ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ Μητσοτάκη για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

82
εισαγγελέας, Γεωργίου, ΕΛΣΤΑΤ, ένοχος,

Γιατί κύριε Μητσοτάκη η Νέα Δημοκρατία δεν έβγαλε ανακοίνωση για τον Α. Γεωργίου; Δεν είναι σημαντικό και άξιο λόγου από την πλευρά της ΝΔ να μιλήσει, μιας και ο Άρειος Πάγος αποφάσισε την αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος για τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ και την υπόθεση φουσκωμένου ελλείμματος του 2009; Δεν θα έπρεπε η ΝΔ να αντιδράσει;

Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι εντολές του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν να μην βγει καμία ανακοίνωση για το επίμαχο ζήτημα, αν και χθες από το γραφείο τύπου της Συγγρού βγήκαν επτά ανακοινώσεις!

Καμία, όμως δεν αφορούσε την υπόθεση του Γεωργίου και της ΕΛΑΣΤ.

Πληροφορίες μας λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλησε να βγει ανακοίνωση γιατί το κόμμα είναι χωρισμένο στα δύο, με τους μισούς να τάσσονται υπέρ του Γεωργίου και τους άλλους μισούς εναντίον.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε χθες προ ημερησίας συζήτηση στην βουλή για την Παιδεία και όχι για την υπόθεση των φουσκωμένων ελλειμμάτων, που οδήγησαν την χώρα στο μνημόνιο. Μάταια οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Γιώργο Κουμουτσάκο και τον αρμόδιο τομεάρχη Κώστα Τζαβάρα για το αν θα υπάρξει ανακοίνωση από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τα δύο στελέχη αμήχανα και κομπιασμένα απαντούσαν πως πιθανότατα δεν θα υπάρξει απάντηση, χωρίς ωστόσο να δίνουν περισσότερες διευκρινήσεις. Επειδή όμως τα μισόλογα αυτά δεν κάλυπταν τους εκπροσώπους του τύπου επιστρατεύτηκε η… «ατάκα-πασπαρτού» πως η ΝΔ «δεν σχολιάζει δικαστικές αποφάσεις»! Εντύπωση προκάλεσε πως

Διαβάστε επίσης:  Η φωτογραφία drone από την Ελλάδα στις καλύτερες του 2017 στον κόσμο!

Ο εκπρόσωπος του κόμματος έκανε το …κορόιδο, αλλά και ο υπεύθυνος για τα οικονομικά Χρήστος Σταϊκούρας που εμφανίζεται ως «καραμανλικός» δεν είπε το παραμικρό και εξέδωσε ανακοίνωση για… το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Κάτι τέτοια όμως θα τα χρεωθείτε κ. Μητσοτάκη, να το περιμένετε. Και φυσικά αυτό που δείχνει η κίνηση αυτή είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να «θάψει» επικοινωνιακά την απόφαση-βόμβα του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου γιατί θέλει να πάρει διαζύγιο με κάθε τι που έχει σχέση με τον Κώστα Καραμανλή.

Η ΝΔ έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να πετάξει από πάνω της, την «λάσπη» που επί επτά χρόνια της ρίχνει το ΠΑΣΟΚ για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι έβαλε την χώρα στο μνημόνιο και μας έριξε στα «σαγόνια» του ΔΝΤ και της Τρόικας.

Ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να μην αξιοποιήσει την  ευκαιρία που του δίνεται και ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ!