Σε έξωση οδηγούνται ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του (βίντεο)

1060
έξωση, Σπύρος Φωκάς, σύζυγος,

Οικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζει, ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε έξωση από το σπίτι όπου μένει. Ο ίδιος και η σύζυγός του μίλησαν για τα πέντε νοίκια που χρωστούν στην σπιτονοικοκυρά τους και τον κίνδυνο έξωσης.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε: «Χρωστάμε βεβαίως κάποια νοίκια γιατί δεν έχουμε αυτή τη στιγμή. Προσπαθήσαμε να πάρουμε λίγο χρόνο, ώστε να εξασφαλίσουμε κάποια χρήματα, αλλά δεν παίρνει κουβέντα. Μειώθηκε η σύνταξη και της είπαμε να κάνει λίγο υπομονή. Εντάξει, είναι λεφτά δικά της, ως τώρα τα έπαιρνε κανονικά στην ώρα της. Σε περίπτωση που μας κάνει έξωση, θα πάω να γίνω σοφέρ. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτή την κατάσταση».

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου;

Η σύζυγός του πρόσθεσε με τη σειρά της: «Μέχρι πέρυσι ήμασταν εντάξει στις υποχρεώσεις του ενοικίου. Φέτος δεν τα καταφέραμε. Μείναμε πίσω, έχουν πάει πέντε νοίκια. Απόλυτα δικαιολογημένα η κυρία αυτή μας έστειλε εξώδικο. Όπως φαίνεται συνεχίζει την κατάσταση, θέλει να πάει στα δικαστήρια».

Πηγή: zappit.gr