Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
19.4 C
Athens

Σε εγρήγορση τα ζώδια : Στο «τρέξιμο» το ξεκίνημα της εβδομάδας για Διδύμους, Παρθένους και…

Τα ζώδια φαίνεται πως ξεκινούν την νέα εβδομάδα… στο τρέξιμο.

Κριός

Φίλε μου Κριέ, η σημερινή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, έρχεται για να σου υπενθυμίσει την σημαντικότητα της φιλίας, μίας αξίας που έρχεται και αναδύεται και σου προσφέρει αυτό το διάστημα στήριξη και βοήθεια! Αυτή η δύσκολη αστρολογική όψη όμως, σε βοηθά να βάλεις και γερά θεμέλια στην ζωή σου, προκειμένου να κερδίσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου!

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, η σημερινή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, φορτίζει δυσάρεστα την ψυχολογία σου και σε πιέζει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου! Νιώθεις μοναξιά και ότι παλεύεις μόνος σου με τα κύματα και τις αντιξοότητες, όμως η μέρα προσφέρεται για να δεις πιο σοβαρά, υπεύθυνα και ώριμα κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να τις αντιμετωπίσεις διακαώς!

Δίδυμοι

Φίλε μου Δίδυμε, η σημερινή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, σε βοηθά να πάρεις τις σωστές και σταθερές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία σου! Είναι πολύ πιθανό να προβληματιστείς από κάποιο οικονομικό έγγραφο, ή από μία συζήτηση που αφορά ένα οικονομικό σχέδιο, όμως σε κάθε περίπτωση θα βρεις λύση! Η μέρα προσφέρεται για να επενδύσεις σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, σεμινάρια, ή και να αρχίσεις να οργανώνεις ένα πιο μακρινό ταξίδι, σε αυτό άλλωστε σε βοηθά και η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στον Υδροχόο.

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, η σημερινή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, σε πιέζει αρκετά στα οικονομικά σου και εντείνει και τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες! Η Δευτέρα λοιπόν ξεκινά με λογαριασμούς, πιέσεις, χρεωστικά υπόλοιπα αλλά και αρκετή γκρίνια, γιατί νιώθεις ότι δεν λαμβάνεις αυτή την περίοδο αυτό που πραγματικά σου αξίζει , απεναντίας είσαι αναγκασμένος να συμβιβάζεσαι, υποχωρείς και να κάνεις «εκπτώσεις» στα θέλω σου!

Ζώδια προβλέψεις για Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, αρκετά σημαντική αυτή η Δευτέρα αφού αρχίζουν να σου εκδηλώνονται τώρα σπουδαίες ευκαιρίες για την έναρξη μίας νέας σχέσης και συνεργασίας. Πιο ενθουσιώδεις θα είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί κατά την διάρκεια του Ιουλίου, όπου θα έχεις από σήμερα σημαντικές ενάρξεις που θα σε συναρπάσουν! Παράλληλα η σημερινή σύνοδος Αφροδίτης Κρόνου θα φέρει κάποιες απογοητεύσεις και πικρίες από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, για σήμερα σου δίνονται ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Βελτιώνεται η ποιότητα της εργασίας σου και αλλάζει το ημερήσιο πρόγραμμά σου! Δεν παύει όμως να φορτώνεσαι και με νέες ευθύνες, που σου δίνουν κύρος, όμως σε αγχώνουν και αρκετά! Η μέρα προσφέρεται για να κόψεις κακές συνήθειες!

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, για σήμερα Δευτέρα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις μία νέα σελίδα στα αισθηματικά σου! Νέα Φλερτ, νέος έρωτα, μία χαρούμενη καινούργια εξέλιξη είναι μερικά από τα τυχερά της περιόδου και ιδιαίτερα της ημέρας που προμηνύεται απολαυστική και ψυχαγωγική! Συνάμα η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου σε βοηθά να σταθεροποιηθούν οι επιθυμίες και τα «θέλω» σου!

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, για σήμερα Δευτέρα βάζεις μπροστά για νέα σχέδια που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου! Ασχολείσαι περισσότερο με θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και κοιτάζεις πώς θα σταθεροποιήσεις τις συνθήκες. Η απόφαση για μία αλλαγή σπιτιού είναι πολύ πιθανή! Δεν λείπουν αυτό το διάστημα οι ευθύνες αλλά και οικονομικές πιέσεις, άλλωστε η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου που κορυφώνεται και αυτή σήμερα σου σφίγγει τα λουριά στα οικονομικά!

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, με αέρα ενθουσιασμού καλωσορίζεις την Δευτέρα και δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου οι προτάσεις, οι συμφωνίες, οι συζητήσεις για ταξίδια αλλά και οι νέες γνωριμίες. Το μυαλό σου αλλάζει, ανανεώνεται ο τρόπος σκέψης σου και δέχεσαι νέα που σε χαροποιούν! Επιπλέον η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου σε βοηθά να πάρεις ώριμες αποφάσεις τόσο για τα αισθηματικά όσο και για τα οικονομικά σου!

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Δευτέρα, βάζεις μπροστά τα σχέδια που έχεις για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου! Οι κινήσεις που θα κάνεις σήμερα θα αποφέρουν άνοδο στο εισόδημά σου! Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να δεσμευτείς για να πραγματοποιήσεις μία επένδυση ή μία αγορά! Νιώθεις ότι στέκεσαι πιο γερά στα πόδια σου και οι εξελίξεις σου προσφέρουν ανταμοιβή!

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Δευτέρα είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, αφού παρατηρούμε πολυαστρία στο ζώδιο σου (Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτης, Κρόνος) Είναι ο καιρός να γυρίσεις μία νέα σελίδα, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα στηρίζεται πλέον σε γερές βάσεις! Τα παθήματα σου έγιναν μαθήματα και πλέον ξέρεις πού πρέπει να δίνεις παραπάνω σημασία! Η μέρα προσφέρεται για αποφάσεις ζωής!

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Δευτέρα αποφασίζεις να κλείσεις κεφάλαια στην ζωή σου προκειμένου να ανοίξεις καινούργια και επικεντρώνεσαι στους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσεις επαγγελματικά και να ενδυναμωθείς ψυχολογικά! Κάποιες αποκαλύψεις που γίνονται τώρα είναι για καλό σου, έστω και αν αγχώνεσαι ή ζορίζεσαι. Η μέρα προσφέρεται και για το κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από...