Ροζ σκάνδαλο με καθηγήτρια μουσικής

...είχε ερωτικές επαφές με μαθήτρια της

54
Ροζ σκάνδαλο με καθηγήτρια μουσικής

Ένα σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια  μια καθηγήτρια μουσικής και μαθήτριες της συγκλονίζει την Σκωτία. 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η καθηγήτρια Ελίζαμπεθ Σμάιλι  κατηγορείται ότι πιάστηκε να είναι γυμνή πάνω σε έφηβη μαθήτριά της και να έχει ανάρμοστες επικοινωνίες με ακόμα δύο μαθήτριες μέσω facebook.

H καθηγήτρια, που κατηγορείται για απρεπή συμπεριφορά απέναντι σε ανήλικες από το 2010 έως το 2012, όπως καταγγέλθηκε, είχε μάλιστα φιληθεί με το ίδιο κορίτσι με το οποίο είχε τις γυμνές περιπτύξεις σ’ ένα από τα πιο πολυσύχναστα από οικογένειες πάρκα της χώρας.

Η Σμάιλι , που ήταν απούσα στην εξέταση των καταγγελιών από την αρμόδια επιτροπή εκπαίδευσης, επιμένει ότι δεν έχει λειτουργήσει απρεπώς. Ομως, αν αυτά που της αποδίδονται επιβεβαιωθούν, τότε διατρέχει τον κίνδυνο να χάσει την άδεια διδασκαλίας της.

Διαβάστε επίσης:  Ίμπιζα: Κουνούπια… τέρατα «εισβάλλουν» από την Ασία

Στην επιτροπή κατέθεσαν μαθήτριες, που μεταξύ άλλων υποστήριξαν ότι έχουν πάει στο διαμέρισμα της δασκάλας τους, όπου κατανάλωσαν αλκοόλ. «Νομίζω ότι ήταν Ιούνιος ή καλοκαιρινές διακοπές. Μπήκα στο δωμάτιο γιατί έψαχνα τη συμμαθήτριά μου. Ανοίγοντας την πόρτα είδα την Ελίζαμπεθ Σμάιλι γυμνή να βρίσκεται πάνω της» είπε χαρακτηριστικά η μία από αυτές.