Ροζ σκάνδαλο σε ΔΕΚΟ: Η χυμώδης καλλονή, ο ερωτιάρης αρχισυνδικαλιστής και τα ρουσφέτια

95

Ενας αρχισυνδικαλιστής ΔΕΚΟ και μια εντυπωσιακή καλλονή που ακούει στο όνομα Τζούλια είναι οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η παράνομη σχέση του συνδικαλιστή με την κατά πολλά χρόνια μικρότερή του «Τζούλια» αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τη χυμώδη μελαχρινή με τις μεγάλες βλέψεις την έριξαν στα… πόδια του συνδικαλιστή, ώστε με αυτόν τον τρόπο να τον ελέγχουν και να ικανοποιεί διάφορα ρουσφέτια.

Όπως αναφέρει η Espresso υπάρχει και βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του συνδικαλιστή και της κοπέλας.

Από την άλλη, η μελαχρινή καλλονή, προσέβλεπε σε μια… θεσούλα στο δημόσιο για να έχει ένα σίγουρο μισθό βρέξει… χιονίσει.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η κυρία, εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση της στη ΔΕΚΟ και τον μισθό της που αγγίζει τις 50.000 ετησίως παρά το γεγονός ότι το σκάνδαλο έχει φτάσει σε υψηλά κλιμάκια.

Διαβάστε επίσης:  Κτηματολόγιο 2019: Βήμα βήμα πως θα πληρώσετε λιγότερα!

Tο καυτό ζευγάρι είχε φτιάξει την ερωτική του φωλιά σε παραθεριστικό κέντρο της ΔΕΚΟ στο οποίο εργάστηκε για μια καλοκαιρινή σεζόν η νεαρή κοπέλα και στο οποίο ο συνδικαλιστής διέθετε επιπλωμένο σπίτι λόγω της ιδιότητάς του.

Την πρώτη χρονιά οι συνάδελφοί του στη ΔΕΚΟ δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό…

Όλοι όμως άρχισαν να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει όταν ο συνδικαλιστής άρχισε να την προωθεί, φτάνοντας στο σημείο να δημιουργήσει ειδική θέση μόνο για εκείνη σε επαρχιακή πόλη, ενώ άρχισε να ζητά από τους συναδέλφους του να την ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές προκειμένου να μπει στο Σωματείο και να μπορεί να την παίρνει μαζί του στα συνδικαλιστικά ταξίδια και στις εξορμήσεις.