ΣΟΚ για εκπαιδευτικό! Την εκβίαζαν για 7 ολόκληρα χρόνια με ροζ βίντεο

53
ΣΟΚ για εκπαιδευτικό! Την εκβίαζαν για 7 ολόκληρα χρόνια με ροζ βίντεο

Σοκάρει η περιπέτεια που έζησε εκπαιδευτικός, την οποία εκβίαζαν επί 7 χρόνια με ροζ βίντεο.

Άντρας της έστελνε απειλητικά sms στο κινητό της λέγοντας της ότι έχει στην κατοχή του ένα δικό της ροζ βίντεο, το οποίο και θα έδιδε στην δημοσιότητα! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» η γυναίκα κατήγγειλε τελικά την υπόθεση τέλη του Αυγούστου, όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Όλα άρχισαν πριν από επτά χρόνια, όταν η εκπαιδευτικός είχε ξεκινήσει να συνομιλεί στο MSN με δυο άνδρες. Ξαφνικά έγινε αποδέκτης απειλητικών sms από τρίτο άνδρα ο οποίος ισχυριζόταν ότι έχει στην κατοχή του ένα ροζ βίντεο στο οποίο συμμετέχει η ίδια.

Η εκπαιδευτικός ισχυρίζεται ότι ουδέποτε πρωταγωνίστησε σε κάποιο ροζ βίντεο. Ωστόσο, επειδή φοβόταν ότι θα έπεφτε θύμα μονταρισμένου οπτικοακουστικού υλικού, υπέκυπτε στους επαναλαμβανόμενους ωμούς εκβιασμούς, δίδοντας στους εκβιαστές τα χρήματα που της ζητούσαν.

Διαβάστε επίσης:  Οταν πικραίνεσαι και αγανακτείς

Τα χρήματα τα κατέθετε σε έναν λογαριασμό που έφερε γυναικείο όνομα. Στη συνεχεία αντιλήφθηκε ότι αποδέκτης ήταν ένας εκ των ανδρών με τον οποίον συνομιλούσε στο MSN, οι οποίοι προφανώς γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, εκμυστηρεύτηκε τι περνούσε στον πρώτο ύποπτο, με τον οποίο είχε ερωτικές σχέσεις. Μάλιστα, προχώρησε σε ερωτικές περιπτύξεις με αυτόν και ακόμα έναν φίλο του μια νύκτα που είχαν όλοι μαζί καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Τότε, ο πρώτος άρχισε να την απειλεί ότι θα δημοσίευε τα όσα είχαν περάσει το βράδυ εκείνο. Υπολογίζεται ότι οι εκβιαστές της απέσπασαν περιουσία πάνω από 120 χιλιάδες.

Σύμφωνα με το newsit.com.cy χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επέβαλε 8μερη προσωποκράτηση σε δυο Κύπριους 46 και 57 ετών ενώ για την υπόθεση αναζητείται τρίτος ύποπτος.