Σε δικαστικές αίθουσες μετατρέπονται οι εγκαταστάσεις του μπιτς βόλεϊ

74
διεκόπη, διάσκεψη, ΣτΕ, τηλεοπτικές άδειες,

Σε αίθουσες δικαστηρίων για τη διεξαγωγή μεγάλων δικών θα μετατραπούν οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις Beach volley στον Φαληρικό όρμο, σύμφωνα με νομοθετική διάταξη που ψηφίστηκε στη Βουλή. Ένα δομικό πρόβλημα της ελληνικής δικαιοσύνης, η έλλειψη χώρων για τη διεξαγωγή μεγάλων δικών, περνά ήδη στη φάση της επίλυσής του, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης, στην κατοχή του οποίου περιήλθαν, χωρίς την καταβολή τιμήματος, οι εγκαταστάσεις στη ζώνη Α2 του Ολυμπιακού πόλου στον Φαληρικό Όρμο.

Άμεση ήταν η αντίδραση του δήμου Καλλιθέας. Η παραχώρηση των ολυμπιακών υποδομών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, είναι μια ευθεία επίθεση στη μακροχρόνια προσπάθεια για την ανάπλαση της παραλιακής μας ζώνης. Υπονομεύει κάθε σχέδιο ανάπτυξης και υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και καλεί την κυβέρνηση να πάρει πίσω την απόφαση.

Διαβάστε επίσης:  Εορτολόγιο:Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Στις 7 το απόγευμα σήμερα συγκαλείται για το θέμα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, με τη συμμετοχή και δημοτών, και εισήγηση του Δημάρχοτυ για κλιμάκωση κινητοποιήσεων».