Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022
13.6 C
Athens

Σεξ: Όταν… το στόμα λέει πολλά


Πριν αρκετά χρόνια το στοματικό σεξ ήταν ένα θέμα «ταμπού» για την κοινωνία, αλλά αυτό έχει αλλάξει εδώ και πολύ καιρό.
Τώρα πια το στοματικό σεξ συζητιέται πολύ πιο ανοιχτά στις ταινίες, στην TV, στα περιοδικά, ακόμα και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μεταξύ φίλων.

Κι αν κάποιες γυναίκες πιστεύουν ότι το να κάνουν στοματικό έρωτα σε έναν άνδρα δεν είναι πρέπον, λάθος! Δίνεις γιατί σου αρέσει να ικανοποιείς τον σύντροφό σου.

Κι έρχεται εκείνη η ώρα του στοματικού σεξ, που σίγουρα οι γυναίκες έχουν σκεφτεί κάτι από τα παρακάτω:

«Άντε, πότε θα τελειώσει;»

Εντάξει, κάποια στιγμή κουράζει, τι να λέμε τώρα. Ειδικά όταν γυρνούν οι δείκτες του ρολογιού κι ο άλλος δεν…, ε τότε, ένα αυχενικό το παθαίνεις.

«Ώρα να τον στείλω αδιάβαστο»

Τώρα θα δεις τι θα σου κάνω. Τσάμπα μάζευα εμπειρίες χρόνων; Θα σε βάλω κάτω και θα ξεχάσεις το όνομά σου.

«Μην μου κουνάς το κεφάλι μου καλέ»

Ξέρεις ακριβώς τι εννοώ. Αυτό που δεν σου κάνει ο ρυθμός μου και θέλεις να μου επιβάλεις το δικό σου μπορεί να με στείλει αδιάβαστη. Τα νεύρα μου…

«Ωχ, πνίγομαι»

Αυτό το πνίξιμο που μου έρχεται, που μου ανεβάζει στο λαιμό ό,τι έχω φάει κι εσύ εξακολουθείς να έχεις πιάσει τα μαλλιά μου και να πηγαίνεις το κεφάλι μου πέρα δώθε λες κι έχεις στα χέρια σου το joy stic, μπορεί να με τρελάνει. Δεν έχω καλέ το στόμα του ροφού! Πνίγομαι!!!!

«Σειρά μου τώρα»

Και φυσικά το καλύτερο κομμάτι έρχεται! Σε λίγο θα μου κάνεις εσύ στοματικό σεξ, θα χαλαρώσω και θα απολαύσω τους καρπούς των κόπων μου.

Συμβουλές για καλύτερο στοματικό σεξ:


«Ξεκίνα αργά, έχεις δρόμο μπροστά σου»

Μην μπαίνεις στο παιχνίδι με φόρα γιατί έχεις δύο ημίχρονα και μπορεί να σου πάρει και παράταση. Αν πας στα πέναλτι, σε λυπάμαι. Είναι πιο διασκεδαστικό για έναν άντρα, αν αρχίσεις αργά και αισθησιακά. Άστον να νιώσει τη ζεστασιά των χειλιών σου και της αναπνοής σου και την υγρασία της γλώσσας σου, ενώ τον γλείφεις.

«Χρησιμοποίησε τα χέρια σου»

Θυμήσου: Ένα καλό στοματικό σεξ συνδυάζει στόμα και χέρια. Χρησιμοποιώντας τα χέρια σου με ομοιόμορφη πίεση και τριβή σε συνεργασία με το στόμα σου και θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή.

«Βρες την καλή γωνία»

Και τώρα πάμε στα δύσκολα. Αναλόγως των προσόντων του, ενδεχομένως να μην καταφέρεις να το πάρεις όλο στο στόμα σου. Καλό θα ήταν να μην έχεις φάει πριν ολόκληρο το ταψί με το παστίτσιο. Φρόντισε το στόμα και ο λαιμός σου να ταιριάζει με τη γωνία του πέους του συντρόφου σας. Τί εννοώ; Αν είσαι κάτω γονατιστή και εκείνος στέκεται μπροστά σου, το πέος του θα έχει κλίση προς τον ουρανίσκο σου και όχι ευθεία μέσα στο στόμα σου. Σε εκείνη την περίπτωση τον ξαπλώνεις στο κρεβάτι, γονατίζεις μπροστά του ανάμεσα στα πόδια του και τον κλείνεις εκεί που σε βολεύει. Σε αυτή τη στάση ρυθμίζεις καλύτερα τη φορά, που θα έχει το πέος του, ενώ βρίσκεται στο στόμα σου.

«Μην είσαι… αλλού»

Δώσε την προσοχή σου στο πέος του και σ’ εκείνον. Μη το κάνεις σαν να διεκπεραιώνεις μια δουλειά. Κοίτα τον που και που στα μάτια με λάγνο ύφος, χάιδεψε το στήθος του, βάλε τα δάχτυλά σου στο στόμα του. Μην κάθεσαι σαν αγγούρι!

«Μην ξεχνάς τα …μπαλάκια του»

…και όχι αυτά του πινγκ πονγκ. Αν θες το στοματικό σεξ που θα του κάνεις να είναι απόλυτα επιτυχές, να συμπεριλάβεις στο παιχνίδι όλο το σετ! Το σετ περιλαμβάνει: ένα μακρύ παιχνίδι και δύο μπαλάκια. Φρόντισε λοιπόν να παίξεις με όλα. Ευχαριστημένος άντρας είναι αυτός, που ασχολήθηκες με όλο του το «σύστημα».

«Προσοχή… δαγκώνει»

Εάν τα δοντάκια σου είναι λίγο πεταχτά, προσοχή! Ο στοματικός έρωτας απαιτεί ευλαβικές κινήσεις. Έχεις βάλει το πιο απόκρυφο και πολύτιμο μέρος του σώματός του στο στόμα σου ανάμεσα στα δόντια σου. Αυτό σημαίνει ότι σου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Παίξε με τη γλώσσα σου και προσπάθησε να … εξαφανίσεις τα δόντια σου. Μην τρέχουμε στα νοσοκομεία.

Οι άνδρες προσφέρουν στοματικό σεξ το ίδιο συχνά με όσο το λαμβάνουν.
Αντίθετα με την επικρατούσα άποψη, οι άνδρες, προσφέρουν στοματικό σεξ στις γυναίκες όσο συχνά οι γυναίκες το προσφέρουν σε εκείνους. Σύμφωνα με μελέτη, το 55% των ανδρών ηλικίας 20-24 ετών κάνουν στοματικό σεξ στις συντρόφους τους σε σύγκριση με το 75% των γυναικών, που το κάνουν σε εκείνους. Οι άντρες ηλικίας 30-39 ετών το κάνουν σε ποσοστό 69% σε σύγκριση με 59% των γυναικών! Αυτό υποδηλώνει ότι όσο μεγαλώνουν οι άνδρες τόσο πιο πολύ τους αρέσει να κάνουν στις συντρόφους τους στοματικό σεξ.

Το σπέρμα μέσω του στοματικού σεξ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της κατάθλιψης.
Οι χημικές ουσίες που περιέχει το σπέρμα βελτιώνουν τη ψυχολογική διάθεση, την αύξηση της στοργής και μειώνουν την κατάθλιψη στην γυναίκα. Έρευνες έδειξαν ότι το σπερματικό υγρό έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες και μπορεί να μειώσει σημαντικά την κατάθλιψη στις γυναίκες που κάνουν στοματικό σεξ.

Αναλυτικότερα το σπέρμα περιέχει:

Κορτιζόλη: Πρόκειται για την ορμόνη που ευθύνεται για την εκδήλωση των συναισθημάτων αγάπης και συντροφικότητας.

Σερετονίνη: Ορμόνη που ανεβάζει τη ψυχολογική διάθεση.

Θυροτροπίνη: Ορμόνη η οποία «χτυπά» την κατάθλιψη.

Μελατονίνη: Συμβάλλει στον ποιοτικό ύπνο.

Σπουδές στο στοματικό σεξ με πτυχίο!
Στη Μολδαβία λειτουργεί ακαδημία στοματικού έρωτα. Η Ακαδημία προσφέρει μαθήματα σε γυναίκες άνω των 18 ετών, οι οποίες για εξάσκηση χρησιμοποιούν λαστιχένια πέη. Τα μαθήματα, κοστίζουν 60 ευρώ. Συνήθως οι γυναίκες που παρακολουθούν τα μαθήματα είναι ηλικίας από 25 έως 45 ετών, ενώ το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι ότι για το 30% των γυναικών, τα δίδακτρα τα πληρώνει το έτερόν τους ήμισυ.

Πάντως, μετά από έρευνες, οι περισσότερες γυναίκες δήλωσαν ότι αν το σπέρμα είχε γεύση μιλκ σέικ θα έκαναν ΜΟΝΟ στοματικό σεξ!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταντρικό σeξ: Γιατί αξίζει να το δοκιμάσεις;

Λοιπόν, σύμφωνα με την εκπαιδευμένη σύμβουλο σεξ και σχέσεων του Lovehoney, Annabelle Knight, το ταντρικό σeξ είναι μια αργή, διαλογιστική μορφή σeξ όπου ο...

Το ανέκδοτο: Ο Γιωρικας αστυνομικος

Ο Γιωρίκας ήθελε να γίνει αστυνομικός, έτσι πήγε στην αστυνομία. Επειδή όμως είχε βγάλει μόνο το δημοτικό, ο διοικητής τον έβαλε στην Aριστοτέλους να...

Φάλαινα πηδάει πάνω από το κανό και αναποδογυρίζει τους αθλητές(βίντεο)

Όταν βρίσκεσαι σε περιοχή που τα νερά της εκβάλλουν στον ωκεανό και αποφασίζεις να πας στα ανοιχτά τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα...

Λίγο κρασί, λίγο τζάκι και την Scarlette Sage μας (φωτό)

Η newcomer του Playboy κάνει ένα ντεμπούτο πραγματικά φωτιά. Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που μας βρίσκει κλειδωμένους στο σπίτι. Λίγο η επέλαση της μετάλλαξης...

Η στάση που κάνει πολύ πιο πιθανό τον γυναικείο οpγασμό

Ο οpγασμός ήταν πάντα ένα αντικείμενο συζήτησης. Για κάποιους είναι εύκολο, για κάποιους δύσκολο και υπάρχουν μερικοί που δεν είχαν ποτέ αυτή την έντονη...

Το ανέκδοτο: Ο μπέμπης, η μαμά του και το δίευρω

Είναι στο σπίτι η μάνα με το μικρό παιδάκι της και μιλάει στο τηλέφωνο με μία φίλη της! Ξαφνικά ο μικρός μπόμπιρας ανοίγει το πορτοφόλι...

Το ανέκδοτο: Eλληναράς, Γερμανός και Ρώσος πάνε για ποτάρες. Παίρνει ο Έλληνας ένα ποτό...

Έλληνας Γερμανός και Ρώσος πάνε σε ένα μπαρ για ποτάρες! Ξεκινάνε πρώτα πίνουν δυο τρεις μπύρες και στη συνέχεια παραγγέλνει ο Έλληνας ένα ουίσκι με...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
993ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει – «Έχω πάρα πολλά χρόνια να κάνω σεξ, έχω χάσει το μέτρημα»

Την Έφη Σαρρή συνάντησε ο δημοσιογράφος Αρτ με την κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα»...

Τι κάνει στο σεξ η γυναίκα και προδίδει ότι μάλλον απατάει τον σύντροφό της…

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ανέλυσαν τα δεδομένα μιας έρευνας επάνω στις σεξουαλικές...

Κάνεις σ3ξ ή έρωτα; Μάθε σε ποια κατηγορία ανήκεις…

Εάν ανήκεις κι εσύ στην ευρεία κατηγορία των γυναικών εκείνων που είναι σεξουαλικά ενεργές,...

Σ3ξ: Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια στάση σου ταιριάζει

Μήπως η σεξουαλική σας ζωή χαρακτηρίζεται πλέον περισσότερο από τη ρουτίνα παρά από την...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή