Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Σε… ερωτική εγρήγορση : Κίνδυνος απογοήτευσης για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλο ένα ζώδιο

Μεγάλη προσοχή παρά τις απλόχερες προσφορές του έρωτα

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα είναι σίγουρο ότι σας περιμένουν πολλές εξελίξεις, έντονη κινητικότητα και δράση στον τομέα των ερωτικών σχέσεων αλλά και των συνεργασιών. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκομίσετε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά οφέλη, αρκεί να δείξετε σύνεση, συμβιβαστικό πνεύμα και ενσυναίσθηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Φλερτάρετε και κρατήστε τη διάθεση σας ανεβασμένη φροντίζοντας τον εαυτό σας. Δοκιμάστε  να βάλετε στη διατροφή σας υγιεινές τροφές και άσκηση για έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής. Αν νιώθετε κουρασμένοι βρείτε χρόνο για ένα μασάζ ή χαλαρώστε σε ένα spa ομορφιάς. Είναι μια θετική περίοδος για να αναζωογονήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι έξοδοι, οι κοινωνικές επαφές, οι εκδρομές, οι γνωριμίες, τα φλερτ  είναι για σας πηγή ζωής και ο Σεπτέμβριος μέχρι τώρα μπορεί με κάποιο τρόπο να σας τα στέρησε λίγο. Όμως αυτό αλλάζει από τις 29/9 καθώς η Αφροδίτη προχωρά στον φιλικό σας Ζυγό.

Η Αφροδίτη θα σας ανταμείψει για την υπομονή σας μετά τις 29/9 και θα σας προσφέρει έναν αποθεωτικό έρωτα, ή μια πολύ καλή συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο, ή χαρά σε σχέση με τα παιδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια ασχολία από το χώρο του σπιτιού μπορεί να σας αποφέρει κέρδη. Μπορεί επίσης να αποφασίσατε να συζήσετε με το ταίρι σας και να διακοσμείτε το νέο σας χώρο. Όπως και να είναι, η Αφροδίτη σας υπόσχεται άνεση και οικιακές απολαύσεις, κάτι που έτσι κι αλλιώς αγαπάτε ιδιαίτερα.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία για θετική προώθηση των ιδεών σας, είτε κοινωνικά είτε διαδικτυακά. Αρκεί να προτιμήσετε την κομψότητα της διακριτικής υποβολής έναντι της επιβολής ή της υπερβολής. Χρησιμοποιήστε τη χαρισματική σας προσωπικότητα για να προβάλετε τον εαυτό σας ή το έργο σας, τη διαπραγματευτική σας ικανότητα για να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν και βρείτε τον κοινό τόπο πάνω στον οποίο οι άνθρωποι  μπορούν να συμφωνήσουν, να συνεργαστούν, ή απλά να γνωριστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι είστε άνθρωποι εργατικοί και πολύ δοτικοί, τόσο στην εργασία όσο και στον έρωτα. Τώρα είναι η στιγμή να εστιάσετε στο τι απολαβές θέλετε να έχετε στους δύο αυτούς τομείς της ζωής σας. Η πρόθεση σας συμπίπτει με αυτήν της Αφροδίτης, να έρθουν τα όνειρα σας πιο κοντά στην πραγμάτωση.

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπάρχει Αφροδίτη που να ξοδεύει περισσότερη φαιά ουσία από αυτήν για τις σχέσεις της. Με την πολλή σκέψη όμως μπορεί να «χάσετε το τρένο» ή να προκαλέσετε αυτό που φοβάστε. Έχετε περάσει πολλά, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να λάμψετε. Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι τα πετράδια δημιουργούνται στην πίεση.

Πάρτε λοιπόν την ευκαιρία και μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας, δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες και τα θέλω σας, πάρτε την απόφαση και προχωρήστε. Ξεκινά μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της Αφροδίτης για να αναβαθμίσετε την πνευματικότητά σας έναντι του εγωισμού σας. Οφείλετε στον εαυτό σας να σταματήσετε να δίνετε τη δύναμή σας σε όποιες εξαρτήσεις σάς κρατούν φυλακισμένους. Αλλάξτε όλες αυτές τις πεποιθήσεις και τις περιοριστικές σκέψεις που σας σταματούν από το να αποκτήσετε τη ζωή που επιθυμείτε να έχετε. Τώρα μπορείτε να δείτε τα πράγματα με ένα πιο ώριμο και βαθύτερο βλέμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες πόρτες σε συνεργασίες και ένα πολύτιμο δίκτυο υποστήριξης ανοίγει με την ουράνια βοήθειά της η Αφροδίτη από το Ζυγό, για να σας βοηθήσει να αγγίξετε τους στόχους σας. Οι κοινωνικές σας σχέσεις και οι φιλίες  με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπινου δυναμικού, σας υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία, ένα αλησμόνητο ταξίδι αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εστιάστε στην ηγετική ικανότητά σας, αξιοποιήστε την ευφυΐα αλλά και τα κοινωνικά σας ταλέντα για να εμπνεύσετε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σας. Προωθήστε τη δημόσια εικόνα σας για να προβάλετε τη φήμη και την καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μερικές φορές είναι καλό να φιλοσοφείς τα πράγματα. Να εκτιμάς το δώρο της ίδιας της ύπαρξης και να εξερευνάς  ιδέες, πεποιθήσεις και αξίες. Επειδή γενικά σας αρέσει να φιλοσοφείτε, αυτή η τάση σας θα ενταθεί, η δίψα σας για μάθηση θα μεγαλώσει και ίσως θελήσετε να βγείτε από τη «ζώνη ασφαλείας» σας. Θα έχετε μια τάση να πάτε σε άλλη γη, σε άλλα μέρη, να ταξιδέψετε για να βρείτε το νόημα που ψάχνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία σας να σχετιστείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο με τον σύντροφο σας θα είναι κυρίαρχη αυτό το διάστημα. Το έντονο πάθος, μια αίσθηση μυστηρίου  και η έντονη σεξουαλικότητα, σας εξιτάρουν και μεταμορφώνουν την καθημερινότητα σας. Μην αμελήσετε να φροντίσετε όμως και τα οικονομικά, η Αφροδίτη υπόσχεται να συνεισφέρει ό,τι μπορεί.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...