Σκληρή ανακοίνωση ΝΔ για το πόθεν έσχες των νέων καναλαρχών

34
ΝΔ, εμπαίζει, ένστολους, ΕΛ.ΑΣ.,

Με μια σκληρή ανακοίνωση και με εξαιρετικά έντονο ύφος σχολίασε η ΝΔ την ανακοίνωση της ΓΓΕΕ σχετικά με το πόθεν έσχες των υπερθεματιστών για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας.

Η ΝΔ σημείωσε ότι «η κυβέρνηση προκαλεί με τον χειρότερο τρόπο τους Έλληνες. Ο διαγωνισμός παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, εξελίσσεται σε Βατερλό του κ. Παππά και μνημείο αδιαφάνειας της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.

Αντί να δώσουν στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών, αρκούνται σε μια απλή δήλωσή τους ότι καλύπτουν το τίμημα που πλειοδότησαν για να λάβουν μια από τις τέσσερις άδειες».

Το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης τόνισε ότι «η διαφάνεια αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη μάχη κατά της διαπλοκής με την οποία η κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι είναι ένα και το αυτό.

Διαβάστε επίσης:  Καμμένος: Όποιοι υψώνουν σημαίες θα πρέπει να είναι και έτοιμοι να τις υπερασπιστούν

Οι πολίτες απαιτούν από την κυβέρνηση και τον κ. Παππά, να αποδεχθούν το αίτημα της ΝΔ και να προσκομίσουν το σύνολο των στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης των τεσσάρων υπερθεματιστών στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, από τα οποία να αποδεικνύεται η νομιμότητα της προέλευσης των χρημάτων τους. Αρκετά πια με τα αστεία. Κανείς δεν ανέχεται για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα οι πολίτες να μένουν στο σκοτάδι».