στο χώρο είναι πολλές φορές παρεξηγημένα δηλώνει: «Είμαι μορφωμένη, ιδιαίτερα ευφυής και δεν είμαι παγιδευμένη. Είναι αυτό που επέλεξα να κάνω.

Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι».

πορνοσταρ2πορνοσταρ3