Σία Κοσιώνη: Μητέρα για δεύτερη φορά; Ποια η σχέση της με τα 3 παιδιά του συζύγου της;

167

Για όλους και για όλα μίλησε στο πρόσφατο παρελθόν η Σία Κοσιώνη, η οποία αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την ευτυχία που ζει μαζί με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε πριν λίγους μήνες για γνωστό περιοδικό και μίλησε για τον σύζυγό της, τη σχέση της με τα παιδιά του.

«Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο δεν λες «θα τον παντρευτώ». Μετά, όταν διαπιστώσαμε ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ. Η συμβίωση και στη συνέχεια ο γάμος και το παιδί ήρθαν σαν φυσικό φαινόμενο. Τους ανθρώπους τους δέχεσαι όπως είναι. Ανέπτυξα μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά του, τα οποία γνώρισα αρκετά νωρίς. Δεθήκαμε πολύ, τα λατρεύω και με λατρεύουν και τα τρία, και όλα ήρθαν φυσικά. Ο Κώστας είναι αυτό: ένα «πακέτο». Ή το αποδέχεσαι και το αγαπάς όλο μαζί ή δεν το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Κώστας είναι πολύ δοτικός και ζεστός. Σε κάνει να νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά. Νιώθω ασφάλεια, εμπιστοσύνη και αισιοδοξία. Του λέω συχνά ότι μου ελαφραίνει την ψυχή, ότι με κάνει να νιώθω αισιόδοξη. Ότι πρόβλημα κι αν συναντάμε, μου λέει: «Μη σε νοιάζει, θα το αντιμετωπίσουμε, πάμε μπροστά». Είναι το πιο δυνατό σημείο του, τουλάχιστον στη σχέση της», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:  2+1 ζώδια που "πέφτουν με τα μούτρα" στον έρωτα!

Ακόμα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένειά τους, επισημαίνοντας: «Νομίζω ότι είμαστε καλυμμένοι, Είμαι ικανοποιημένη με τον σημερινό μας οικογενειακό πυρήνα. Ο γιος μου έχει γεμίσει την καρδιά και την ψυχή μου. Έχουμε και τα υπόλοιπα παιδάκια που συμπληρώνουν το παζλ της ευτυχίας και είμαστε πολύ καλά».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει και πόσο έχει αλλάξει από τότε που έγινε μητέρα για πρώτη φορά. «Είναι τεράστια αλλαγή στη ζωή μιας γυναίκας ο ερχομός ενός παιδιού. Ήμουν άμαθη, είχα όμως δίπλα μου τον άντρα μου και την μητέρα μου, την οποία ένιωσα, για πρώτη φορά από τότε που ήμουν μωρό, ότι την είχα τόσο ανάγκη». Νομίζω ότι έχω μαλακώσει μέσα μου, αλλά και στη συμπεριφορά μου. Με το παιδί άρχισα να απολαμβάνω τις χαρές…».