Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Σε «οίστρο» Θα ζήσουν την απόλυτη τελειότητα Κριοί, Δίδυμοι και άλλα 2 ζώδια

Όπως αναφέρει η αστρολόγος, περιμένουμε πλούσια σε αστρολογικές όψεις η Μεγάλη εβδομάδα που ως επί το πλείστον είναι θετικές.

Στις 11/04/2023 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 07/05/2023. Στο ζώδιο των Διδύμων η Αφροδίτη είναι πιο ανάλαφρη, αγαπά την ποικιλία στα ερεθίσματα, ενώ το φλερτ είναι το οξυγόνο της. Δεν την ενδιαφέρει τόσο η δέσμευση αυτή καθαυτή, αλλά η πορεία προς τη σχέση.

Γενικότερα θα έχουμε διάθεση να επικοινωνήσουμε περισσότερο, θα δείχνουμε ενδιαφέρον στους άλλους και το κίνητρο θα είναι η επαφή σε νοητικό επίπεδο κυρίως παρά σε ψυχικό. Η Αφροδίτη στους Διδύμους προάγει την κοινωνικότητα, τις εξόδους, τα ταξίδια, τις γνωριμίες, τις φιλικές σχέσεις. Όπως καταλαβαίνετε θα έχουμε την πιο κατάλληλη Αφροδίτη για τη Μεγάλη Εβδομάδα που όλοι θέλουμε να αλλάξουμε παραστάσεις, να έρθουμε σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να είμαστε λίγο χαλαροί.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα ζητήματα της προσωπικής σου ανάπτυξης. Φιλοσοφείς τις καταστάσεις και έχεις την τάση να ρουφάς σαν σφουγγάρι οτιδήποτε μαθαίνεις. Βλέπεις τα γεγονότα από άλλη οπτική και καταφέρνεις να τα διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία. Σε διακρίνει η αισιοδοξία , ενώ είναι πολύ πιθανό να βάζεις στα πλάνα σου ένα μακρινό ταξίδι που θέλεις να κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, και σε κάνει να νιώθεις βαθιά εσωστρέφεια. Το μόνο που θέλεις είναι να κλειστείς στον εαυτό σου και να σκεφτείς πιο σοβαρά τα θέματα που σε απασχολούν. Θα εντρυφήσεις λίγο παραπάνω σε αποκρυφιστικά ζητήματα, ψάχνοντας το βαθύτερο νόημα της ζωής. Στα οικονομικά, οι χρεωστικές οφειλές σου αποτελούν την πηγή του στρες και ανησυχείς κατά πόσο θα μπορέσεις να τα βγάλεις εις πέρας όλα με συνέπεια!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και η διάθεση σου είναι εξαρτώμενη, από τα άτομα του περιβάλλοντος σου. Νιώθεις την ενέργεια από τα κύματα που εκπέμπουν. Λαμβάνεις τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά. Είσαι συμπονετικός και δεκτικός στις ανάγκες τους. Είναι μία κατάλληλη ημέρα για να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και σε άτομα σημαντικά της ζωής σου, αλλά και για να αξιοποιήσεις ευκαιρίες νέων συνεργασιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο αποκλειστικά, στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις. Αν οργανωθείς και προσπαθήσεις πολύ, τότε θα καταφέρεις να βάλεις μια τάξη στο χάος. Βάλε πρόγραμμα ακόμα και στην διατροφή σου. Ωστόσο δεν θα λείψει το έντονο στρες το οποίο θα οφείλεται κυρίως στις δικές σου υπερβολές και στην υπερανάλυση των καταστάσεων!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και είσαι γεμάτος ενέργεια για να κοινωνικοποιηθείς και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση, ανεμελιά και παιχνίδι με τα παιδιά. Νιώθεις αισιόδοξος και έτοιμος να ρουφήξεις την ζωή. Η αισθηματική σου ζωή, σου προσφέρει ικανοποιήσεις και νιώθεις περισσότερο έτοιμος να κάνεις ένα άνοιγμα στην αισθηματική σου ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και βρίσκεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια σου. Θα διευθετήσεις τα πολύ προσωπικά σου θέματα και θα συσφίξεις τους οικογενειακούς δεσμούς. Συμπαραστέκεσαι στους οικείους και νιώθεις ασφαλής μαζί τους. Σου δίνεται η ευκαιρία να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, το ακίνητο, τις υποχρεώσεις σου!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 10 Απριλίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και η μέρα σου είναι γεμάτη τηλεφωνήματα, επαφές και μετακινήσεις. Είσαι εξωστρεφής και βρίσκεσαι στο επίκεντρο της παρέας. Αποζητούν την συντροφιά σου και ζητούν την γνώμη σου, αφού είσαι γνώστης πολλών θεμάτων. Μία πρόταση που θα δεχθείς θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό, ενώ είναι πολύ πιθανό να σχεδιάζεις μία κοντινή μετακίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και βρίσκεσαι επικεντρωμένος στα θέματα που συνδέονται με την οικονομική, αλλά και συναισθηματική σου ασφάλεια. Θεωρείς πως όσο περισσότερο, τόσο πιο καλά. Προσπάθησε να μετριάσεις την πλεονεξία και αρκέσου σε ότι έχεις κι ας σου φαίνονται λίγα. Δεν έχεις σαφή εικόνα για τις καταστάσεις γύρω σου , διότι σε παρασύρει το συναίσθημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και στέφεσαι ο πρωταγωνιστής της μέρας. Μπορείς να διαισθανθείς τις ενέργειες του περιβάλλοντος, αφού είσαι απόλυτα δεκτικός ως προς αυτές. Φρόντισε να είσαι όσο γίνεται πιο αντικειμενικός στις αποφάσεις σου. Η κυκλοθυμία μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά είναι πολλές, αρκεί να τολμήσεις, να ρισκάρεις και να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και θα νιώσεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου και να βουτήξεις στα κατάβαθα της ψυχής σου. Είσαι κουρασμένος από τις κοινωνικότητες και η απομόνωση είναι λυτρωτική. Αντιλαμβάνεσαι το παρασκήνιο που λειτουργεί εις βάρος σου, γι’ αυτό απομακρύνεσαι από όλους. Είναι πολύ πιθανό να βυθίζεσαι σε νοσταλγικές σκέψεις ή και να μετανιώνεις για κάποιες καταστάσεις του χτες. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και νιώθεις ακατανίκητη επιθυμία να περάσεις την ημέρα σου με φίλους και παρέες. Η έντονη κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια, σε φέρνει σε επαφή με πολλά άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Ονειρεύεσαι ένα καλύτερο μέλλον και θέτεις μεγαλόπνοα σχέδια, τα οποία θα μπορέσεις και να υλοποιήσεις αφού συνάμα είσαι σε πνευματική εγρήγορση!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και σε απασχολούν τα θέματα της καριέρας και της κοινωνικής ανόδου. Είσαι οργανωτικός και επίμονος, ώστε να κερδίσεις μια καλύτερη θέση στην κοινωνία. Μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα, αρκεί να έχεις υπομονή και επιμονή. Παραμέρισε τις εγωιστικές συμπεριφορές που θα σε αποσυντονίσουν από το στόχο σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...