Ψάχνοντας για το Κλειδί της ευτυχίας…

Το βιβλίο "Το κλειδί της ευτυχίας" είναι εφηβικό λογοτεχνικό έργο που εξυψώνει τη δύναμη των ονείρων και τη βούληση των νέων να τα πραγματώσουν

66

Όλοι οι άνθρωποι το αναζητούν. Και μία νέα συγγραφέας, η Στέλλα Κωσταρέλου, διατείνεται ότι το βρήκε και αποκαλύπτει το μυστικό. Ο λόγος για το κλειδί της ευτυχίας. Η συγγραφέας αποκαλύπτει το μυστικό της στο πρώτο της βιβλίο, με τον εύγλωττο τίτλο “Το κλειδί της ευτυχίας” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως με εικονογράφηση της Δήμητρας Πέππα.

Πρόκειται για ένα εικονογραφημένο βιβλίο που απευθύνεται σε έφηβους. Πέρα από τυον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα, το βιβλίο έχει και διδακτικό περιεχόμενο, χωρίς πάντως η συγγραφέας να κάνει κήρυγμα στους νέους αναγνώστες. Σκοπός της είναι, διακριτικά και μέσα από την αφήγηση της ιστορίας, που διαδραματίζεται στις Άλπεις, να δείξει ότι η ευτυχία είναι ευθέως συνυφασμένη με τη δύναμη των ονείρων και τη θέληση κάθε νέου να τα κάνει πραγματικότητα, να παλέψει για την υλοποίησή τους, πάντα όμως με αρχές και αξίες.

Η Στέλλα Κωσταρέλου θα συζητήσει με τους αναγνώστες το Σάββατο 2 Ιουνίου στο Monk Grapes and Spirits (Καρόρη 4, Αθήνα), από τις 18.00 και μετά, στο πλαίσιο της πρώτης παρουσίασης του βιβλίου της.