Σας έρχεται καυτή σχέση και τρελός έρωτας, αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο!

250

Τι παίζει ερωτικά, αυτήν την τρελή περίοδο; Οι σχέσεις που έρχονται, θα είναι σκέτη φωτιά! Δεν έχει πια καμία σημασία τίποτε άλλο, εκτός από τον έρωτα!

Ακόμα και οι έρευνες το κατάλαβαν, με τις γυναίκες να δηλώνουν ότι δεν έχει καμία σημασία η υλική βάση, μόνο ο άνθρωπός τους να τις αγαπάει και να τις νοιάζεται.

Οι γυναίκες, πάντα το έλεγαν αυτό, αλλά είχε βαλθεί όλη η κατάσταση να τις λογικέψει! Τώρα, που οι πλανητικές βοήθειες έρχονται η μία μετά την άλλη, ο έρωτας είναι ο απόλυτος κυρίαρχος1 πάμε να δούμε αμέσως, τις πιο hot σχέσεις, τους πιο τρελούς και παθιασμένους έρωτες, που θα γεννηθούν μέσα στην ολόζεστη αγκαλιά του ερωτικού Νοέμβρη!

Κριός και Αιγόκερως: τον Νου σου, σε Ερωτεύτηκα!

Ο Άρης κάνει έρωτα, αυτό το φθινόπωρο, και όχι πόλεμο! Και ο Κρόνος, ο Κυβερνήτης του Αιγόκερου, είναι αυτή τη στιγμή πανίσχυρος. Οι όψεις του Νοεμβρίου, φέρνουν μεγάλες ψυχικές αναταραχές σε αυτά τα δύο ζώδια, και μεγάλες αλλαγές κατεύθυνσης στον έρωτα. Ο Αιγόκερως θα γίνει πολύ περισσότερο τολμηρός και θα απαιτήσει η αγάπη του να γίνει σεβαστή. Το καταπληκτικό είναι ότι ο Κριός, θα δει μια μεγάλη συναισθηματική μεταστροφή, που θα τον φέρει αγκαλιά με ένα τόσο απαιτητικό και κτητικό ζώδιο, όπως ο Αιγόκερως, με ευκολία! Έχει τόση ανάγκη την βαθιά αγάπη του Αιγόκερου, που θα δεχτεί πρόθυμα να ξεχάσει την διάθεσή του για αλλαγή και περιπέτεια!
Ταύρος και Σκορπιός: Κοίτα με στα Μάτια!

Έτσι κι αλλιώς, μιλάμε για πολικά ζώδια, με τρομερή σεξουαλική χημεία, με τρομερό ερωτισμό μεταξύ τους. Αυτή τη στιγμή, δονείται τρομερά ο άξονας της Σελήνης, ο Νότιος Δεσμός που είναι στον ταύρο, και ο Βόρειος που είναι στον Σκορπιό. Και φέρνει αυτά τα δύο ζώδια, στην απόλυτη αρμονική ερωτική συγγένεια! Τα μάτια τους και μόνον, δείχνουν τον έρωτα που νιώθουν, ακόμα και αν δεν είναι ζευγάρι . Δεν μπορούν να αντισταθούν ο ένας στον άλλον, λιώνουν και μόνο που βρίσκονται απέναντι! Πολύ καλή εξέλιξη θα έχει αυτή η σχέση.

Δίδυμοι και Παρθένος: Σε Θέλω Και το Ξέρεις!

Αχ αυτός ο τρελός και παθιασμένος Ερμής, πόσο μεγάλο έρωτα θα φέρει στον Δίδυμο και τον Παρθένο! Και μάλιστα, με τρόπους εντελώς παράδοξους. Είναι σαν να τους λέει ο ουράνιος θόλος «δες ποιος είναι το πεπρωμένο σου». είναι μια από τις πιο καυτές σχέσεις ου έρχονται, με μεγάλα και σοβαρά ζητήματα να λύνονται μέσα από αυτόν τον έρωτα. Ο Δίδυμος, θα αλλάξει τελείως, θα θελήσει να είναι η μόνη αγάπη του Παρθένου, δεν έχει πια παιχνιδίσματα, έχει μόνο «σ’ αγαπώ για πάντα»! Και μάλιστα, με το σεξ να παίζει τον σοβαρότερο ρόλο σε αυτόν τον δεσμό.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 13 Μαρτίου;

Καρκίνος και Ιχθύς: Σε Θέλω!

Σελήνη και Άρης, υπογράφουν μια σχέση που θα έχει πολύ μεγάλη πορεία, και πολύ μεγάλη σημασία. Ο Ιχθύς είναι το κάρμα του καρκίνου, είναι αυτή τη στιγμή ο άνθρωπός του, ο έρωτάς του και ο μόνος του σκοπός. Αυτά τα δύο υδάτινα ζώδια, θα νιώσουν τόσο κοντά, θα έρθουν σε τόσο μεγάλη ψυχική και σωματική επαφή, που θα μείνουν μάλλον και για πάντα μαζί. Μπορεί και να μην γνωρίζονται ακόμα, καν! Αλλά είναι στον δρόμο μια σχέση που θα γράψει την δική της ιστορία, με την εύνοια των πλανητών και της μοίρας!

Λέων και Ζυγός! Μην Τολμήσεις!

Ο Ζυγός τι ήθελε, να παίξει λίγο ήθελε με τον υπέροχο Λέοντα! Αλλά αυτό είναι το μοιραίο βήμα για να γεννηθεί μια σχέση που θα τους πάει και τους δύο πολύ μακριά. Θα είναι μια σχέση που θα δοκιμάσει από την μια μεριά τις αντοχές τους, και από την άλλη θα βγάλει στην επιφάνεια τον καλύτερό τους εαυτό. Ο εγωισμός του Λέοντα θα γλυκάνει, με τη γλυκιά και ρομαντική αγάπη του Ζυγού. Και ο Ζυγός, θα χάσει την ελαφρότητα που έχει (στην επιφάνεια, γιατί στο βάθος, έχει πολύ δυνατά αισθήματα). Αυτά τα αισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια, και θα γίνουν η βάση μιας συνταρακτικής σχέσης! Το δε ερωτικό πεδίο μεταξύ τους, θα μοιάζει με λάβα! Ο Λέων, δεν αστειεύεται, ούτε παίζει στον έρωτα. Και επιτέλους, ο Ζυγός βρίσκει τον παρτενέρ που ζητάει το σώμα του, για να απογειωθεί!

Τοξότης και Υδροχόος: Σ’ έπιασα!

Ο Υδροχόος, προσπαθεί πάντα να κρυφτεί συναισθηματικά, ίσως από την επιφανειακή ψυχρότητα, πίσω από μια διανοητική προσέγγιση . Πώς να κρυφτεί, ειδικά αυτήν την εποχή, από τον φλογερό Τοξότη, που λιώνει όλες τις άμυνες και τις ασπίδες του δήθεν ψυχρού Υδροχόου; Με τη ζέστη του Τοξότη και την βαθιά αγάπη που θα νιώσει ο Υδροχόος, δημιουργείται μια πολύ έντονη σχέση. Είναι και τα δύο τρίτα ζώδια του είδους τους, ο Υδροχόος του Αέρα, ο Τοξότης της Φωτιάς. Έχουν πολύπλοκο και σύνθετο ψυχισμό, αλλά και απαιτητικό σώμα στον έρωτα! Λιώνουν λέμε, λιώνουν!