Σε σοβαρό δυστύχημα φέρονται να εμπλέκονται Έλληνες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που ταξίδευαν προς τη Λιόν για τον αγώνα της Πέμπτης (29/1), στο πλαίσιο του Europa League με την ομώνυμη γαλλική ομάδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδονται από τα ρουμανικά Μέσα, ένα βανάκι Ελλήνων φιλάθλων συγκρούστηκε με φορτηγό στη Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Τίμις με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό πέντε ατόμων, τον σοβαρό τραυματισμό ενός και τον ελαφρύτερο τραυματισμό άλλων δύο ατόμων.
Τα ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρουν
Τα ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το μίνι βαν μετέφερε 10 άτομα από την Ελλάδα και στον αυτοκινητόδρομο DN6 – E70, κοντά στην πόλη Λουγκοτζέλουλ, στην είσοδο του περιφερειακού δρόμου Λούγκοϊ, ο οδηγός προσπάθησε να επιστρέψει στη λωρίδα του, αλλά χτύπησε ένα βυτιοφόρο και στη συνέχεια εκσφενδονίστηκε στην αντίθετη κατεύθυνση, όπου συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.
Ο οδηγός του μίνι λεωφορείου είναι μεταξύ των νεκρών. Τρία άτομα τραυματίστηκαν, ένα σε πολύ σοβαρή κατάσταση, και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο στο Λούγκοϊ. Ένας τραυματίστηκε ελαφρά.
Στο σημείο είναι σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση των αρχών, ενώ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν έχουν καταφέρει να προσεγγίσουν ελικόπτερα στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες.









