Σκοπιανό: Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μητσοτάκης – Σενάριο για πρόταση μομφής

23
Μητσοτάκης: Αν αυτά που κατήγγειλε ο κ. Μαρινάκης είχαν ειπωθεί για μένα θα είχα προσφύγει ήδη στη Δικαιοσύνη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε λίγα λεπτά θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για το Σκοπιανό.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από χθες τόνισε ότι η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ είναι κακή και δεν πρέπει να προχωρήσει και αναμένεται για ακόμη μία φορά να θέσει θέμα μη νομιμοποίησης του πρωθυπουργού να πάρει τόσο δεσμευτικές αποφάσεις για την χώρα.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν ψίθυροι ότι μπορεί η Νέα Δημοκρατία να καταθέσει πρόταση μομφής στην Βουλή ώστε να θέσει τους πάντες προ των ευθυνών τους.

«Η συμφωνία είναι κακή και ο πρωθυπουργός δεν δικαιούται να την υπογράψει» δήλωσε στον ΣΚΑΙ η Μαρία Σπυράκη.

Διαβάστε επίσης:  Τσίπρας: Δώσαμε σε αντίξοες συνθήκες μια μεγάλη μάχη για να αναστήσουμε το σύστημα της Δημόσιας Υγείας

Σε ερώτηση για το εάν η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να καταθέσει πρόταση μομφής η κα. Σπυράκη απάντησε ότι «τώρα μένουμε σε αυτό το βήμα» προσθέτοντας «κάθε πράγμα στον καιρό του». Η κα Σπυράκη σημείωσε επίσης πως ακόμη το κείμενο της συμφωνίας που ζήτησε εχθές από τον Πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αποσταλεί και αναρωτήθηκε «Εμείς που είμαστε από την Μακεδονία τι ακριβώς είμαστε;»

«Αποδοχή της μακεδονικής γλώσσας και της μακεδονικής εθνότητας συνιστούν μη αποδεκτή εθνική υποχώρηση» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και υπογράμμισε:  «Η λύση που συμφωνήθηκε είναι μια κακή συμφωνία»