Σφραγίστηκε για 48 ώρες το μαγαζί που εμφανίζεται ο Μαζωνάκης

63
Σφραγίστηκε για 48 ώρες το μαγαζί που εμφανίζεται ο Μαζωνάκης

Εντάθηκαν οι έλεγχοι τις ημέρες των εορτών με τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ να πραγματοποιούν συνεχείς εφόδους σε νυχτερινά καταστήματα.

Ένα από αυτά ήταν και το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Άντζελα Δημητρίου. Παριστάνοντας τους πελάτες, οι Ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας παρατήρησαν παραβιάσεις και αποκάλυψαν την ταυτότητα και την ιδιότητά τους.

Όπως διαπιστώθηκε, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις για 11 μπουκάλια. Έτσι, στο κέντρο «Έναστρον» όπου εμφανίζονται η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Μαζωνάκης επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ ενώ προβλέπεται και λουκέτο 48 ωρών. Ο δεύτερος έλεγχος, έγινε στο κατάστημα Βοτανικός, όμως, ο έλεγχος τα έδειξε όλα νόμιμα. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’όλη τη διάρκεια των εορτών.

Διαβάστε επίσης:  ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 26-5-2020

Η έφοδος στο κέντρο «Έναστρον» έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων. Κλιμάκιο οκτώ ατόμων βρισκόταν από νωρίς στο νυχτερινό κέντρο, παριστάνοντας τους πελάτες. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε 11 μπουκάλια δεν είχαν κοπεί αποδείξεις κάτι που επισύρει χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ και σφράγισμα του καταστήματος για 48 ώρες.