Σκοπιανό: Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μητσοτάκης – Σενάριο για πρόταση μομφής

13
Έντονη αντίδραση Μητσοτάκη στο Twitter για Κουφοντίνα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε λίγα λεπτά θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για το Σκοπιανό.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από χθες τόνισε ότι η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ είναι κακή και δεν πρέπει να προχωρήσει και αναμένεται για ακόμη μία φορά να θέσει θέμα μη νομιμοποίησης του πρωθυπουργού να πάρει τόσο δεσμευτικές αποφάσεις για την χώρα.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν ψίθυροι ότι μπορεί η Νέα Δημοκρατία να καταθέσει πρόταση μομφής στην Βουλή ώστε να θέσει τους πάντες προ των ευθυνών τους.

«Η συμφωνία είναι κακή και ο πρωθυπουργός δεν δικαιούται να την υπογράψει» δήλωσε στον ΣΚΑΙ η Μαρία Σπυράκη.

Διαβάστε επίσης:  Ανασχηματισμός: Οι υπουργοί που κρίνουν τις αλλαγές

Σε ερώτηση για το εάν η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να καταθέσει πρόταση μομφής η κα. Σπυράκη απάντησε ότι «τώρα μένουμε σε αυτό το βήμα» προσθέτοντας «κάθε πράγμα στον καιρό του». Η κα Σπυράκη σημείωσε επίσης πως ακόμη το κείμενο της συμφωνίας που ζήτησε εχθές από τον Πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αποσταλεί και αναρωτήθηκε «Εμείς που είμαστε από την Μακεδονία τι ακριβώς είμαστε;»

«Αποδοχή της μακεδονικής γλώσσας και της μακεδονικής εθνότητας συνιστούν μη αποδεκτή εθνική υποχώρηση» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και υπογράμμισε:  «Η λύση που συμφωνήθηκε είναι μια κακή συμφωνία»