Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Σε δρόμο δίπλα από τη Χαριλάου Τρικούπη έχουν εντοπιστεί τρεις κάλυκες

43
Πέθανε από ανακοπή καρδιάς υπουργός του ΠΑΣΟΚ

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι πυροβόλησαν, πιθανότατα διερχόμενοι με αυτοκίνητο, στο σημείο όπου υπήρχε διμοιρία των ΜΑΤ, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Επί τόπου έχουν μεταβεί αξιωματικοί της Ασφάλειας για να διευκρινίσουν τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ αναζητούνται οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ από τις αστυνομικές έρευνες, σε δρόμο δίπλα από τη Χαριλάου Τρικούπη έχουν εντοπιστεί τρεις κάλυκες.

«Ακούσαμε πυροβολισμούς. Ήταν 30-40 άτομα στο κτίριο»

«Κάθε εβδομάδα έχουμε επεισόδια και περιστατικά και κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα στοπ» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης σχετικά με τη σημερινή, ένοπλη επίθεση εναντίον των γραφείων του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:  ΣΥΡΙΖΑ - Τα δύο σενάρια για το όνομα: Προοδευτική Συμμαχία ή Πράσινη Συμμαχία

«Ακούσαμε πυροβολισμούς. Ήταν 30-40 άτομα στο κτίριο. Είναι κάτι που εμείς δυστυχώς το έχουμε ξαναζήσει με επίθεση στη Χαριλάου Τρικούπη. Κάθε εβδομάδα έχουμε επεισόδια και περιστατικά και κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα στοπ» είπε ο κ. Χρηστίδης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν συνέδεσε την σημερινή επίθεση με την επικείμενη εκλογή προέδρου στον νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς: «Τα ζητήματα της ασφάλειας μας απασχολούν διαρκώς. Δεν θέλουμε να συνδέσουμε τέτοιου είδους περιστατικά με την εκλογή που έχουμε μπροστά μας. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να χυθεί πολύ γρήγορα άπλετο φως, να σταματήσουμε με τα άβατα, να δούμε τι γίνεται στο κέντρο της Αθήνας – και είναι ευτύχημα που δεν έχουμε ακόμα θρηνήσει ζωές στην Χαριλάου Τρικούπη» κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.