Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
19.4 C
Athens

Σεξ: Όταν… το στόμα λέει πολλά


Πριν αρκετά χρόνια το στοματικό σεξ ήταν ένα θέμα «ταμπού» για την κοινωνία, αλλά αυτό έχει αλλάξει εδώ και πολύ καιρό.
Τώρα πια το στοματικό σεξ συζητιέται πολύ πιο ανοιχτά στις ταινίες, στην TV, στα περιοδικά, ακόμα και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μεταξύ φίλων.

Κι αν κάποιες γυναίκες πιστεύουν ότι το να κάνουν στοματικό έρωτα σε έναν άνδρα δεν είναι πρέπον, λάθος! Δίνεις γιατί σου αρέσει να ικανοποιείς τον σύντροφό σου.

Κι έρχεται εκείνη η ώρα του στοματικού σεξ, που σίγουρα οι γυναίκες έχουν σκεφτεί κάτι από τα παρακάτω:

«Άντε, πότε θα τελειώσει;»

Εντάξει, κάποια στιγμή κουράζει, τι να λέμε τώρα. Ειδικά όταν γυρνούν οι δείκτες του ρολογιού κι ο άλλος δεν…, ε τότε, ένα αυχενικό το παθαίνεις.

«Ώρα να τον στείλω αδιάβαστο»

Τώρα θα δεις τι θα σου κάνω. Τσάμπα μάζευα εμπειρίες χρόνων; Θα σε βάλω κάτω και θα ξεχάσεις το όνομά σου.

«Μην μου κουνάς το κεφάλι μου καλέ»

Ξέρεις ακριβώς τι εννοώ. Αυτό που δεν σου κάνει ο ρυθμός μου και θέλεις να μου επιβάλεις το δικό σου μπορεί να με στείλει αδιάβαστη. Τα νεύρα μου…

«Ωχ, πνίγομαι»

Αυτό το πνίξιμο που μου έρχεται, που μου ανεβάζει στο λαιμό ό,τι έχω φάει κι εσύ εξακολουθείς να έχεις πιάσει τα μαλλιά μου και να πηγαίνεις το κεφάλι μου πέρα δώθε λες κι έχεις στα χέρια σου το joy stic, μπορεί να με τρελάνει. Δεν έχω καλέ το στόμα του ροφού! Πνίγομαι!!!!

«Σειρά μου τώρα»

Και φυσικά το καλύτερο κομμάτι έρχεται! Σε λίγο θα μου κάνεις εσύ στοματικό σεξ, θα χαλαρώσω και θα απολαύσω τους καρπούς των κόπων μου.

Συμβουλές για καλύτερο στοματικό σεξ:


«Ξεκίνα αργά, έχεις δρόμο μπροστά σου»

Μην μπαίνεις στο παιχνίδι με φόρα γιατί έχεις δύο ημίχρονα και μπορεί να σου πάρει και παράταση. Αν πας στα πέναλτι, σε λυπάμαι. Είναι πιο διασκεδαστικό για έναν άντρα, αν αρχίσεις αργά και αισθησιακά. Άστον να νιώσει τη ζεστασιά των χειλιών σου και της αναπνοής σου και την υγρασία της γλώσσας σου, ενώ τον γλείφεις.

«Χρησιμοποίησε τα χέρια σου»

Θυμήσου: Ένα καλό στοματικό σεξ συνδυάζει στόμα και χέρια. Χρησιμοποιώντας τα χέρια σου με ομοιόμορφη πίεση και τριβή σε συνεργασία με το στόμα σου και θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή.

«Βρες την καλή γωνία»

Και τώρα πάμε στα δύσκολα. Αναλόγως των προσόντων του, ενδεχομένως να μην καταφέρεις να το πάρεις όλο στο στόμα σου. Καλό θα ήταν να μην έχεις φάει πριν ολόκληρο το ταψί με το παστίτσιο. Φρόντισε το στόμα και ο λαιμός σου να ταιριάζει με τη γωνία του πέους του συντρόφου σας. Τί εννοώ; Αν είσαι κάτω γονατιστή και εκείνος στέκεται μπροστά σου, το πέος του θα έχει κλίση προς τον ουρανίσκο σου και όχι ευθεία μέσα στο στόμα σου. Σε εκείνη την περίπτωση τον ξαπλώνεις στο κρεβάτι, γονατίζεις μπροστά του ανάμεσα στα πόδια του και τον κλείνεις εκεί που σε βολεύει. Σε αυτή τη στάση ρυθμίζεις καλύτερα τη φορά, που θα έχει το πέος του, ενώ βρίσκεται στο στόμα σου.

«Μην είσαι… αλλού»

Δώσε την προσοχή σου στο πέος του και σ’ εκείνον. Μη το κάνεις σαν να διεκπεραιώνεις μια δουλειά. Κοίτα τον που και που στα μάτια με λάγνο ύφος, χάιδεψε το στήθος του, βάλε τα δάχτυλά σου στο στόμα του. Μην κάθεσαι σαν αγγούρι!

«Μην ξεχνάς τα …μπαλάκια του»

…και όχι αυτά του πινγκ πονγκ. Αν θες το στοματικό σεξ που θα του κάνεις να είναι απόλυτα επιτυχές, να συμπεριλάβεις στο παιχνίδι όλο το σετ! Το σετ περιλαμβάνει: ένα μακρύ παιχνίδι και δύο μπαλάκια. Φρόντισε λοιπόν να παίξεις με όλα. Ευχαριστημένος άντρας είναι αυτός, που ασχολήθηκες με όλο του το «σύστημα».

«Προσοχή… δαγκώνει»

Εάν τα δοντάκια σου είναι λίγο πεταχτά, προσοχή! Ο στοματικός έρωτας απαιτεί ευλαβικές κινήσεις. Έχεις βάλει το πιο απόκρυφο και πολύτιμο μέρος του σώματός του στο στόμα σου ανάμεσα στα δόντια σου. Αυτό σημαίνει ότι σου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Παίξε με τη γλώσσα σου και προσπάθησε να … εξαφανίσεις τα δόντια σου. Μην τρέχουμε στα νοσοκομεία.

Οι άνδρες προσφέρουν στοματικό σεξ το ίδιο συχνά με όσο το λαμβάνουν.
Αντίθετα με την επικρατούσα άποψη, οι άνδρες, προσφέρουν στοματικό σεξ στις γυναίκες όσο συχνά οι γυναίκες το προσφέρουν σε εκείνους. Σύμφωνα με μελέτη, το 55% των ανδρών ηλικίας 20-24 ετών κάνουν στοματικό σεξ στις συντρόφους τους σε σύγκριση με το 75% των γυναικών, που το κάνουν σε εκείνους. Οι άντρες ηλικίας 30-39 ετών το κάνουν σε ποσοστό 69% σε σύγκριση με 59% των γυναικών! Αυτό υποδηλώνει ότι όσο μεγαλώνουν οι άνδρες τόσο πιο πολύ τους αρέσει να κάνουν στις συντρόφους τους στοματικό σεξ.

Το σπέρμα μέσω του στοματικού σεξ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της κατάθλιψης.
Οι χημικές ουσίες που περιέχει το σπέρμα βελτιώνουν τη ψυχολογική διάθεση, την αύξηση της στοργής και μειώνουν την κατάθλιψη στην γυναίκα. Έρευνες έδειξαν ότι το σπερματικό υγρό έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες και μπορεί να μειώσει σημαντικά την κατάθλιψη στις γυναίκες που κάνουν στοματικό σεξ.

Αναλυτικότερα το σπέρμα περιέχει:

Κορτιζόλη: Πρόκειται για την ορμόνη που ευθύνεται για την εκδήλωση των συναισθημάτων αγάπης και συντροφικότητας.

Σερετονίνη: Ορμόνη που ανεβάζει τη ψυχολογική διάθεση.

Θυροτροπίνη: Ορμόνη η οποία «χτυπά» την κατάθλιψη.

Μελατονίνη: Συμβάλλει στον ποιοτικό ύπνο.

Σπουδές στο στοματικό σεξ με πτυχίο!
Στη Μολδαβία λειτουργεί ακαδημία στοματικού έρωτα. Η Ακαδημία προσφέρει μαθήματα σε γυναίκες άνω των 18 ετών, οι οποίες για εξάσκηση χρησιμοποιούν λαστιχένια πέη. Τα μαθήματα, κοστίζουν 60 ευρώ. Συνήθως οι γυναίκες που παρακολουθούν τα μαθήματα είναι ηλικίας από 25 έως 45 ετών, ενώ το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι ότι για το 30% των γυναικών, τα δίδακτρα τα πληρώνει το έτερόν τους ήμισυ.

Πάντως, μετά από έρευνες, οι περισσότερες γυναίκες δήλωσαν ότι αν το σπέρμα είχε γεύση μιλκ σέικ θα έκαναν ΜΟΝΟ στοματικό σεξ!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σοκ στη Λάρισα – Σαραντάρες “ξεζούμισαν” 17χρονο μαθητή Λυκείου…

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Λάρισα μετά τη ροζ αποκάλυψη ότι ένας 17χρονο μαθητής Λυκείου κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από ερωτικό τρίο με...

Σαν Σήμερα 12 Απριλίου Πρώτη φορά ο Άνθρωπος στο Διάστημα

Τετάρτη 12 Απριλίου του 1961, τοπική ώρα 09:07, Κοσμοδρόμιο Μπαικονούρ, ΕΣΣΔ. Το διαστημικό σκάφος Βοστόκ 3ΚΑ απογειώνεται στην πτήση Βοστόκ-1 (ВΟCΤOK-1) με τον Σοβιετικό...
Τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που ανασύρονται από το βυθό της θάλασσας είναι τα πλαστικά μιας χρήσης και οι γόπες των τσιγάρων

“Παντοτινά χημικά”: Ανιχνεύθηκαν σε υψηλά επίπεδα στα υπόγεια ύδατα παγκοσμίως

Οι τοξικές χημικές ουσίες PFAS (υπερφθοροαλκυλικές και πολυφθοροαλκυλικές ουσίες) ανιχνεύθηκαν σε επιφανειακά και υπόγεια ύδατα σε όλο τον κόσμο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από αυτά που επιτρέπουν...

Καρκινογόνα χημικά κρύβονται σε μαγειρικά σκεύη, είδη μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης

Τα τηγάνια, το μακιγιάζ ή τα προϊόντα περιποίησης συνδέονται με την υπογονιμότητα των γυναικών προειδοποιεί νέα αμερικανική μελέτη, αναφερόμενη στις γνωστές τοξικές χημικές ουσίες...

Βιασμοί, ναρκωτικά, αλκοόλ: Ο σκοτεινός κόσμος του Χιού Χέφνερ

Πρώην «λαγουδάκια», φίλοι, συνεργάτες και εργαζόμενοι ανοίξουν το «μαύρο κουτί» της ζωής του Mr Playboy Μέχρι τα 91 του χρόνια, όταν και πέθανε, ο Χέφνερ είχε καταφέρει...

Σeξ στο πρώτο ραντεβού, σε αυτές τις χώρες είναι πιθανότερο

Σε κάποιες χώρες το σeξ στο πρώτο ραντεβού είναι πιο πιθανό να συμβεί απ' ό,τι σε άλλες. Μια μελέτη που διεξήχθη από την ιστοσελίδα...

Εντυπωσιακό βίντεο με το τεχνητό γκρέμισμα επικίνδυνων σημείων του ισθμού της Κορίνθου

Το τεχνητό γκρέμισμα των πρανών γίνεται ώστε να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα κομμάτια και για να μην υπάρχει κίνδυνος διέλευσης των πλοίων μέσα στο κανάλι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Το dirty talking κάνει πάντα το σεξ πολύ καλύτερο

Πώς απολαμβάνεις καλύτερα το σεξ; Και δεν μιλάμε μόνο για το ποια στάση μπορεί...

Είναι πολλά τα μποφόρ!

Τα 14 γκολ του Big 4 και τη νέα σπουδαία μεταγραφή του Παναθηναϊκού με...

Έρευνα: Δεν φαντάζεσαι πόσο σeξ κάνουν οι Έλληνες της νέας γενιάς

Μερικές διευκρινήσεις προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Μπορεί να σε αγχώνει ωστόσο διαχειρίσου το γιατί είναι πέρα...

‘Βόμβα’ από την Ελένη Μενεγάκη: «Κάναμε σeξ και μας έβλεπε ο φίλος του άντρα μου…»!

Αποκάλυψη ‘βόμβα’ από την Ελένη Μενεγάκη! Με το στόμα ορθάνοιχτο έμειναν όσοι άκουσαν την παρουσιάστρια...