Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.1 C
Athens

Sex deaths: Επικίνδυνα σεξουαλικά παιχνίδια που οδήγησαν σε επώνυμους θανάτους


Τα ερωτικά παιχνίδια αποτελούν το “αλατοπίπερο” του σεξ, ωστόσο κάποιες φορές τα πράγματα πηγαίνουν στραβά. Πολύ στραβά!

Τα ερωτικά παιχνίδια αποτελούν το “αλατοπίπερο” του σεξ, ωστόσο κάποιες φορές τα πράγματα πηγαίνουν στραβά. Από την αρχαιότητα, αρκετοί θάνατοι οφείλονται στις σεξουαλικές ορέξεις των θυμάτων και της προσπάθειας να μεγιστοποιήσουν την ικανοποίησή τους. Από ιερείς και μάλιστα στο ανώτατο αξίωμα, μέχρι ηθοποιοί, τραγουδιστές ή απλοί μεροκαματιάρηδες, “έφυγαν” από τη ζωή για διάφορους λόγους που σχετίζονται με το σεξ: άλλοι με το χαμόγελο της απόλαυσης στα χείλη, άλλοι με τον κρύο ιδρώτα να τους λούζει.

Πάπας Ιωάννης ο 12ος

Ο Πάπας Ιωάννης ο 12ος κατέλαβε το συγκεκριμένο αξίωμα σε ηλικία 18 ετών (955 μ.Χ.) μετά από απαίτηση του πατέρα του, ενός πατρίκιου της Ρώμης, κι έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους πιο ανήθικους επικεφαλής της καθολικής πίστης. Σύμφωνα με συγγράμματα της εποχής, είχε μετατρέψει τη βασιλική του Σαν Τζιοβάνι σε οίκο ανοχής και κατηγορήθηκε κατά καιρούς για μοιχεία, παιδοφιλία και αιμομιξία. Ένα σενάριο τον θέλει να διαθέτει και ομοφυλοφιλικές τάσεις, ωστόσο οι επιδόσεις του μας δείχνουν άλλα πράγματα. Φέρεται να έχει “κανονίσει” μεταξύ άλλων χήρες αξιωματούχων, την παλλακίδα του πατέρα του και μία ανηψιά του. Όλα τα ωραία κρατούν λίγο, όμως, με συνέπεια να βρει αναπάντεχο τέλος από το χέρι του συζύγου μιας γυναίκας, την ώρα που την… ευλογούσε.

Πάπας Παύλος ο 2ος

Γεννήθηκε ως Pietro Barbo, ωστόσο ένας διάδοχός του ισχυρίστηκε πως θα έπρεπε να ονομαστεί Maria Pietissima (“η κυρία του ελέους”), διότι όταν έρχονταν τα δύσκολα, έμπηγε τα κλάματα. Μία από αυτές τις δύσκολες στιγμές ήρθε στις 26 Ιουλίου του 1471, όταν μετά από 6,5 χρόνια στο “τιμόνι” της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, ο Πάπας Παύλος ο 2ος υπέστη καρδιακή προσβολή και άφησε τα εγκόσμια. Αιτία, ένα καρπούζι που έφαγε και δεν κατάφερε ποτέ να χωνέψει. Τουλάχιστον αυτό γράφτηκε στα πρακτικά της εκκλησίας, διότι η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική. Ο Πάπας Παύλος ο 2ος δεν έφαγε καρπούζι, αλλά έναν… υπηρέτη του, όπως συνήθιζε όλο αυτό το διάστημα που είχε αφοσιωθεί στο Θεό. Η συγκίνηση, όμως, φαίνεται πως ήταν… μεγάλη και σε ηλικία 54 ετών, η καρδιά του τον πρόδοσε.

Felix Faure

Την ώρα που η Ελλάδα αγκομαχούσε για να συνέλθει από τα δεινά της πτώχευσης, ο πρόεδρος της Γαλλίας καλοπερνούσε με μία μικρούλα. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Βρισκόμαστε στο 1899, στα Ηλύσια Πεδία, όπου ο 58χρονος Felix Faure απολαμβάνει το αξίωμα του προέδρου της πατρίδας του και συνάμα έναν στοματικό έρωτα από την 30χρονη προσωπική βοηθό. Από το μυαλό του, όμως, φαίνεται πως πέρασαν πάρα πολλά πράγματα εκείνη τη στιγμή, υπερφορτώθηκε κι εν τέλει πέθανε πάνω στην πράξη από αποπληξία. Το πρόβλημα ήταν πως τα χέρια του “κοκκάλωσαν”, κρατώντας σφιχτά τα μαλλιά της Marguerite Steinheil, κι οι δυο τους έμειναν για αρκετή ώρα σε αυτήν τη στάση, μέχρι να έρθει βοήθεια και να τους χωρίσει.

Nelson Rockefeller

Ο 41ος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ από το 1974 μέχρι το 1977, επί εποχής Gerald Ford, βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και… τοποθεσίες. Βλέπετε, ως άλλος… Bernie από τη γνωστή ταινία, πρώτα τον βρήκε νεκρό ένας φύλακας, στο γραφείο του στο “Rockefeller Center”, την ώρα που εργαζόταν πάνω στο βιβλίο του για την τέχνη κι ακολούθως τον βρήκαν νεκρό σε ένα άλλο γραφείο, σε διαφορετικό δρόμο της Νέας Υόρκης! Οι πρώτες πληροφορίες περί “Rockefeller Center” διέρρευσαν ώστε να καλύψουν την αλήθεια, που θέλει τον Αμερικανό πολιτικό να παθαίνει καρδιακή προσβολή την ώρα που βρισκόταν σε ερωτική συνεύρεση με μία βοηθό του, την Megan Marshack. Όταν έγινε το μοιραίο, εκείνη πανικοβλήθηκε και αντί να τηλεφωνήσει για ένα ασθενοφόρο, προτίμησε να πάρει έναν φίλο της για να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 1 ώρα και στο νοσοκομείο απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η δικαιολογία που επελέγη κατέπεσε μέσα σε λίγες ώρες.

Kichizo Ishida

Η Sada Abe ήταν μία πρώην ιερόδουλος η οποία ζούσε τον έρωτα της ζωής της με τον Kichizo Ishida το 1936. Αν και παντρεμένος, ο Ishida φρόντιζε να περνά αρκετές μέρες γεμάτες σεξ, σε ταξίδια με την Abe. Τα ερωτικά παιχνίδια τους περιελάμβαναν μεταξύ άλλων καυγάδες και μαχαίρια, ενώ σιγά-σιγά ανακάλυψαν και την αυτοερωτική ασφυξία. Όταν πειραματίστηκαν για ένα ολόκληρο βράδυ με αυτήν, ο Ishida διέταξε την Abe να βάλει ένα σκοινί γύρω από το λαιμό του όταν κοιμηθεί και να τον σφίγγει με αυτό. Μάλιστα, της διεμήνυσε να μη σταματήσει, γιατί πονάει πολύ όταν τον απελευθερώνει. Όπερ κι εγένετο, με τον Ishida εν τέλει να πεθαίνει και τη Sada να του κόβει τα γεννητικά όργανα, να γράφει με αίμα πάνω στο σώμα του το όνομά της και να τα περιφέρει για μέρες μαζί της. Η υπόθεση έγινε γνωστή σε όλη την Ιαπωνία κι η εμφάνιση της Sada σε διάφορα μέρη μέχρι τη σύλληψή της, προκαλούσε κοσμοσυρροή. Φυλακίστηκε για 6 χρόνια κι η ιστορία της ενέπνευσε βιβλία και ταινίες, παραμένοντας μέχρι σήμερα μία από τις πιο διάσημες υποθέσεις δολοφονίας στη χώρα.

Michael Hutchence

Ο τραγουδιστής των INXS βρέθηκε μόνος του στο διαμέρισμά του στην Αυστραλία, κρεμασμένος από το λαιμό. Ενά σκοινί βρισκόταν γύρω από τον αυχένα και τα γεννητικά όργανά του, ενώ τα χέρια του ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη. Ο αστυνόμος που συνέταξε το πόρισμα της υπόθεσης κατέληξε πως πρόκειται για αυτοκτονία, λαμβάνοντας υπόψιν τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την Paula Yates και το… στεφάνι που ήθελε να του φορέσει. Το ίδιο το μοντέλο, σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστήριξε πως ο θάνατος του Hutchence ίσως οφείλεται σε αυτοερωτική ασφυξία.

David Carradine

Το διαζύγιο από τη 2η γυναίκα του προέβλεψε το θάνατό του. “Η απεχθής και αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά που ήταν εν δυνάμει θανατηφόρα” ήταν μεταξύ άλλων ένας λόγος που οδήγησε στο χωρισμό. Και η αλήθεια είναι πως όταν οι γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του σοφού δασκάλου του Kung Fu και του πιο περιζήτητου, μη όσιου, Βασίλη, άκουσαν την είδηση πως βρέθηκε νεκρός, δεμένος στο λαιμό, στους καρπούς και στα γεννητικά όργανα, μέσα σε μια ντουλάπα, κατάλαβαν αμέσως τι είχε συμβεί. Η αστυνομία εξέτασε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αλλά οι 2 αυτοψίες απέδειξαν πως μοναδική αιτία για το θάνατο του 72χρονου ηθοποιού ήταν το γεγονός πως η προσπάθεια για αυτοερωτική ασφυξία πήγε στραβά.

Αικατερίνη Β΄

Στα χρόνια του Μεσαίωνα, για να προσβάλλεις μία γυναίκα αρκούσε να εμπλέξεις το σεξ με το όνομά της. Όσο πιο πολλούς εραστές της χρέωνες, τόσο περισσότερο ξέπεφτε στα μάτια της κοινής γνώμης. Κάπως έτσι, η Αικατερίνη η Β’, η τσαρίνα της Ρωσίας, επονομαζόμενη και “Μεγάλη”, πρωταγωνίστησε σε μία από τις πιο γνωστές μεταθανάτιες φήμες. Σύμφωνα με αυτές, ο θάνατός της προήλθε μετά από συνεύρεση με άλογο, το οποίο την καταπλάκωσε. Στην πραγματικότητα, η Ρωσίδα φαίνεται πως είχε αρκετούς εραστές στη σταδιοδρομία της (τους οποίους βόλευε με κάθε έννοια), αλλά ο θάνατός της οφείλεται αποκλειστικά σε εγκεφαλικό. Τη φήμη δημιούργησαν μετά το θάνατό της οι Γάλλοι και την καλλιέργησαν σε όλη την Ευρώπη.

Kenneth Pinyan

Η υπόθεση συγκλόνισε τις ΗΠΑ και αφορά ένα μηχανικό αεροπλάνων και την υπέρμετρη αγάπη του για τα ζώα και συγκεκριμένα τα άλογα. Ο Kenneth Pinyan συνήθιζε να επισκέπτεται φάρμες και να χρησιμοποιεί συγκεκριμένα μέλη των αλόγων, για ερωτική ικανοποίηση. Πολλές φορές συνοδευόταν από φίλους του, που απαθανάτιζαν τη στιγμή. Κάτι ανάλογο συνέβη και τον Ιούλιο του 2005, μόνο που ο αραβικός επιβήτορας που προτίμησε ήταν αρκετά… προικισμένος, ακόμα και για τον “εκπαιδευμένο” Pinyan. Ο 45χρονος υπέστη διάτρηση παχέος εντέρου, αλλά αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο. Όταν οι πόνοι έγιναν αφόρητοι, ήταν πολύ αργά, αφού πέθανε από οξεία περιτονίτιδα. Η δικαιοσύνη λειτούργησε άμεσα στην Ουάσινγκτον: απαγορεύθηκε το σεξ με ζώα καθώς και η… βιντεοσκόπησή του!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σαν σήμερα 25 Απριλίου ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ χρησιμοποιεί 40 περιστέρια

Σαν σήμερα 25 απριλίου το 1850 ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του...

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα

Τα ισραηλινά πλήγματα εντάθηκαν σήμερα (23/4) σε όλη τη Γάζα, όπου σημειώθηκαν κάποιοι από τους σφοδρότερους βομβαρδισμούς εδώ και εβδομάδες, σφυροκοπώντας τον βορρά, απ’ όπου ο ισραηλινός στρατός...

Η ΕΕ μπλοκάρει το ΤikTok – Η νέα λειτουργία «εθιστική όσο το τσιγάρο»

Η ΕΕ ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει μια νέα υπηρεσία που εγκαινίασε η TikTok στην Ευρώπη, η οποία πιστεύει ότι μπορεί να προκαλέσει «εθισμό όπως...

Δεκάδες σεισμοί σε διάστημα λίγων ωρών

Περισσότερες από 80 σεισμικές δονήσεις, εκ των οποίων η μεγαλύτερη είχε μέγεθος 6,3 βαθμών, έχουν καταγραφεί τις τελευταίες οκτώ ώρες στην Ταϊβάν από τη...

ΔΝΤ: Ανησυχία για την αυξητική τάση του παγκόσμιου δημόσιου χρέους – Η πρόβλεψη για...

Ανησυχητικές εξελίξεις και προοπτικές για το παγκόσμιο δημόσιο χρέος καταγράφει η τελευταία έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (crisis monitor), σημειώνοντας ότι θα έχουν ευρύτερο αντίκτυπο στην πορεία της οικονομίας. Την...

Μαλαισία: 10 νεκροί σε σύγκρουση ελικοπτέρων σε πρόβα στρατιωτικής παρέλασης ( βίντεο)

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού στον αέρα κατά τη διάρκεια στρατιωτικής πρόβας για την παρέλαση...

Το Έβερεστ έχει γεμίσει σκουπίδια και πτώματα

Κάθε χρόνο ο στρατός του Νεπάλ μαζεύει τόνους σκουπιδιών που αφήνουν πίσω τους οι ορειβάτες. Φέτος έχει στόχο να κατεβάσει και πέντε πτώματα που...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Εφιάλτης για 8χρονη στην Αλεξανδρούπολη: Την κακοποιούσε σεξουαλικά ο 64χρονος γείτονας

Εφιάλτης για ένα 8χρονο κοριτσάκι στην Αλεξανδρούπολη. Η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού που...

Ο κίνδυνος κυβερνητικού αδιεξόδου στις 25 Ιουνίου, τα πολιτικά «παιχνίδια» και η απειλή για την οικονομία

Το γνωστό ρητό ότι "Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα" έχει εκφραστεί πολλές φορές από...

Έρχεται το εορταστικό “καλάθι του νοικοκυριού” – Κοντά σε συμφωνία και για τα παιχνίδια

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν οι τελικές ανακοινώσεις για το εορταστικό «καλάθι του νοικοκυριού»...

Τα παιχνίδια της Gazprom

Από τον Μάρτιο του 2022, η Gazprom εφευρίσκει δικαιολογίες για να κλείσει σιγά-σιγά τις...