Σκληρή επίθεση Μαξίμου στα «Νέα»

Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να χαριστεί σε όσους πήραν δανεικά και αγύριστα

66
Αυτοί είναι οι νέοι γενικοί γραμματείς

Σκληρή επίθεση στα «Νέα» για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας για τους πλειστηριασμούς έκανε με ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου. 

«Σε ό,τι αφορά το για ακόμη μία φορά στημένο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ιδιοκτησίας του γνωστού υπόδικου επιχειρηματία και επιστήθιου φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη, διαβεβαιώνουμε ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια», σχολιάζει το επιτελείου του Πρωθυπουργού.

«Η προσπάθειά τους να παρουσιάσουν υπόθεση που αφορούσε χρέη ιδιωτών  προς ιδιώτες ως υπόθεση χρεών σε τράπεζες και το Δημόσιο και έτσι να δημιουργήσουν την εντύπωση πως δεν προστατεύεται η λαϊκή κατοικία, επιβεβαιώνει ότι η αξιοπιστία τους είναι πιο στημένη και από τους στημένους αγώνες που έδιναν μαύρο χρήμα στα στοιχήματα». «Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να χαριστεί ή να προστατεύσει όσους πήραν δανεικά και αγύριστα για να φτιάξουν βίλες με πισίνες και όσους πτώχευσαν τις επιχειρήσεις τους βγάζοντας τα κέρδη τους αφορολόγητα στο εξωτερικό», προσθέτει σε σκληρό τόνο το Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης:  ΚΚΕ: Αντιλαϊκά τα μέτρα της Κυβέρνησης εξοντώνουν τους εργαζόμενους

Με τίτλο «Οι βιολιτζήδες της στέγης» το δημοσίευμα των “Νέων” έκανε λόγο για κοροϊδία της κυβέρνησης για την προστασία της πρώτης κατοικίας, παρουσιάζοντας παράλληλα και παλαιότερες δηλώσεις τόσο του Αλέξη Τσίπρα όσο και του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται επίσης, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται αντιμέτωπος με ένα τσουνάμι πλειστηριασμών.

Σκληρή επίθεση Μαξίμου στα «Νέα»

Στην ίδια ανακοίνωση, το Μέγαρο Μαξίμου επιτίθεται και στους διαμαρτυρόμενους πολίτες «που φέρουν την ταυτότητα της Αριστεράς και ομνύουν στην ταξική πάλη, υπερασπιζόμενοι τους αδύναμους, να σταματήσουν να προστατεύουν τους δυνατούς και τα λαμόγια της οικονομικής ελίτ».

Τέλος, ξεκαθαρίζεται από την κυβέρνηση πως σε «ό,τι αφορά στη λαϊκή κατοικία, διαβεβαιώνουμε για ακόμη μία φορά ότι αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να την προστατεύσει και θα την προστατεύσει».