Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Ρόδος: Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Ρόδο μετά τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε στο νησί.

Μία 32χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή στη μέση του δρόμου, αφού δέχθηκε δύο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό της.

Πώς έγινε το άγριο έγκλημα

Η 32χρονη καθηγήτρια Αγγλικών είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, ενώ, όπως είπαν οι κάτοικοι της περιοχής Ροδίνι, η άτυχη γυναίκα διέμενε στην παράλληλη οδό.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, που επικαλείται η “Ροδιακή”, η 32χρονη είχε σχέση μόλις δύο μηνών με τον δράστη, ηλικίας 35-40 ετών, ενώ είχαν χωρίσει πρόσφατα.

Ο άνδρας, που φέρεται να ήταν μηχανικός και ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτου,  την περίμενε μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο κάτω από το δικό της. Όταν η γυναίκα προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητό της για να πάει στη δουλειά της, ο δράστης πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη της κυνηγετικής καραμπίνας και την εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Η γυναίκα έπεσε νεκρή στη μέση του δρόμου. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου, που βρέθηκαν αμέσως στο σημείο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο.

Στο μεταξύ η αστυνομία φέρεται να αναζητεί ένα δεύτερο άτομο που ήταν με τον δράστη του φονικού στο αυτοκίνητο περιμένοντας την 32χρονη.

Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης

Λίγα λεπτά μετά τη φονική επίθεση, οι αστυνομικές Αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό “Θεοτόκος”, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί διαπίστωσαν ότι ένα άτομο ηλικίας 35 έως 40 ετών, είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του και, σύμφωνα με τα ροδιακά Μέσα ήταν ο δράστης της δολοφονίας της 32χρονης εκπαιδευτικού.

Οι αστυνομικοί, που ερευνούν το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός ο δράστης της δολοφονίας της 32χρονης, βρήκαν σημείωμά του στο οποίο έγραφε “χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω”.

Σύμφωνα με τη “Δημοκρατική” πρόκειται για έναν 33χρονο Ροδίτη, που έχει καταγωγή από την Κρεμαστή και είναι τεχνίτης.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Άγιοι Ανάργυροι: Σε “ειδικό δωμάτιο” των φυλακών Κορυδαλλού ο 39χρονος

Στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να παραμείνει στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών, οδηγήθηκε τη Δευτέρα (15/4) ο δράστης της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, την οποία...
Κορωνοϊός: 24 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Πασαλιμάνι: Κατέρρευσε κτίριο – 1 νεκρός και 3 τραυματίες

Τμήμα διώροφου κτιρίου, στο οποίο εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης, κατέρρευσε στην οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι, λίγο πριν τις 10 το πρωί. Νωρίτερα, η Πυροσβεστική ανέφερε σε...

Η φωτογραφία της ημέρας

Όταν ο φακός δημιουργεί τέχνη... 16 Απριλίου 2024

Γιάννης Φέρτης: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό 

«Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας Γιάννη Φέρτη. Αντί στεφάνων η οικογένεια προτείνει να ενισχυθεί...

Έλον Μασκ: «Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας» – Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Χ

– Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα X προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Space-X, της Tesla και πολλών άλλων εταιρειών Έλον Μασκ αναφορικά με την τραγική κατάσταση...

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Ο πλοίαρχος Νικόλαος Παπαδόπουλος Σκλάβος από την Κεφαλλονιά περισυλλέγει στη θαλάσσια περιοχή...

Ισχυρή έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο στον Βόλο

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και πυροτεχνουργοί της αστυνομίας βρίσκονται στο νυχτερινό κέντρο «Πρεμιέρα», από όπου προκλήθηκε η έκρηξη που αναστάτωσε όλο τον Βόλο. Η αστυνομία...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πλατεία Αμερικής: Άγρια δολοφονία

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε το μεσημέρι εντός διαμερίσματος στην οδό Λεμεσού στην πλατεία Αμερικής. Θύμα ένας...

Γλυφάδα: Αυτοπυροβολήθηκε άντρας αφού χτύπησε τη γυναίκα του

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στη Γλυφάδα. Άντρας αυτοπυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη και...

Η επιστήμη αποφάσισε: Αυτό είναι το πιο σέξι γυναικείο χαρακτηριστικό

Τι σχέση έχουν τα μαλλιά μας με την ερωτική μας ζωή; Ερευνητές στη Νότια...

Χρυσοχοΐδης: Θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Tη διαβεβαίωση ότι θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής...