Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021
25.7 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 26 Ιουλίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1925... Εγκαινιάζεται στη Νέα Υόρκη το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Πρόκειται για το πρώτο υποκατάστημα ευρωπαϊκής τράπεζας στο εξωτερικό.

Σεξ στη δουλειά: Πώς να το κρατήσετε κρυφό


«Μένουμε σπίτι» για το καλό όλων μας.
Όταν όμως σημάνει η λήξη της καραντίνας, η δουλειά από τον εργασιακό μας χώρο, θα γίνει και πάλι η καθημερινή μας ρουτίνα. Η εργασία πλέον καταβάλει μεγάλο κομμάτι της ζωής. Τι γίνεται όμως όταν οι φιλικές σχέσεις γίνονται ερωτικές;

Άτομα τα οποία εργάζονται πολύ, νιώθουν έντονη μοναξιά. Μην έχοντας προσωπικό χρόνο επιλέγουν να επενδύουν στη δουλειά τους και έτσι αυτό το συναίσθημα αυξάνεται. Κι όσο πιο πολλές ώρες βρίσκονται στη δουλειά τόσο πιο πολλές ώρες περνούν με τους συναδέλφους τους. Κι εκεί αρχίζει το παιχνίδι! Γιατί κάποια στιγμή – όχι απαραίτητα – η επαγγελματική συνεργασία μπορεί να εξελιχθεί σε σεξουαλική… συνεργασία!

Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να δημιουργηθεί μια ερωτική σχέση στη δουλειά;

Πολλές οι ώρες στη δουλειά. Άρα; Χρόνος για προσωπική ζωή μηδέν. Άρα; Δεν υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα στη ζωή μας. Άρα; Συναναστρεφόμαστε περισσότερο με τους συναδέλφους μας. Άρα; Δημιουργούνται πιο οικείες σχέσεις. Άρα; Ε, τι άρα; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!

Μια άλλη περίπτωση είναι άτομα το οποία έχουν ανάγκη την προσοχή, την επικοινωνία και αναζητούν να επικεντρώνονται οι άλλοι πάνω τους, προσπαθούν να το κερδίσουν μέσω του φλερτ, ακόμη και στον χώρο εργασίας. Λίγο το «πάμε έξω να κάνουμε ένα τσιγάρο», λίγο το «να κεράσω καφέ;», λίγο το «μου φέρνεις σε παρακαλώ τις φωτοτυπίες στο γραφείο μου;», λίγο το «σήμερα θα καθίσουμε μέχρι αργά στο γραφείο γιατί έχουμε πολλή δουλειά», ε, πολύ θέλει για να γίνει το κακό; Κακό δεν το λες, απόλαυση το λες!

Ακόμη, η σύναψη ερωτικής σχέσης για πολλούς αυξάνει την αδρεναλίνη και λειτουργεί διεγερτικά. Πολύ περισσότερο, όταν το άλλο άτομο είναι προϊστάμενος ή υφιστάμενός τους. Αυτό λειτουργεί σαν πρόκληση και αυξάνει την ευεξία του ατόμου.

Το σεξ στο γραφείο έχει και τα καλά του

Πού να τρέχεις τώρα σε ξενοδοχεία; Έχεις το γραφείο σου, μένεις που μένεις μέχρι αργά το βράδυ στη δουλειά, εκμεταλλεύσου το.

Είσαι δεσμευμένος ή παντρεμένος και διατηρείς εξωσυζυγική σχέση; Ο χώρος του γραφείου σου είναι το άλλοθί σου. Πιο τρανταχτό δε γίνεται!

Έχεις καθυστερήσει να πάς σπίτι σου και ο/η σύζυγός σου γκρινιάζει ότι θ’ αργήσετε να πάτε στα…πεθερικά σας; Πείτε του/της να περάσει να σας πάρει από το γραφείο γιατί είχατε πολλή δουλειά και ξεμείνατε εκεί. Ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Μη χαίρεστε, το σεξ στο γραφείο έχει και τα αρνητικά του…

Συνήθως μια τέτοια σχέση έρχεται για να καλύψει κάποια κενά, έτσι λοιπόν η ύπαρξή της στον εργασιακό χώρο που είναι ένα μέρος όπου ο καθένας μας διαθέτει πολύ χρόνο, μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά. Η συνεχής επαφή με τον σύντροφο και η έλλειψη ατομικού χρόνου, μπορεί να είναι παράγοντας που θα φέρει συγκρούσεις και εντάσεις.

Μια σχέση στον χώρο εργασίας μπορεί να κλονιστεί και από την ίδια την εργασία. Μπορεί να αλλάξει ο τρόπος όπου εργάζονται τα δυο πρόσωπα, αυτό να φέρει εντάσεις και ως προς τους συναδέλφους και να διαταράξει το ζευγάρι.

Όπως αναφέραμε αρχικά, σχέσεις στον εργασιακό χώρο ξεκινούν και από άτομα που λόγω της έντονης ανάγκης τους για προσοχή την προκαλούν μέσω του φλερτ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει έπειτα από την σύναψη μιας σχέσης. Το άτομο θα συνεχίσει να φλερτάρει με τον ίδιο τρόπο και αυτό είναι κάτι που θα προκαλέσει ζήλεια στον σύντροφο.

Ποια είναι τα επαγγέλματα όπου οι εργαζόμενοι σκέφτονται περισσότερο το σεξ στη δουλειά;

Μία διαδικτυακή έρευνα και με συμμετοχή 42.000 εργαζομένων σε διάφορες δουλειές εστίασε στο αν και κατά πόσον οι συμμετέχοντες είχαν σεξουαλικές σχέσεις με κάποιο άτομο από την δουλειά τους.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι 1 στους 10 συμμετέχοντες παραδέχτηκε ότι είχε πλήρη σεξουαλική επαφή στον χώρο της δουλειάς!

Δείτε σε ποια επαγγέλματα οι εργαζόμενοι είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν σεξουαλικές σχέσεις με κάποιον/α συνάδελφό τους και πόσο % πιθανό είναι κάτι τέτοιο:

10 – Δικαστικοί υπάλληλοι: 4,1%

9 – Τεχνικοί ηλεκτρονικών δικτύων: 4,4%

8 – Food Service Managers: 4,4%

7 – Μηχανικοί αυτοκινήτων: 4,9%

6 – Μηχανικοί βιομηχανικών μονάδων: 5%

5 – Τομέας Υγείας και Ασφάλειας: 5%

4 – Γραμματείς: 5,9%

3 – Συγκολλητές: 6,3%

2 – Μάγειρες/σεφ: 8,1%

1 – Καλλιτέχνες: 8,3%

Πώς να προφυλάξτε τη σχέση σας στον εργασιακό χώρο

Κατ’ αρχήν δεν το βγάζουμε βούκινο. Ούτε στους φίλους μας, ούτε στους συναδέλφους μας. Ακόμη και σ’ αυτούς που εμπιστευόμαστε.

Δεν κάνουμε κινήσεις που κινούν υποψίες. Μην δίνετε αφορμές και δικαιώματα για σχολιασμό στον εργασιακό χώρο με κατ’ ιδίαν ή απομονωμένες συναντήσεις. Το «έλα από το γραφείο μου που κάτι σε θέλω» να το περιορίσετε στη μία φορά την ημέρα. Μετά θα καρφωθείτε!

Μην πηγαινοέρχεστε μαζί στη δουλειά, ειδικά όταν ο ένας μένει στην Κηφισιά κι ο άλλος στο Σύνταγμα και ο εργασιακός χώρος είναι στο Ψυχικό! Και πάλι καρφώνεστε!

Μην κάνετε παρέα με τους ίδιους ανθρώπους στη δουλειά. Ας έχει ο καθένας το δικό του παρεάκι. Ας συναναστρέφεστε στα διαλείμματα με διαφορετικά άτομα. Έχετε χρόνο να τα πείτε μεταξύ σας. Το βράδυ δεν αργεί να έρθει…

Δεν παρακολουθούμε ούτε τσεκάρουμε όλη την ώρα τι κάνει ο/η σύντροφός μας και σε ποιο σημείο βρίσκεται ανά πάσα στιγμή όταν είναι στη δουλειά. Ούτε ελέγχουμε διαρκώς με ποιους μιλάει, με ποιους συναναστρέφεται, με ποιους συνεργάζεται. Γιατί; Γιατί η διπλανή σας καραδοκεί. Κάτι έχει μυριστεί, κι αυτό δεν σας συμφέρει. Είπαμε, καρφώνεστε!

Προσοχή στο ντύσιμο, ειδικά οι γυναίκες. Με το που αποκτήσετε μια σχέση με έναν συνάδελφό σας στη δουλειά δεν είναι ανάγκη από την επόμενη μέρα να ντύνεστε πιο σέξυ. Θα καρφωθείτε! (πόσες φορές θα το πούμε επιτέλους).

Αν δείτε τον/την σύντροφό σας στη δουλειά να μιλά με μία/έναν άλλον συνάδελφο και είναι κάπως διαχυτικός/η απέναντί του, μην κάνετε σκηνή ζηλοτυπίας. Το χάσατε το παιχνίδι. Και θα χωρίσετε και θα … καρφωθείτε!

Απολαύστε το σεξ στον εργασιακό χώρο για όσο διαρκέσει. Μην το παραζαλίσετε και μην αναλωθείτε σε συζητήσεις με το ταίρι σας. Κάντε σεξ και τίποτα άλλο. Απλά, προσοχή στο φωτοτυπικό!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σεξ: Πότε κινδυνεύουν οι άνδρες να πεθάνουν πάνω στα… στήθη της γυναίκας;

Μπορεί να είναι μικρή, κάτω από 1%, η πιθανότητα να πάθει κανείς αιφνίδια καρδιακή ανακοπή ή αιφνίδιο καρδιακό θάνατο λόγω του σεξ, όμως η...

Σεξ: Γιατί οι γυναίκες προτιμούν στο κρεβάτι τα «κακά» παιδιά;

Για να έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσεις την καρδιά μιας γυναίκας πρέπει να είσαι… κακό παιδί. Μια νέα έρευνα έρχεται να ταράξει τα ήδη δεδομένα,...

Το ανέκδοτο: Το Βίτσιο με τα δάχτυλα

Μετά από τρίμηνο ταξίδι, το πλοίο αράζει σε κάποιο λιμάνι. Το πρώτο μέλημα του καπετάνιου, μετά από πολύ καιρό αγαμίας, είναι να πάει σε...

Σεξ: Τα σημάδια που σας προδίδουν ότι μόλις κάνατε σεξ!

Η σεξουαλική ζωή είναι κάτι αυστηρά προσωπικό. Όμως κάποιες φορές «καρφώνεστε» ότι χθες το βράδυ κάνατε σεξ! Όσο κι αν δεν το καταλάβετε εσείς...

Online dating: Αυτοί είναι οι κίνδυνοι που κρύβουν τα “μοντέρνα” ραντεβού – Τι είναι...

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες συνήθειες της καθημερινότητας των ανθρώπων περνούν στον ψηφιακό κόσμο. Με τη διάδοση των κοινωνικών δικτύων έχει ψηφιοποιηθεί και...

Το ανέκδοτο: Ο Ινδός, ο Αμερικάνος και ο Έλληνας πάνε στην κόλαση

Βρέθηκαν μια μέρα στη κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικάνος κι ένας Ινδός. Τους συναντάει ο διάβολος και τους λέει: – Σε όσους έρχονται εδώ...

Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Το αλατοπίπερο των ερωτικών σχέσεων

Οι φαντασιώσεις, όπως λένε και οι ειδικοί, είναι το απαραίτητο στοιχείο που απελευθερώνει τα εσωτερικά ένστικτα και φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά. Οι μισές γυναίκες...

Βρείτε μας

7,799ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σεξ: Τα σημάδια που σας προδίδουν ότι μόλις κάνατε σεξ!

Η σεξουαλική ζωή είναι κάτι αυστηρά προσωπικό. Όμως κάποιες φορές «καρφώνεστε» ότι χθες το...

Σεξ: Γιατί μπορεί να θέλει και τη… βοήθειά του

Τι προσφέρουν τα σεξουαλικά βοηθήματα; Πολλές οι έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με τη...

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ!

Σε θέλει μόνο για σεξ και δεν στο λέει; Υπάρχουν τρόποι να το καταλάβεις. Ακόμα...

«Κολλήσατε» στο σεξ; Τι θα κάνετε;

Ίσως να έχετε ακούσει κάποια ιστορία για κάποιον που «κόλλησε» την ώρα που έκανε...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή