Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
18.9 C
Athens

Σε κατάσταση πανικού Ταύροι, Λέοντες και…

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές, στις φιλικές παρέες, στην κοινωνικοποίηση και γενικότερα στις ζωτικές συναναστροφές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να οργανωθεί η συλλογική δράση, δεν θα λείψουν ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Θετικός και πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα ακουστούν καινούργιες ιδέες, αν οι απόψεις είναι τεκμηριωμένες θα υπάρξει δυνατότητα για εφαρμογή και υλοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες, ωστόσο δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις απρόσωπες σχέσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στις επιπολαιότητες και στις βιαστικές αποφάσεις.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εσωτερικές συναισθηματικές αντιθέσεις. Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις, για κάποιους θα είναι δύσκολο να καταλάβουν τι ακριβώς θέλουν και τι πρέπει να κάνουν για να μπορέσουν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στον επαγγελματικό χώρο και γενικότερα σε θέματα γύρω από οικονομικές συμφωνίες ενδεχομένως να υπάρξει πείσμα και αδιαλλαξία. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις και στις εναντιώσεις, οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους. Οι ασυνήθιστες επιλογές και οι εκκεντρικές συμπεριφορές δεν θα έχουν θετική εξέλιξη, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές και οι αρνητικές αντιδράσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντική αναστάτωση στην οικογενειακή και προσωπική σου ζωή. Επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που σε ευχαριστεί η παρέα τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οικονομικές συζητήσεις σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα, προσοχή καθώς πρόσωπα που εμπλέκονται μπορεί να προσπαθήσουν να σε καθοδηγήσουν κατά το δοκούν. Είναι σημαντικό να δώσεις προτεραιότητα στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου καθώς μπορούν να σου προσφέρουν πολλά.

Τάσεις εξουσίας και επιθετικές διαθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, ρίξε τους τόνους για να αποφύγεις τις εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονα συναισθήματα μπορεί να σου προκαλέσει μία γνωριμία που έρχεται να σε αναστατώσει και να σε οδηγήσει σε μοναδικές καταστάσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο εκνευρισμός και η απολυτότητα που επιδεικνύεις θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Είναι σημαντικό να επιδείξεις ψυχραιμία και να ασχοληθείς με ότι μπορεί να σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να διασώσεις σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να ξεπεράσεις την εσωστρέφεια και να κατασταλάξεις στις καλύτερες δυνατές κινήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Νιώθεις ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί το ταίρι σου πραγματικά τι είναι αυτό που επιδιώκεις από μία σχέση και αυτό θα οδηγήσει σε ρήξεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε την επικοινωνία σου με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που επανέρχεται για να περάσεις όμορφα. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, επιδιώκεις να ισορροπήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα σημαντικά στη ζωή σου, όμως δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις στις απαιτήσεις σου ή να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, θέλοντας να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις που βιώνεις. Προσπάθησε να λειτουργείς ρεαλιστικά γιατί η απογοήτευση αργότερα θα είναι μεγάλη. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και δημιουργούν ένταση και άγχος. Είναι σημαντικό να μπορέσεις ειλικρινά να ξεκαθαρίσεις πως μπορείς να κινηθείς για να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση καθώς αυτό θα διευκολύνει τις συναλλαγές με τα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Απέφυγε τη νευρικότητα και τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι σου και προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και των δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που δείχνει να είναι ιδανική για σένα καθώς φαίνεται να βρίσκεις το ιδανικό έτερον ήμισυ και να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα ενισχύει τον εκνευρισμό και τις αμφιβολίες που εκδηλώνονται απότομα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συναλλαγές που κυρίως απασχολούν τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια συμπεριφορές πού θα σε αιφνιδιάσουν. Προτίμησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις υποψία στο περιθώριο.

Οι συγκρούσεις λόγω εξουσιαστικών διαθέσεων μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου και να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει νέο πρόσωπο που θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, τα συναισθήματα θα είναι μοναδικά και πρωτόγνωρα. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δημιουργεί ιδιαίτερη αναστάτωση η προσωπική σου ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που ακόμα σε πληγώνουν. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να ισορροπήσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Να θυμάσαι ότι καλό είναι να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι καλύπτουν εσένα καθώς η υποχωρητικότητα δεν θα ωφελήσει.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι το ταίρι σου προσπαθεί να σε ελέγξει, φρόντισε να έχεις ξεκάθαρη σκέψη καθώς είναι πιθανό να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και δημιουργεί συγκρουσιακές καταστάσεις μεταξύ σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου. Το βράδυ αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις στην καθημερινότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερη νευρικότητα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις και δυσλειτουργικότητα στο εργασιακό περιβάλλον με γρήγορες πρωτοβουλίες και έξυπνες λύσεις που μπορείς να δώσεις.

Προσπάθησε να ξεφύγεις από εμμονές και να λειτουργήσεις από κοινού με το πρόσωπο που το έχεις στη ζωή σου για σχέδια που αφορούν στους δυο σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθει μία γνωριμία που θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά σε ότι αφορά το φλερτ και την αγάπη. 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί έντονα εξουσιαστικές τάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Επικεντρώνεσαι ώστε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και τις παρέες που μπορείς να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από την καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσει έντονες συγκρούσεις με ανώτερους σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να έχεις χρόνο με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου και να απολαύσει όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλές μπορεί να είναι οι γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν καθώς μπορείς με μεγάλη ευκολία να μαγνήτισεις πρόσωπα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σημαντικά ζητήματα και απωθημένα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Επικεντρώνεσαι στην οικογένεια και σε ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να αξιοποιείς ευκαιρίες καθώς είναι πολύ πιθανό να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε προσωπικό επίπεδο.

Η τρυφερότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση αρκεί να ξεφύγεις από εμμονές και φανατικές διαθέσεις που θα επηρεάζουν αρνητικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη διαφορετικής αντίληψης και σε προσωπικό επίπεδο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα που θα δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σου. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μπορούν να σε καταλάβουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις προτάσεις για συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς οι ιδέες σου θα παίξουν χαρακτηριστικό ρόλο από δω και στο εξής. Προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε αναστατώσουν έντονα.

Η επικοινωνία θα βοηθήσει να ξεφύγεις από ανασφάλεια και φόβος που μπορεί να δονήσουν και τα καλά την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία όμως η ανάγκη να επιβληθείς μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες εξελίξεις.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το πρωί μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο λόγω των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που θέλεις να λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Μείνε μακριά από καχυποψία και ανασφάλειες που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα ενδιαφέρονται πραγματικά να σε στηρίξουν και ποια όχι.

Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς στο πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου καθώς οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν θα δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να τονίσει την ανάγκη αναγέννησης σε όλα τα επίπεδα στη ζωή σου.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το πρωί δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα καθώς έρχονται στο προσκήνιο εμμονές και εντάσεις. Η μέρα σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα βήματα λύσεις στο προσωπικό και επαγγελματικό πεδίο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προσπαθούν να σου βάλουν εμπόδια ή να σε υπονομεύουν. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις αδιαφορώντας για παρασκηνιακές διεργασίες και κακόβουλα σχόλια.

Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και υποκειμενικός σε ότι αφορά το τέλος σου και αυτό να δημιουργήσει προστριβές χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο δυναμισμός σου και η έντονη κοινωνική διάθεση που δείχνεις είναι γεγονός ότι προκαλούν το ενδιαφέρον πολλών. 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει το πάθος και την ένταση στη σχέση λόγω ανασφαλειών και εξουσιαστικών διαθέσεων που έρχονται στο προσκήνιο. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να απομονωθείς σκεπτόμενος καταστάσεις που πρέπει να κλείσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις και μπορεί να σε ταλαιπωρούν έντονα και να του δημιουργούν άγχος. Προσπάθησε να ξεφύγεις από συναισθηματικές διαθέσεις που θολώνουν τη σκέψη καθώς θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Ο ρεαλισμός και η αυτοσυγκέντρωση θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στο σωστό δρόμο.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη και ρεαλιστική σκέψη επηρεάζοντας δυσάρεστα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και αναστατώνουν έντονα καθώς προσπαθεί να ελέγξει την πορεία μεταξύ σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

«Χαμογελά» η τύχη σε οικονομικά και ερωτικά για 6 ζώδια

Eνθαρρυντικά νέα για το δεύτερο μισό του Απριλίου, αφού από την Κυριακή 21/4 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα, η Πέμπτη, Κριέ, προοιωνίζει μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για αυτογνωσία. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τέταρτη 10 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, την Τετάρτη, η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Δία φέρνει ευνοϊκές ενέργειες που ενισχύουν την οικονομική σου ασφάλεια...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά...

«Χαμογελά» η τύχη σε οικονομικά και ερωτικά για 6 ζώδια

Eνθαρρυντικά νέα για το δεύτερο μισό του Απριλίου, αφού από την Κυριακή 21/4 η...